NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nerkolfc
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nerkolfc » 24 mar 2014, 11:03

Pa ili se meni cini ili mi 20 kolo igramo protiv Slobode iz Tuzle? Neka me ispravi neko ako grijesim :roll:

Pa normalno da je prica o Slobodi kad ste nam konkurenti za rang vise. Necu se zamarati Troglavom i njihovim utakmicama iako nisam registrovan na tom forumu citam ih. Meni je cudnije sto se vi iznenadite s tim.

Nadam se iskreno dobroj utakmici i da ce bolji pobjediti :) Iako i poslije te utakmice sve ostaje otvoreno ili se sve zavrsava. Malo ima pritiska na vama zbog toga :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 11:06

Mislim na to da pričate kako smo došli do pobjede u Lukavcu ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 mar 2014, 11:20

Gorki je napisao/la:Mislim na to da pričate kako smo došli do pobjede u Lukavcu ;)
Ima ljudi što su iz Bihaća, a bili su na tekmi u Lukavcu.. Tekma nije bila dogovorena, Radnički bio bolji, Sloboda sretnija.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 11:50

Po meni sreća je sastavni dio fudbala koji ima veeeeeliki uticaj na ishod konačnog pobjednika.Nešto kao Seltik-Barca,sve je bilo na strani Barcelone osim rezultata koji je bio na strani Seltika ;)

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 mar 2014, 11:57

Sustina je bila u tome sto je proslu polusezonu Jedinstvo bilo dominantno i nijedna utakmica koju smo pobijedili nije mogla proci bez price da smo je kupili. Sada kada se Sloboda ukljucila u borbu situacija je ista. I kada zavrsi utakmica u subotu, bez obzira kakav rezultat bio, postojace hiljadu verzija.

Prica je kratka i jasna, jedan klub ulazi u Premijer ligu, ovako ili onako, a drugi ce zestoko zijaniti, jer su i Sloboda i Jedinstvo mnogo ulozili. A kada zavrsi sezona i kada budemo imali sve crno na bijelo, diskusije i komentari ce biti jos i gori. Nazalost, tako ce biti. Ljudi ce svasta pricati, ali niko nece imati dokaze za to. Sve ce se uglavnom svesti na teorije zavjere tipa "lako je njima kada imaju vise para; lako je njima kad imaju ovog, kad imaju onog, onaj tamo poguro, ovaj vamo; oni im pustili; oni im komsije igrali za njih; ovi platili sudije itd..." To je neizbjezno na raspravama ovakvog tipa.
Ako Sloboda bude prva, ja cu prvi cestitati, meni to nije bad.

Sto se tice gostovanja i utakmice u Tuzli.
Od ovih prica oko nekakvog doceka na noz nema nista.Ti koji to pricaju su vjerovatno nebitni likovi, i onda pokusavaju to ovdje na forumu nekako kompenzirati. Uglavnom stupilo se u neke kontakte sa nekim momcima iz Fukara, i nece biti nikakvog belaja. To je prava gradska raja, ugostice nas, biti pri ruci i bice protokol oko organizacije dolaska i ulaska na stadion. To ce se sve izorganizovati, a ko zeli da ide njegovo je samo da kontaktira udruzenje navijaca SN i da se pridrzava uputa koje ce biti dogovorene. I nece biti nikakvih problema. Mozda neko verbalno dobacivanje ali to je nizbjezno, od takvih se ne moze pobjeci. Uglavnom, ne briniti sve ce biti OK. Imamo garanciju 100%
MENI MOJE, A VAMA VASE

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 12:35

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Sto se tice gostovanja i utakmice u Tuzli.
Od ovih prica oko nekakvog doceka na noz nema nista.Ti koji to pricaju su vjerovatno nebitni likovi, i onda pokusavaju to ovdje na forumu nekako kompenzirati. Uglavnom stupilo se u neke kontakte sa nekim momcima iz Fukara, i nece biti nikakvog belaja. To je prava gradska raja, ugostice nas, biti pri ruci i bice protokol oko organizacije dolaska i ulaska na stadion. To ce se sve izorganizovati, a ko zeli da ide njegovo je samo da kontaktira udruzenje navijaca SN i da se pridrzava uputa koje ce biti dogovorene. I nece biti nikakvih problema. Mozda neko verbalno dobacivanje ali to je nizbjezno, od takvih se ne moze pobjeci. Uglavnom, ne briniti sve ce biti OK. Imamo garanciju 100%
Čovjek objasnio ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 mar 2014, 12:46

Ako neko hoce da ga ugostim neka se javi, besplatno nocenje i rucak ako treba, nisu fukare takve da docekuju na noz.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 24 mar 2014, 14:49

Upravo sam razgovarao s Marjanom oko prijenosa utakmice na FACE TV.

Bilo je sve dogovoreno, da bi prije nekoliko dana vlasnika televizije Senada Hadžifejizovića, nazvao čelnik tuzlanske slobode Almir Husić i rekao da oni su odličili tražiti veću naknadu od čak 25 000KM samo za prijenos. Face TV mora platite dnevnice + prevoz za opremu i nazada u Sarajevo, tako da to iziđe blizu 30 000KM, što je stvarno previše za utakmicu 1.lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Iako sve domaće utakmice Slobode prenosti RTV TK, dogovor je bio da navedena lokalna televizija preuzme signal taj dan od FACE TV, jer bi se utakmica snimala u HD tehnici, kao i utakmice reprezentacije BiH. Kako ističe i gospodin Hadžifejzović kroz razgovor s čelnicima Slobode dalo se naslutiti da oni jednostavno ne žele uživo prijenos utakmice, što izaziva razne sumnje u poštenje utakmice od strane domaćina.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 mar 2014, 14:57

Pa kakve sve gluposti vi biscani necete izvaliti i traziti alibi za eventualni poraz u subotu. I kad ce te vise skontati da sv domace utakmice slobode prenosi RTVTK tako da ce sve da bude javno i transparentno

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 mar 2014, 14:59

SARS je napisao/la:Pa kakve sve gluposti vi biscani necete izvaliti i traziti alibi za eventualni poraz u subotu. I kad ce te vise skontati da sv domace utakmice slobode prenosi RTVTK tako da ce sve da bude javno i transparentno
Zasto se palite,ovo sto je napisao "Tehnicki direktor" to ti je portparol Jedinstva,i covjek je uvijek u kontaktu sa Marjanom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 15:00

pa kako iz Slobode ne zele prenos kad prenosi RTVTK! i svako ko ima moju tv moze gledati utakmicu :!: a papci Marijan i Senad su htjeli neke posebne uvjete koje ne zasluzuju tako da su hladno o.d.j.e.b.a.n.i 8-)
Sloboda Tuzla

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 15:02

Boli sto Tuzlak navija za Jedinstvo :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 15:04

Interista je napisao/la:Boli sto Tuzlak navija za Jedinstvo :D
iskreno nas samo boli racku :lol:
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 15:09

fukaratz je napisao/la:
Interista je napisao/la:Boli sto Tuzlak navija za Jedinstvo :D
iskreno nas samo boli racku :lol:
+1

:lol:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 mar 2014, 15:12

Ma nece da prenosi Face jer znaju kako bi Marjan svr***ao kod golova Jedinstva :lol: :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 mar 2014, 15:16

Koliko ste vi ozbiljno organizovani govori vam ta činjenica da vam portparol piše po forumima i potpaljuje ostale da je utakmica podmazana. Umjesto da se okrene našoj upravi i pokuša naći zajedničku riječ da se popusti prema FACE da prenos bude u HDu, on izjavljuje (bolje rečeno izvaljuje) da sumnja u poštenje na utakmici jer se neće prenositi na FACE nego na TVTK.
I još smješnija izjava da FACE treba platiti prevoz opreme i dnevnice ljudima, ne znam šta su mislili da bi Sloboda to možda trebala platiti ? Ili Jedinstvo, vama ne odgovara prenos na TVTK već hoćete na FACE, skupite ljudima za dnevnicu i prevoz opreme. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:21

ma heeej, to je aspsurd teški, čuj sumnjaju u regularnost tekme jer neće biti na FACE TV :lol: a eto, k'o da RTVTK nema u paketu Moja TV, pa će tako svi oni koji imaju Moja TV širom nam drage Bosne i Hercegovine, moći gledati tekmu

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 mar 2014, 15:24

S tim sto je FACE TV o.d.j.e.b.a.n.a kako ovaj napisa Sloboda samo steti sebi. Jer kako Azmir najavljuje evropsku Slobodu, jer ako gledate malo na dugorocnije, jedina TV kuca u BiH koja prenosi evropske gostujuce utakmice BH klubova je FACE TV. Mogao bi vam onda Senad zatrebati ;)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 15:25

Bihac96 je napisao/la:Ma nece da prenosi Face jer znaju kako bi Marjan svr***ao kod golova Jedinstva :lol: :lol:
Urošeeeeee ljubi te majka trinaesti, trinaestiiiii :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 15:25

Rafael30 je napisao/la:S tim sto je FACE TV o.d.j.e.b.a.n.a kako ovaj napisa Sloboda samo steti sebi. Jer kako Azmir najavljuje evropsku Slobodu, jer ako gledate malo na dugorocnije, jedina TV kuca u BiH koja prenosi evropske gostujuce utakmice BH klubova je FACE TV. Mogao bi vam onda Senad zatrebati ;)
i europske utakmice ce prenositi RTVTK tako da cemo opet o.d.j.e.b.a.t.i. Senada i njegovog djukca Marijana 8-)
Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.