A vidim da se sa fuksarama pocelo raspravljat

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:Nista od mene, ja tek iz kafane...
Seyo_TM je napisao/la:Nista od mene, ja tek iz kafane...
Ja Peraka, što se raspucotrixmix je napisao/la:Info sa tm.org igrali smo 2:2 Perak i Svraka su strijelci
Imamo previse dobrih igraca ,ali zao mi ih da su na klupi.BlueSharks je napisao/la:Ja Peraka, što se raspucotrixmix je napisao/la:Info sa tm.org igrali smo 2:2 Perak i Svraka su strijelci
Nisi ti došao da cestitas niti da dajes neki info nego sa kenjaš,po svom obicaju, a kasnije da jedes taj isti drek.harry_90 je napisao/la:Ko da ti ih mislim uputitkakve veze ako sam ja dosao na temu Zelje,jel mozda zabranjeno citat,dat neku info,cestitat na rezultatu itd ????
Dosad ti je bila.harry_90 je napisao/la:ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo,nikom se ne uvlacim,za tvoju info,odo sa ove teme nije interesantna![]()
SLOBODA DO GROBA
upravo tako ako je iko smjesan onda su to oniRK Gradacac je napisao/la:Gori ste vi sto pristajete sa njim
iz hrwatske weznjak nezz iz kog kluba al mmoze se i to saznat XDvjeran1987 je napisao/la:i sta ono rekosmo odakle je perak dosao
Ja koliko sam nasao podatke,zadnja destinacija mu je bila Madjarska,a ne Hrvatska.eky je napisao/la:iz hrwatske weznjak nezz iz kog kluba al mmoze se i to saznat XDvjeran1987 je napisao/la:i sta ono rekosmo odakle je perak dosao
hvala i tebi i svima na detaljnim informacijama hahapile87 je napisao/la:Djete NK Osjeka zadnja godina u Madjarksoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.