FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zoom088 » 24 mar 2014, 13:05

Snimak utakmice Radnički - Sloboda će biti na programu TV Lukavac danas u 16.00 sati.

TV Lukavac možete pratiti u kablovskom sistemu BHB Cable TV i MOJA TV BH Telecom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 13:08

baltazar1 je napisao/la:jah, da dodam, sjedio sam na tribini pored 4-5 igrača Gradine i nekoliko još ljudi iz Srebrenika...10-ak minuta prije početka utakmice, Siouxi navijaju, kad ulazi jedna grupa od 10-ak, 20 navijača...vele ovi iz Srebrenika, evo ih bogami i naši došli da navijaju sa njima :roll:
bilo je i par igraca gradine s nama na tribini naravno momci iz Tuzle 8-) a eto koliko god im ljudi dodje sa strane opet ih se nije puno skupilo :lol: a kod nas nisam vidio dosta ljudi koji su redovni na tribini al je zato bilo novih lica 8-)
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 13:10

baltazar1 je napisao/la:svojevrstan uvod u utakmicu u Gračanici (Bratstvo-Sloboda) bit će dvomeč omladinaca ova dva kluba

posebno zanimljivo bi trebalo biti u susretu juniora gdje su naši prvi sa bodom više od Slobode

utakmice se igraju u srijedu kod nas od 13 i 15 sati

bujrum, ko ima priliku neka dođe
ti nasi juniori su najlosija generacija koju je izbacila Slobodina skola fudbala u istoriji kluba :!: veliki antitalenti tako da se od njih nista i ne ocekuje :lol: cudi me da su na drugom mjestu
Sloboda Tuzla

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 mar 2014, 13:23

Nadam se da i na snimku utakmice naš poništeni gol neće biti cenzurisan :mrgreen:
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 13:54

Zoom088 je napisao/la:Snimak utakmice Radnički - Sloboda će biti na programu TV Lukavac danas u 16.00 sati.

TV Lukavac možete pratiti u kablovskom sistemu BHB Cable TV i MOJA TV BH Telecom.
de ti nama Zlaja moj dragi odgovori na par pitanja! 1. zbog cega u snimku sa vase Starnice koji je objavljen ovdje nema ponistenog gola Slobode? 2. zbog cega nema nasih napada jer smo ih itekako imali (imali smo terensku incijativu u drugom poluvremenu), a postavljas nekakve ubacaje vase? 3. zasto nisu prikazani startovi vasih igraca nad nasim igracima? 4. zasto nije snimljeno u kakvim uvjetima su gostujuci navijaci bili? treba druze malo i objektivan biti. znam da vam je krivo jer ste mogli pare uzeti al ovako ostali bez para a dobili po guzi ;)
Sloboda Tuzla

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 mar 2014, 14:11

TzBulevar87 je napisao/la:Nadam se da i na snimku utakmice naš poništeni gol neće biti cenzurisan :mrgreen:
Čist ofsajd, neko od vaših je već prije potvrdio. Onu situaciju iz prvog još niko nije komentarisao.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 mar 2014, 14:13

Čudi me da niko nije spomenuo igranje rukom Jogeta u 16m, jest da mu se odbila od glave u ruku :D i gađanje golmana bakljom

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 mar 2014, 14:17

fukaratz je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Snimak utakmice Radnički - Sloboda će biti na programu TV Lukavac danas u 16.00 sati.

de ti nama Zlaja moj dragi odgovori na par pitanja! 1. zbog cega u snimku sa vase Starnice koji je objavljen ovdje nema ponistenog gola Slobode? 2. zbog cega nema nasih napada jer smo ih itekako imali (imali smo terensku incijativu u drugom poluvremenu), a postavljas nekakve ubacaje vase? 3. zasto nisu prikazani startovi vasih igraca nad nasim igracima? 4. zasto nije snimljeno u kakvim uvjetima su gostujuci navijaci bili? treba druze malo i objektivan biti. znam da vam je krivo jer ste mogli pare uzeti al ovako ostali bez para a dobili po guzi ;)
Pa biće ti sve u kompletnom snimku, a kad bi se svaki napad postavljao u sažetak onda...jbg. Postavljaju se situacije pred golom, udarci u okvir gola ili tik pored gola. Za poništeni pogodak sam napisao na našoj temi da je izostavljen iz meni nepoznatih razloga iako je uredno zapisano na evidenciji koju vodimo tokom utakmice da i on treba biti ubačen (nisam ja radio montažu).

Što se tribina tiče, instrukcije su da se snime samo eventualni neredi na tribinama, bakljada i tome slično.

I na kraju, svako ko želi CD sa kompletnom utakmicom neka se javi na PP i dogovorićemo se.

Pozz.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 mar 2014, 14:23

Nisam se javljao poslije herojske pobjede u Lukavcu, čisto zbog toga što sam čekao da prođe najezda shizofreničara.slika

Ništa, evo jedan kratak rezime dosadašnjeg toka sezone u stilu stručnjaka koji se vole prosipati na našoj temi.

Troglav - Sloboda 0-6 (Troglav slab, djeca im igraju, k'o da je njima problem uvaliti šesticu u Livnu)
Sloboda - Mladost 4-0 (Sloboda golove davala iz prekida, nije stvarala mnogo šansi iz igre; nisu impresionirali, jer je, zaboga, pala "samo" četvorka, trebali su nejači uvaliti 8 golova 8-) )
Čapljina - Sloboda 0-1 (Ovdje su Bišćani imali neke svoje SF teorije, bazirane na pokretima igrača i sl., ne bih u to da ulazim jer očito nismo na istom levelu. Sumnjiva je bira i Ćirina posjeta HDZ-ovcima Tuzle, neki krugovi smatraju da je tu lobi učinio svoje. Ko će ga znati?!)
Radnički - Sloboda 0-1 (Bilo je nekoliko Tuzlaka u redovima domaćih koji su se utalili s Vojvodom i tankirali utakmicu, tako da je negdje par minuta pred kraj, gotovo u nadoknadi (igrala se 78. minuta) Slobodi ipak poklonjena pobjeda nakon što je naše rukovodstvo došlo s koferom punim dolara. Ybg, čekalo se pred kraj kako ne bi bilo previše ofirno).

Omjer: 4-0-0
Gol-razlika: 12-0

Zaključak: Moglo je i bolje :!:

Nakon Jedinstva očekujem ponovo navalu na topicu, razlozi se već znaju. Šuška se da o ciframa od 50 milja, podmićenim sudijama, ali teorije se još uvijek razrađuju. Uglavnom, poslat će Bišćani izaslanika kad bude formiran zvanični stav povodom novonastupajućeg poraza u Tuzli i opraštanja od Premijer lige.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 14:44

Bice to zanimljiv mec samo da sudjenje bude fer i korektno da ne bude odluka koje ce se ispitivati kasnije volio bih da uzivamo u fudbalu i neka bolji pobjedi.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 24 mar 2014, 14:45

Meni nije samo jedno jasno.S obzirom da smo se daleko od svih eto pojačali,odradili pripreme na nivou najjačih liga,dobili najboljeg trenera ovih prostora,i sad neko može da kaže da nismo trebali dobiti jedan Radnički.
Uz svo uvažavanje ovoga kluba,po prikazanoj igri juče to je bilo samo on "nabrijanost" pred Ćirom,pred publikom koja nikad više neće onakva biti itd itd.....

Moji dragi bišćani, da li vi znate ko smo miii,da li vi znate ko je SLOBODA.Izgleda da još ne znate.Mislim da biste trebali to da znate.Mi ako budemo igrali sa drugim timom ,mi ćemo uć u Premijer ligu ,jer smo jaaaki,jer smo se u svim segmentima pojačali,i došli na nivo jednog najjačeg našeg Premijerligaša,a naša najveća snaga je Ćiro,koji je u stanju i današnji Troglav dići iz pepela,a ne naas.
Prema tome na Tušnju ćemo vam sve pokazati,i nadam se za svagda vam začepiti usta, u vezi konstantnog- kao namiještanja kojeg spominjete.
Dobro nam došli!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 14:50

Interista je napisao/la:Bice to zanimljiv mec samo da sudjenje bude fer i korektno da ne bude odluka koje ce se ispitivati kasnije volio bih da uzivamo u fudbalu i neka bolji pobjedi.
bas danas nakratko razgovarao s jednim igracem Mladosti. kaze da su ih sudije sakatile u Bihacu a da protiv vas nikakvih problema necemo imati 8-) jos frajer govori da ce biti minimalno dva gola razlike za Slobodu :D jbg treba im vjerovati. a sudije jedino mogu nas zakinuti jer nam niste ni do koljena
Sloboda Tuzla

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 14:52

fukaratz je napisao/la:
Interista je napisao/la:Bice to zanimljiv mec samo da sudjenje bude fer i korektno da ne bude odluka koje ce se ispitivati kasnije volio bih da uzivamo u fudbalu i neka bolji pobjedi.
bas danas nakratko razgovarao s jednim igracem Mladosti. kaze da su ih sudije sakatile u Bihacu a da protiv vas nikakvih problema necemo imati 8-) jos frajer govori da ce biti minimalno dva gola razlike za Slobodu :D jbg treba im vjerovati. a sudije jedino mogu nas zakinuti jer nam niste ni do koljena
A ti isti igraci Mladosti pricaju da ste vi tarabe da vam je igra 0 i dasmo mi bolji :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 14:53

Interista je napisao/la: A ti isti igraci Mladosti pricaju da ste vi tarabe da vam je igra 0 i dasmo mi bolji :lol:

Izgleda da su kontali primiti 5-6 komada u Tuzli,a primili samo 4.Vjerovatno smo zato tarabe ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 mar 2014, 14:53

Claus je napisao/la:Nisam se javljao poslije herojske pobjede u Lukavcu, čisto zbog toga što sam čekao da prođe najezda shizofreničara.slika

Ništa, evo jedan kratak rezime dosadašnjeg toka sezone u stilu stručnjaka koji se vole prosipati na našoj temi.

Troglav - Sloboda 0-6 (Troglav slab, djeca im igraju, k'o da je njima problem uvaliti šesticu u Livnu)
Sloboda - Mladost 4-0 (Sloboda golove davala iz prekida, nije stvarala mnogo šansi iz igre; nisu impresionirali, jer je, zaboga, pala "samo" četvorka, trebali su nejači uvaliti 8 golova 8-) )
Čapljina - Sloboda 0-1 (Ovdje su Bišćani imali neke svoje SF teorije, bazirane na pokretima igrača i sl., ne bih u to da ulazim jer očito nismo na istom levelu. Sumnjiva je bira i Ćirina posjeta HDZ-ovcima Tuzle, neki krugovi smatraju da je tu lobi učinio svoje. Ko će ga znati?!)
Radnički - Sloboda 0-1 (Bilo je nekoliko Tuzlaka u redovima domaćih koji su se utalili s Vojvodom i tankirali utakmicu, tako da je negdje par minuta pred kraj, gotovo u nadoknadi (igrala se 78. minuta) Slobodi ipak poklonjena pobjeda nakon što je naše rukovodstvo došlo s koferom punim dolara. Ybg, čekalo se pred kraj kako ne bi bilo previše ofirno).

Omjer: 4-0-0
Gol-razlika: 12-0

Zaključak: Moglo je i bolje :!:

Nakon Jedinstva očekujem ponovo navalu na topicu, razlozi se već znaju. Šuška se da o ciframa od 50 milja, podmićenim sudijama, ali teorije se još uvijek razrađuju. Uglavnom, poslat će Bišćani izaslanika kad bude formiran zvanični stav povodom novonastupajućeg poraza u Tuzli i opraštanja od Premijer lige.

Da dodam da bi nam prvi eventualni poraz bio i TEK PRVA PRAVA PROVJERA :)))))) :lol: P.S. sjajan post si napisao .... svaka cast . ali samo polako , oprezno , hrabro .... tuzlanski !!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 14:56

Interista je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
A ti isti igraci Mladosti pricaju da ste vi tarabe da vam je igra 0 i dasmo mi bolji :lol:
jesu prije utakmice ali nakon nje su vidjeli kakvo je to "strasno" Jedinstvo, da ne napominjem kako se nas predstavnik koji je gledao tekmu u Bihacu vratio s osmjehom na licu :lol:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:03

vidim da kad spominjete najbolja pojačanja, zapostavljate Moranjkića :D odbrana nam je beton, samo još da Kuduz zaigra, šta je uopšte s njim? je l' stvarno povrijeđen ili je nešto drugo u pitanju, niko da kaže kakva je povreda, koliko će pauzirati, itd, nego samo iz kola u kolo povrijeđen i lagano trčkara Tušnjem na treninzima :roll:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 24 mar 2014, 15:04

Sve je manje vise ispricano ali jedan detalj mi zapade za oko.
Kako Mirhad iz postovanja prema svojim lukavcanima nije otisao na slavlje ispred tribine vec lagano u svlacionicu i niko mu ne moze zamjerit na tome, odraz kulture i postovanja prema gradu u kojem je stasao, da ne bi doslo do nekog skakljivog pjevanja.
A ovi nasi udaraj, pljuji, gazi prema klubu koji im je sve dao, ali to nema trunke postovanja a sutra bi bili prvi u redu kad bi im se dala i najmanja prilika za povratak na Tusanj.

Drago mi je da smo nakon ovog teskog rasporeda dosli u ovu situaciju i gdje u direktnom duelu(iako nista nece biti odluceno) mozemo psihicki biti u ogromnoj prednosti.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 15:06

Pupi04 je napisao/la:Kako Mirhad iz postovanja prema svojim lukavcanima nije otisao na slavlje ispred tribine vec lagano u svlacionicu i niko mu ne moze zamjerit na tome, odraz kulture i postovanja prema gradu u kojem je stasao, da ne bi doslo do nekog skakljivog pjevanja.
primjetio sam i ja ovo, ne zamjerim mu, ali eto, mogao je proslaviti s navijačima, pa ako bude nešto škakljivo, neka ne pjeva, ne skače, itd .. a pobjede se uvijek proslave pjesmom, a ne uvredama, itd

mislim, jedno je respekt prema bivšem klubu i navijačima, ali treba i respekt prema sadašnjem klubu i navijačima

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 15:14

Chinaglia je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Kako Mirhad iz postovanja prema svojim lukavcanima nije otisao na slavlje ispred tribine vec lagano u svlacionicu i niko mu ne moze zamjerit na tome, odraz kulture i postovanja prema gradu u kojem je stasao, da ne bi doslo do nekog skakljivog pjevanja.
primjetio sam i ja ovo, ne zamjerim mu, ali eto, mogao je proslaviti s navijačima, pa ako bude nešto škakljivo, neka ne pjeva, ne skače, itd .. a pobjede se uvijek proslave pjesmom, a ne uvredama, itd

mislim, jedno je respekt prema bivšem klubu i navijačima, ali treba i respekt prema sadašnjem klubu i navijačima
Mirhad glumi nekakvu budalu :!: prvo kad su igraci izlazili prije utakmice pozdravljeni su aplauzom od Fukara i svi su naravno uzvratili osim Mirhada, a drugo nakon utakmice nije slavio s navijacima :!: iskreno takav igrac nam i ne treba ranije sam ga simpatisao ali vise ne :!: kad poradi na ponasanju onda cu ga respektovati
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.