FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

s4mke
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la s4mke » 24 mar 2014, 15:16

Moze mi neko odgovoriti, ovako planiram doci na utakmicu sad u subotu i jel postoje kakvi uslovi da se udje na sjever ili? Nisam iz Tuzle, zato pitam ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:19

sjever je otvoren, bio je protiv Mladosti ..

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 24 mar 2014, 15:21

Mislim da nisi u pravu, momak je iz Lukavca, vjerovatno i navija za Radnicki ali je profesionalac i na terenu nema nikakvog popustanja(sto mi i jest najvaznije), a za ove stvari npr. da je krenulo sa sjevera "seljacke picke" a on tu jbg, mislim da je ovo najbezbolnije rjesenje za obje strane, nikog nije uvrijedio.
Kad bi u nekoj drugoj utakmici zaobisao navijace i glumio nesto to bi vec bilo nepostovanje ali ovako nema uvrede treba razumit nekog ko ima kulturu i postovanje prema klubu koji ga je "stvorio".
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 24 mar 2014, 15:26

s4mke je napisao/la:Moze mi neko odgovoriti, ovako planiram doci na utakmicu sad u subotu i jel postoje kakvi uslovi da se udje na sjever ili? Nisam iz Tuzle, zato pitam ;)
Dodjes na mjesto okupljanja na kojem bude i kako svi tako ces i ti,ako imas jos prijatelja koji navijaju za Slobodu slobodno povedi,svi ste dobrodosli ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 15:30

Pupi04 je napisao/la:Mislim da nisi u pravu, momak je iz Lukavca, vjerovatno i navija za Radnicki ali je profesionalac i na terenu nema nikakvog popustanja(sto mi i jest najvaznije), a za ove stvari npr. da je krenulo sa sjevera "seljacke picke" a on tu jbg, mislim da je ovo najbezbolnije rjesenje za obje strane, nikog nije uvrijedio.
Kad bi u nekoj drugoj utakmici zaobisao navijace i glumio nesto to bi vec bilo nepostovanje ali ovako nema uvrede treba razumit nekog ko ima kulturu i postovanje prema klubu koji ga je "stvorio".
momak je rodom iz Srebrenice a zivi u Puracicu! brat MIrnes mu igra za Mladost iz Puracica taj Puracic je redovno vrijedjan od strane tih istih Siouxa koji im takodjer govore da su seljaci ;) tako da ne opravdavam njegov postupak
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:41

Haris Redžepi 8-)

slika

slika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 mar 2014, 15:44

Sledece kolo uz pun Tusanj lagano preskocit jos jednu prepreku .

Domaci teren,publika i kvalitet je na nasoj strani a kako cujem u svlacionici Jedinstva nije sve bas tako bajno jer im se izgleda neki igrac odazvao i odigrao tekmu za reprezentaciju RS sto je izazvalo neke trzavice medju igracima ,svakako nepotrebno jer zelimo dobar derbi u subotu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 15:49

s4mke je napisao/la:Moze mi neko odgovoriti, ovako planiram doci na utakmicu sad u subotu i jel postoje kakvi uslovi da se udje na sjever ili? Nisam iz Tuzle, zato pitam ;)
Dođeš na mjesto okupljanja,onda svi skupa u korteu idemo na stadion.Ili dođeš ispred sjeverne tribine,kupiš kartu i to je to.Bujrum tebi i tvojim prijateljima ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 mar 2014, 15:50

Zodiac je napisao/la:Sledece kolo uz pun Tusanj lagano preskocit jos jednu prepreku .

Domaci teren,publika i kvalitet je na nasoj strani a kako cujem u svlacionici Jedinstva nije sve bas tako bajno jer im se izgleda neki igrac odazvao i odigrao tekmu za reprezentaciju RS sto je izazvalo neke trzavice medju igracima ,svakako nepotrebno jer zelimo dobar derbi u subotu.

Hahah, smiješno. Ne boj se za našu atmosferu, taj igrač je jedan od miljenika publike. I ne može mu niko zabraniti da igra za nekog ako hoće, ako će igrati za Hrvatsku, Srbiju, Australiju, sam bira. ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 mar 2014, 15:54

Pa dal je smijesno ili ne ti presudit,al kao sto napisah nepotrebno i nadam se da nije istina jer sami znamo kako je kada u ekipi nema stimunga i iz nekih razloga se rasklima :roll:

Koliko vas dolazi u sub :?:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:57

mene brine da l' će doći anonimni i iceplayer :D bez njih to jednostavno nije to :D valjda ih mama i tata puste :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 mar 2014, 16:02

na snimku vidim da je pitao Ciru jel ok da ide u svlacionicu , vjerovatno mu objasnio sta je i Ciro ga pustio..ni u prvoj tekmi protiv Lukavca nije slavio golove..al hajd ko sto kazu dok nema popustanja na terenu dobro je..

i mene je iznenadio veliki broj starosjedilaca u prvom timu..ali to je dobra stvar jer kod Cire igras po zaslugama a ne koliko si placen...eto recimo Jaha je dosao sa 5 kila viska i nespreman totalno, a Ciro ga je doveo u red i stavlja ga da igra sad i 90 min u teskoj utakmici..Jaha zna igrati lopte, kad smo bili 3.u PL bio je jedan od najboljih veznjaka lige..talenat nije upitam ali jeste volja(koju haman ima) i fizicka sprema na kojoj se radi...i Husic je imao vremena d se dovede u red ali on ocito nema taj voljni momenat iako i on kvalitetom sigurno odskace u ligi...Moranjkic je donio sigurnost odbrani , fkt je momak pametan skolovan stoper...golman Hadzic je masina, i onako je tesko stvoriti sansu protiv nas ali i kad napravis jednu ko Mladost ili Radnicki iz slobodnog nisi ni pola posla uradio jer valja macku savladati...

sto se tice Krpica, meni se ne svidja, ali eto treneri iz nekog razloga na svakom nivou fudbala vole te Mario Mandzukic napadace pa tako i Ciro..Kapic je razocarenje , u PL bio solidan kod nas lopte ne zna zaustavit..dzaba je, nije isto igrati u Slobodi i u Olimpicu taman to bila i liga razlike..Jusufbasic isto, masina u ovoj ligi, kod nas klupa...to je isto da dovedes sad Stojanova iz Bihaca ili onog Malcica i da kod nas ne dadnu gola..pa i sam Mujka iako se meni strasno svidja kao igrac je u Bratstvu ubijao ,a kod nas nije ni na 0.5 golova po utakmici..je.eno je u Slobodi igrati :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 24 mar 2014, 16:13

Zodiac je napisao/la:Sledece kolo uz pun Tusanj lagano preskocit jos jednu prepreku .

Eh da si mogao vidjeti slavlje tog igraca kad je zabio gol sad u subotu i kako ljubi grb Jedinstva i koliko mu je drago ne bi tako pricao :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 16:17

sretnem ja jarana iz Vukovija (nekad se bavio fudbalom tako se i znamo), i pitam za Jasmina Mujkica jer su oni najbolji jarani (kuca do kuce) kad lik govori ma nema Mujke nigdje zadnja 3 mjeseca frajer se zado treninzima kako je Ciro dosao hoce da zadrzi mjesto u timu, kaze nikad nije takav bio 8-) Ciro nam dodje ko dar se neba :lol:
Sloboda Tuzla

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 mar 2014, 16:24

Ne zna se koliko će nas doći, prvo se treba vidjeti hoćemo li moći ući na stadion, a polako, nadam se da će nas doći dosta.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 mar 2014, 16:26

Pa3ot je napisao/la:

Eh da si mogao vidjeti slavlje tog igraca kad je zabio gol sad u subotu i kako ljubi grb Jedinstva i koliko mu je drago ne bi tako pricao :)
moze on ljubit i svoju mater ako hoce, ali je zaigrao za genocidnu tvorevinu, drzavu koja ne postoji niti ce kad postojat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 24 mar 2014, 16:28

fukaratz je napisao/la: bas danas nakratko razgovarao s jednim igracem Mladosti. kaze da su ih sudije sakatile u Bihacu a da protiv vas nikakvih problema necemo imati 8-) jos frajer govori da ce biti minimalno dva gola razlike za Slobodu :D jbg treba im vjerovati. a sudije jedino mogu nas zakinuti jer nam niste ni do koljena
Ja ne znam kako je ta ista Mladost igrala na Tusnju, ali mene zivo zanima kakvo oni sudjenje imaju kuci kad onako mesarski odrade utakmicu u gostima. Zasluzili su oni 22 zuta kartona a ne onih 5-6 koliko su vec dobili.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 16:38

šta sa ovim? :?

aravaza je napisao/la:imal neko od vas pristup ss forumu,de allaha ti neka neko stavi onaj video dje ciro pozdravlja silu.kad se tako lizu starom senilnom didi.
aha,super,nek si nam postavio,jesi nas sj*bo :lol:

Mart,22 2012 :roll:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 24 mar 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 24 mar 2014, 16:41

hahahaha, ovo je strah od Jedinstva, sta covjek rece :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.