FK Radnički Lukavac

InatSilanBosanski
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la InatSilanBosanski » 23 mar 2014, 22:01

Sad iz Lukavca, morao sam doci i napisat svaka cast Sioux-i ! Utakmicu nisam gled'o toliko, ali jug je bio odlican.Dobra koreo, dobra bakljada.Svaka cast i tuzlacima na brojnosti, ali nije to to.
Svaka cast jos jednom, nemojte se predavat..Sledece sezone jos jace i nadam se da se vidimo u dolini za sezonu-dvije ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 mar 2014, 22:19

apach1986 je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:Apac sine mi imamo strasne grupe u TZ kantonu,koji imaju vise gostovanja nego vi! Imamo rezultate u PM godinama titule vidjeli nismo haha o cemu ti pricas? Pogledaj nam posjetu i na gostovanjima i kuci i pored nikakvih rezultata,tvoja stvar sto mozes biti navijac dva tima
Nisam ja navijač Slobode, ja sam navijač Gradine ! al hvala Bogu da pratim svaku utakmicu koja je u mom kantonu.
Gdje su HZ na bilinom polju ? :o :o
Volio bih znati da li ima u TK neki pitar koji će slobodno Lukavcom, Srebrenikom i Tuzlom proći sa šalom sarajeva, majicom .. ? To su grupe koje se skrivaju od javnosti ? :S
Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 mar 2014, 22:21

Moze pisat ko sta hoce ali ova tekma je medju top 5 utakmica u ovoj nam drzavi i samo moze dalje rasti.. izdanje opet,ko i prosle godine i jedne i druge grupe na visokom nivou..Ako bude srece da se ovi mecevi sto skorije pocnu igrati u premijer ligi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 22:25

Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 mar 2014, 22:31

ultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Ne znam koliko si upoznat ali Tuzlanski kanton se sastoji iz 13 općina a to su Srebrenik, Lukavac, Živinice, Doboj Istok, Čelić, Banovići, Gračanica, Gradačac, Kalesija, Kladanj, Sapna, Tuzla i Teočak :D
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 22:32

DukeOfWellington je napisao/la: Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.
Da dođeš u Tuzlu sa šalom bordo/plave boje i da neko bude prema tebi tolerantan?U Tuzli plava boja može jedino biti od repke ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 22:33

ultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlaka ;)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 22:35

apach1986 je napisao/la:
Ne znam koliko si upoznat ali Tuzlanski kanton se sastoji iz 13 općina a to su Srebrenik, Lukavac, Živinice, Doboj Istok, Čelić, Banovići, Gračanica, Gradačac, Kalesija, Kladanj, Sapna, Tuzla i Teočak :D
U vecini tih gradova Zeljo i Sarajevo imaju vise navijaca,a grupe tipa HZ Zivinice idu skoro na sva gostovanja,osim u Tuzli svuuda setamo normalno,u Doboju imamo dosta navijaca,Gracanici,u Lukavcu nikad probleme nismo imali

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 mar 2014, 22:37

studeni je napisao/la:
Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlaka ;)
Nije istina. Mi hoćemo Slobodu u PL a ne bišćane.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 22:38

apach1986 je napisao/la:
studeni je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 22:40

apach1986 je napisao/la:
studeni je napisao/la:
vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZ

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 mar 2014, 22:40

Gorki je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.
Da dođeš u Tuzlu sa šalom bordo/plave boje i da neko bude prema tebi tolerantan?U Tuzli plava boja može jedino biti od repke ;)
Što da ne. Ja sam recimo tolerantan prema tebi ako dođeš u Lukavac sa šalom Slobode. Budi i ti tolerantan prema meni ako dođem u Tuzlu sa šalom Želje. To su ipak neke gospodske norme na koje se vi iz Tuzle često pozivate.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 mar 2014, 22:45

studeni to ako ti imaš nešto protiv nas iz Srebrenika, nije naš problem, a iz postova ranije se moglo zaključiti da imaš.

Našao sam se prozvanim pa evo da ti odgovorim,. da bezveze lupaš, koliko sam prošao utakmica Gradine ne bi ni ništa rekao ;) to sa Husarom nigdje veze,. samo je logičnije da će mi biti draže da Sloboda uđe u PL nego Jedinstvo jer su u blizini ovde.

I isto tako to nema nikakve veze sa vama, jer imam dosta prijatelja u Lukavcu, kako i u Tuzli, samo se ne moram tebi pravdati ništa jer ti ovde lupaš nešto i imaš protiv nas očigledno. Svi koji me znaju, isto tako su upućeni da sa našeg kantona u Prvoj ligi podržavam i Radnički i Budućnost i Gračanicu prije ostalih, i da smo pametni svake godine možemo pogurati jednu ekipu u PL sa TK.

Pozdrav svim 'normalnim' navijačima sa TK ;)

Izvinjavam se na off topicu.
ultrahell24 je napisao/la: vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZ
Srebrenik nema organizovanih ekipa TM i HZ koje prisustvuju utakmicama sarajevskih klubova, za razliku od nekih gradova. Budi mi pozdravljen, i prije svega informisan ubuduće.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 mar 2014, 22:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:studeni to ako ti imaš nešto protiv nas iz Srebrenika, nije naš problem, a iz postova ranije se moglo zaključiti da imaš.

Našao sam se prozvanim pa evo da ti odgovorim,. da bezveze lupaš, koliko sam prošao utakmica Gradine ne bi ni ništa rekao ;) to sa Husarom nigdje veze,. samo je logičnije da će mi biti draže da Sloboda uđe u PL nego Jedinstvo jer su u blizini ovde.

I isto tako to nema nikakve veze sa vama, jer imam dosta prijatelja u Lukavcu, kako i u Tuzli, samo se ne moram tebi pravdati ništa jer ti ovde lupaš nešto i imaš protiv nas očigledno. Svi koji me znaju, isto tako su upućeni da sa našeg kantona u Prvoj ligi podržavam i Radnički i Budućnost i Gračanicu prije ostalih, i da smo pametni svake godine možemo pogurati jednu ekipu u PL sa TK.

Pozdrav svim 'normalnim' navijačima sa TK ;)

Izvinjavam se na off topicu.
ultrahell24 je napisao/la: vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZ
Srebrenik nema organizovanih ekipa TM i HZ koje prisustvuju utakmicama sarajevskih klubova, za razliku od nekih gradova. Budi mi pozdravljen, i prije svega informisan ubuduće.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 mar 2014, 23:21

studeni je napisao/la:
oo ebote te husara a i ti njega..nemoj na osnovu par ljudi u isti koš ostalih 50 000 stanovnika naše opcine..

O kakvim ovaj grafitima i grupama pitara u Srebreniku.. :o nikad to nećeš dočekat..
OFK Gradina Srebrenik

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 mar 2014, 23:22

Hrabro ste se nosili , DO KOLJENA KOSILI .... ali kad cete porasti , kad cete shvatiti da je ovo fudbal , igra u kojoj "kosenjem" , pljuvanjem , stipanjem itd necete mnogo postici drugovi moji , sramotno gruba igra , lose sudjenje , Izdanje Siuxa za svaku osudu i ovog puta ste pokazali da primitivizam krasi vasu tribinicu malu , ciro je zasluzio postovanje ako nista zbog svojih godina , a i vece fudbalsko ime nikada nije krocilo na vas mali stadioncic ... od vase djece djeca ce abd slusati price o tome ... a do tada ko zna sta ce biti sa vasim malim klubom !!!!

I ne mogu da vjerujem da bas protiv nas pjevate nasu pjesmu " kao skoti pijemo " ... sta reci ocekivao sam vise od vas i na terenu i na tribinama !!!

Veliki pozdrav za sve korektne Lukavcane , ali nadam se da se ovaj " VAS " derbi dugo dugo godina nece odigrati , osim mozda nekada u Kupu ako nam se kockice poklope , iskreno se nadam !!!

budite mi zivo i zdravo

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 23 mar 2014, 23:30

Iz tuzle sam. Danas bio na utakmici u lukavcu,utakmica katastrofa,lukavac imao jedan sut u okvir iz slobodnog i hadžić sjajno intervenisao,Sloboda jedan sut i gol.Sudija loš čak šta više katastrofa izgubio se pomoćnici loši,u prvom djelu dižu ofsajd za Slobodine igrače nigdje veze a dva igrača izlaze sami na golumana u drugom opravdano poništen gol slobode čist ofsajd. Svijetla tačka današnjeg derbija navijači i jedni i drugi još da su smo više navijali za svoje a ne protiv slobode tj lukavca bilo bi još bolje.

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 23 mar 2014, 23:37

Gluposti pisete o Srebreniku i Gradini....SAMO JEDAN GRAD,SAMO JEDAN KLUB.... GRADINA SREBRENIK

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 mar 2014, 23:40

[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 00:11

hrabro ste se nosili,do koljena kosili :lol: :lol: ...bas ste se nesto usutili na forumu :lol: :lol: ...depra,sta li :D ....inace,predobra parola za Blazevica :D :D ....kakvi ste vi primitivci to je za romana :D :D ....steta sto vise necete imati prilike da nas ugostite :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.