FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

Bistrik
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la Bistrik » 24 mar 2014, 09:41

još ako Travnik neispadne onda su šanse još veče u opstanak.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 mar 2014, 13:03

Bistrik je napisao/la:još ako Travnik neispadne onda su šanse još veče u opstanak.
Velež ako dobije u subotu Rudar u Mostaru, Rudar ispada.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 24 mar 2014, 22:21

Napisao sam ovo u onoj temi tamo al i ovdje ću,za ove što misle da će Budućnost doći do bodova u Konjicu. Zar vi mislite da će igrači Igmana sebi dopustit da protiv direktnog konkurenta za opstanak gube bodove i to kući... Pa hej ljudi moji,koliko god da smo loši,a nismo,jednostavno ne možemo dopustiti kiks protiv bilo koga u Konjicu,a kamoli protiv ekipe kakva je Budućnost. Ja u subotu aBd očekujem najmanje 2 gola razlike za Igman..
Support your local club !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 mar 2014, 15:54

Zamolio bih momka koji je do sad javljao rezultat iz Konjica za live prenos sa utakmica za ss.ba da mi se javi u inbox i ostavi svoj broj. Hvala
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 28 mar 2014, 19:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:Zamolio bih momka koji je do sad javljao rezultat iz Konjica za live prenos sa utakmica za ss.ba da mi se javi u inbox i ostavi svoj broj. Hvala
Ko je iz Konjica javljao?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 29 mar 2014, 16:53

Čestitke na pobjedi :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 mar 2014, 16:58

Čestitke na vrijednoj pobjedi. Koliko sam mogao pročitati utakmica je bila bez mnogo uzbuđenja i prilika. Ako može koja riječ o igri Budućnosti, je l' bio klasični bunker ili?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 mar 2014, 17:03

LjumanM95 je napisao/la:Čestitke na vrijednoj pobjedi. Koliko sam mogao pročitati utakmica je bila bez mnogo uzbuđenja i prilika. Ako može koja riječ o igri Budućnosti, je l' bio klasični bunker ili?
Fino od tebem losa utakmica bez puno prilika, gol ste primili iz prekida, imali ste dvije odlicne prilike, jendu na 0:0 i jednu pred kraj utakmice ! Sve u svemu, niste se branili ni jendu minutu :) al eto, posteno ste izgubili :D
Max Allegri

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 mar 2014, 17:10

Mig_Mig je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Čestitke na vrijednoj pobjedi. Koliko sam mogao pročitati utakmica je bila bez mnogo uzbuđenja i prilika. Ako može koja riječ o igri Budućnosti, je l' bio klasični bunker ili?
Fino od tebem losa utakmica bez puno prilika, gol ste primili iz prekida, imali ste dvije odlicne prilike, jendu na 0:0 i jednu pred kraj utakmice ! Sve u svemu, niste se branili ni jendu minutu :) al eto, posteno ste izgubili :D
Hvala na odgovoru. Čudi me da nije bio bunker jer sam u ove 2-3 godine navikao da se tako igra. Loša nam je završnica i to dosta, i protiv Iskre smo imali zicer, ali jbg.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 31 mar 2014, 02:42

de vi samo pobjeđujte i insallah da ostanete u ligi a Turbina uđe onda i mi imamo pravi komsijski derbi,nadam se bez nereda...uglavnom sretno vam :)
The Maniacs 1987
FK Željezničar

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 apr 2014, 18:10

Nadam se opstanku naseg igmana,e sad neznam dali postoje planovi i dali iko ima ambicije ako nista potajno ,dase sljedece sezone mozda ukljucimo u borbu za pl.M islim da to nije toliko nerealno,nadam se da ce nas boss Dzahid krenuti s vise ambicija i diglo bi to konjicane na noge jer oni vole ovaj klub nesumljivo.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 apr 2014, 19:15

konjicanin01 je napisao/la:Nadam se opstanku naseg igmana,e sad neznam dali postoje planovi i dali iko ima ambicije ako nista potajno ,dase sljedece sezone mozda ukljucimo u borbu za pl.M islim da to nije toliko nerealno,nadam se da ce nas boss Dzahid krenuti s vise ambicija i diglo bi to konjicane na noge jer oni vole ovaj klub nesumljivo.
Ma sumnjam da ima išta od toga... Ako se Igman spasi ovu sezonu,a blizu je,u idućoj bi mogao imati problema jer valja vratiti dug GOŠKu i ostalim klubovima ako bude više "posuđivanja" bodova.Ja bih samo volio da Igman bude stabilan prvoligaš,Igman nema uslova za PLa tako da je nerealno očekivati da se bori za PL. Dakle,samo solidan prvoligaš,sredina tabele,kao Čapljina,Branitelj,Radnički i sl...

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 01 apr 2014, 20:25

Pa i nije toliko nerealno. Fabrika "Igman" odlično posluje, a klub je u njihovom vlasništvu, tako da i nije nemoguće da ulože malo veći novac u klub, pa da se i mi nadamo Premijer Ligi za nekoliko godina.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 apr 2014, 20:37

KonjicBOY je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Nadam se opstanku naseg igmana,e sad neznam dali postoje planovi i dali iko ima ambicije ako nista potajno ,dase sljedece sezone mozda ukljucimo u borbu za pl.M islim da to nije toliko nerealno,nadam se da ce nas boss Dzahid krenuti s vise ambicija i diglo bi to konjicane na noge jer oni vole ovaj klub nesumljivo.
Ma sumnjam da ima išta od toga... Ako se Igman spasi ovu sezonu,a blizu je,u idućoj bi mogao imati problema jer valja vratiti dug GOŠKu i ostalim klubovima ako bude više "posuđivanja" bodova.Ja bih samo volio da Igman bude stabilan prvoligaš,Igman nema uslova za PLa tako da je nerealno očekivati da se bori za PL. Dakle,samo solidan prvoligaš,sredina tabele,kao Čapljina,Branitelj,Radnički i sl...
A ko imas pare onda nece biti frke oko tih posudjivanja bodova,mislim sobzirom da se i u narednim godinama ocekuje odlicno poslovanje pd igman,i uz eventualno ukljucivanje jos par privrednika iz grada moglo nesto uraditi po tom pitanju ,eh sad koliko ima volje to neznam

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 apr 2014, 23:18

Da al nije fabrika Igman vlasnik nego Džahid.Nema FK Igman ništa sa parama koje dobija fabrika.Eh sad baš ako se hoće naći će se sredstava,ali mislim da nikome nije cilj PL nego je cilj opstati u prvoligaškom društvu i biti prije svega stabilan i solidan klub.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 19 apr 2014, 14:13

Igrači umjesto da otputuju u Orašje jučer,otišli su jutros.. Zašto,ne znam ali pretpostavljam :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 19 apr 2014, 14:18

KonjicBOY je napisao/la:Igrači umjesto da otputuju u Orašje jučer,otišli su jutros.. Zašto,ne znam ali pretpostavljam :D
Šta će se izlagat trošku spavanja u Orašju kad je utakmica riješena ;)

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 19 apr 2014, 14:21

studeni je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Igrači umjesto da otputuju u Orašje jučer,otišli su jutros.. Zašto,ne znam ali pretpostavljam :D
Šta će se izlagat trošku spavanja u Orašju kad je utakmica riješena ;)
Pa o tom ti pričam :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 14:26

Ma nemate šta tražiti u Orašju, ko je bolje informisan zna to :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 19 apr 2014, 14:28

Jedni pričaju jedno,drugi drugo.. Sve u svemu,ostaje da se vidi,za nekih 3-4 sata će se znati :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.