FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

lafomamone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 24 mar 2014, 00:10

A sta cete vi uopste na zapadu, imas sve uslove da pratis utakmicu na jugu. Ko je lud da placa dodatno osiguranje, gostujuca tribina je iza gola, cijena je premala ionako pa izvoli, khaj phice sto bi neki rekli

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 mar 2014, 00:11

JosipBukal je napisao/la:Za one koji se prave da su fini ili ne kontaju. Problem je što je smišljeno zatvoren jugozapad i centralni zapad da mi ne bi mogli tu doći a još pored toga cijena juga koji je u istoj kategoriji sa sjeverom je duplo skuplja, Jadni ste.
hahahaha kad igra Sarajevo centrali dio zapada se svakako posebno placa tako da prvo provjeri kako idu kod nas cijene ulaznica za zapad pa onda nastavi izmisljati price

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 00:11

fedeltafrotta je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Za one koji se prave da su fini ili ne kontaju. Problem je što je smišljeno zatvoren jugozapad i centralni zapad da mi ne bi mogli tu doći a još pored toga cijena juga koji je u istoj kategoriji sa sjeverm je duplo skuplja, Jadni ste.
kume hajde lezi spavaj ba sutra skola, smori i nas i njih
:lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 mar 2014, 00:12

Ako vam je puno 10KM, uzmite člansku FKS , onda će te dobiti kartu za 8KM :lol:
U novi boj ...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 mar 2014, 00:12

JosipBukal je napisao/la:Za one koji se prave da su fini ili ne kontaju. Problem je što je smišljeno zatvoren jugozapad i centralni zapad da mi ne bi mogli tu doći a još pored toga cijena juga koji je u istoj kategoriji sa sjeverm je duplo skuplja, Jadni ste.
Glupane očito ne znaš da ima dosta naših koji ne idu na jug nego na zapad bez obzira što je skuplja karta.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 mar 2014, 00:13

Koji si ti durmo,nevidjeno..idi gurni glavu u raso ako ga jos nisi prosuo..kakva centralna zapadna tribina zatvorena,o cemu pricas,i o kakvim zavjerama..pa koji ces mi ti qrac na centralnoj zapadnoj tribini,i ti bi bas kao tamo dosao,jel??

Imas jug da udjes ko covjek medju svoju raju,po cijeni koja je identicna onom paklu dole kojeg mi dozivimo,da se nadas necemu kad se tekme tice,ako imas cemu...dakle,svi preduslovi da se i ovaj put osjecate gospodski...ali,hrdjavom qrcu i dlake smetaju..

a hrkljusa,boze ti mene sacuvaj...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2014, 00:14

Ama ljudi..to su vam cijene..DIVOVI odlucUju.KRAJ PRICE.. ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 24 mar 2014, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2014, 00:15

hz033 je napisao/la:Ako vam je puno 10KM, uzmite člansku FKS , onda će te dobiti kartu za 8KM :lol:
Zar nije đaba po izboru ko se sad učlani ili sam pogrešno razumio.
Sarajevo ljubavi moja!

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 24 mar 2014, 00:16

JosipBukal je napisao/la:
Glupane očito ne znaš da ima dosta naših koji ne idu na jug nego na zapad bez obzira što je skuplja karta.
E nema vise tog merhameta, samo iza gola

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 mar 2014, 00:16

sekac je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ako vam je puno 10KM, uzmite člansku FKS , onda će te dobiti kartu za 8KM :lol:
Ligaška. Ovo je KUP. ;)
U novi boj ...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 24 mar 2014, 00:16

JosipBukal je napisao/la:
tebi treba udarit zabranu ulaska na stadione sirom BIH

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 mar 2014, 00:18

mma_hz je napisao/la:Ama ljudi..to su vam cijene..DIVOVI odlucUju.KRAJ PRICE.. ;)
Nek vi nikad nečete zaboraviti " KRAJ PRIČE " samo što se to radi na mangupski a ne miševski način

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 24 mar 2014, 00:19

Sve na svoje dođe, kad tad. Izmedju Celika i Zelje postoji dogovor o reciprociteu gostujucih navijaca. Par dana pred finale kupa dogovor se krsi i zenicanima se stavlja cijena od 10 KM za ulaz u "zdenku". Onda zeljovci tvrde kako reciprocitet vazi samo za prvenstvo sto nigdje izricito nije bilo receno... ali eto sad zeljovce "handre" komsije :)
zasto ovo sve govorim, mislim ipak da cijena juga za ovu vasu utakmicu ne smije biti veca u odnosu na cijenu sjevera (jer se radi o "istovjetnim" tribinama), tako kada su oni nama spucali ovu cijenu od 10 KM za finale kupa, morali smo i mi njima, s tim sto je kod nas i cijena sjevera, a i robijaskog juga bila 10 KM (a inace kosta 2 KM), ali u nasem slucaju mi smo i tada i pored cijene od 10 KM plaćali 2 KM, jer je ostalih 8 KM sufinansirao klub (pravna zavrzlama)...tako da mislim da i pored tog sto ih treba zezati za karte, mislim da u ovoj nakani FKS nece uspjeti ili ako ostane ovako, mislim da rizikuju kaznu saveza (koja mislim da ipak nije iskljucena u ovom slucaju).
pozz
"
#samoČelik

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 mar 2014, 00:22

hz033 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Ligaška. Ovo je KUP. ;)
Nije to u pitanju,gratis karta se dobije za sve one koji nisu clanovi,a zele to postati do srijede..

Za ostale clanove,dakle koji to vec jesu vazi ovaj cijenovnik..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2014, 00:23

Hvala na odgovorima sad razumijem danas sam čuo na razglasu bio a nisam skontao odma hvala još jednom
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 mar 2014, 00:26

crni89 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:NEMA PRENOSA !!!

IMAAAAAAA
imal prenosa?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 24 mar 2014, 00:44

kako ne kontate posto je zabrana gostujucih navijaca na snazi uprava je otvorila jug kao domacu tribinu i stavila 10 km sto smije naravno.A jugozapad je zatvorem jer je to gostujuca tribina, nezz sta se bunite i mi smo cenera dali.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 00:51

Damba87 je napisao/la:kako ne kontate posto je zabrana gostujucih navijaca na snazi uprava je otvorila jug kao domacu tribinu i stavila 10 km sto smije naravno.A jugozapad je zatvorem jer je to gostujuca tribina, nezz sta se bunite i mi smo cenera dali.
To sam ja napisao, ali ne shvata niko ocito brate :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 mar 2014, 01:51

Jel' se ovi mali plavi prave glupi ili su fakat glupi?

Šta sve neće čovjek pročitati, velahavle! :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 mar 2014, 08:10

Hvala za otvaranje juga, ko ima želju da dođe i uveliča ovaj derbi, doći će. Cijena po meni sasvim realna, jer je prvobitno trebalo biti za zapad 15KM, pa ste nam otvorili jug i dali karte za 10KM. U svakom slučaju, odličan potez i pohvala za upravu Sarajeva. I vama je sjever bio 10, prema tome, nema razloga za ljutnju.

Neka bolji prođe dalje!
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, skoJaa i 14 gostiju.