Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbg prijatelju vi ste najbolji na svijetu šta ćeš ..Interista je napisao/la:apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
ocam oplako na ovo ko se sve danas naziva navijacem
Ko MIapach1986 je napisao/la:Jbg prijatelju vi ste najbolji na svijetu šta ćeš ..Interista je napisao/la:apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
ocam oplako na ovo ko se sve danas naziva navijacem
zasto nema ponistenog gola SlobodeToro86 je napisao/la:evo i tebi, pa POGLEDAJ kad vec nisi mogao uzivo, ali svakako nastavi citatiGorki je napisao/la:Toro86 je napisao/la:
sad jos vise imam optimizma, kad sam vidio kako ste dobili radnicki, dolazimo po pobjedu
Misliš pročitao?Bujrum,samo ja bih se zapitao.. 4 gola bez primljenog gola![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igra nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.Chinaglia je napisao/la:kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijedrecimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača
Srce ce ti puknut od sikiracijePa3ot je napisao/la:Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igre nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.Chinaglia je napisao/la:kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijedrecimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača
Ne sikiram se ja burazeru , naprotiv...kad vidim kako igrate onda sam tako relaxed prije ove utakmice na TusnjuSaltCityAttack je napisao/la:Srce ce ti puknut od sikiracijePa3ot je napisao/la:Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igre nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.Chinaglia je napisao/la:kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijedrecimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača
Znači vi pobjeđujete pošteno na kvalitet a mi kupujemo utakmice. Koji likPa3ot je napisao/la:
Ne sikiram se ja burazeru , naprotiv...kad vidim kako igrate onda sam tako relaxed prije ove utakmice na TusnjuBude li odlucivao kvalitet za Premijer ligu , tu smo u prednosti. Budu li odlucivale neke druge radnje , tu ste vi u prednosti jer ste financijski jaci.
I vi se nekome smijete. Pa zasto toliko vrijeđanje ljudi pa nismo smrtni neprijatelji?fukaratz je napisao/la:jedva cekam subotu da nam se gamad iz bihaca sagnejos jednom upozorenje bit ce qaranja, svrsavanja cak i u paksu zato djecu dalje od televizora
kako niste gamad kad ste nam se nakacili na temunerkolfc je napisao/la:I vi se nekome smijete. Pa zasto toliko vrijeđanje ljudi pa nismo smrtni neprijatelji?fukaratz je napisao/la:jedva cekam subotu da nam se gamad iz bihaca sagnejos jednom upozorenje bit ce qaranja, svrsavanja cak i u paksu zato djecu dalje od televizora
Pa3ot je napisao/la:
Ne sikiram se ja burazeru , naprotiv...kad vidim kako igrate onda sam tako relaxed prije ove utakmice na TusnjuBude li odlucivao kvalitet za Premijer ligu , tu smo u prednosti. Budu li odlucivale neke druge radnje , tu ste vi u prednosti jer ste financijski jaci.
brate ne znam te , ali veliki si gospodin ... svaka na mjestu , dijelim ovo misljenje s tobom ,, bez obzira sta se desilo mi smo vec veliki pobjednici , digli smo se iz onog pepela sto ne najbitnoje . Ovim tempom ako nastavimo u naredne dvije godine daleko cemo dogurat , europanam ne gine .... HVALA AZMIRU NASEMultrasstyle_tz je napisao/la:ja ne znam kako vam se da raspraljat s njima uopce....prije godinu i 2 mjeseca nismo imali kluba , bilo nas je saka jada u BKC-u a sad raspravljamo hocel bit 7, 8 ili mozda 10.000 gledalaca na stadionu ...to je jedina stvar koja je meni bitna , da dobijemo neku satisfackiju za sva sranj.a koja smo prezivjeli prosle godine a PL ce doci nekad ako nastavimo ovim tempom...nije ovo nama nikakva utakmica "biti ili ne biti" kao sto je njima, nasa tekma zivota je bila prosle godine i ovo je sve ubiranje plodova....
tako da me nije briga za Jedinstvo i rezultat vec da vratimo ljude koji godinu, pet , deset godina nisu bili na Tusnju, vucemo za rukav, odradimo plakate, promocije sve sve i napravimo opet kao nekad...a vjerujem da ce i ta pobjeda doci
sjecam se tekmi pred 300 ljudi, kluba bez uprave, kluba iz kojeg svi kradu i sad da u treptaj oka nakon toga docekam 8 ili 10.000 ljudi na Tusnju..pa ono hej
I ja to govorim. Ovo je sve do sada bilo zamazivanje očiju. prognoziram nekih 5-0 za nas.Probisvjet je napisao/la:Za utakmicu sa Jedinstvom Ciro ce po prvi put izvesti najjaci-najbolji tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.