Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Odlican derbi za nas neutralne navijace u kojem su jedna i druga ekipa imali svoje prilike...
No da sam navijac ovih klubova zabrinuo bih se kada je igra u odbrani u pitanju, jer ono je vecim dijelom bio cisti amaterizam.
No da sam navijac ovih klubova zabrinuo bih se kada je igra u odbrani u pitanju, jer ono je vecim dijelom bio cisti amaterizam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Iniesta srce i dusa ove Barce..Treba isto napomenuti da je i nas SEO djelomicno kriv za ovaj poraz Reala
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahhahaha realan prikaz simpatizera RealamandraX je napisao/la:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vala bas. Meni se cini kao da na silu, sa nekom namjerom prave neki show. Yebo ovo, gdje je pravi, muski fudbal.chily-rz je napisao/la:Cirkusklasiko s Ramosom u glavnoj ulozi.
Teatralni padovi,"bolne" grimase,ludi sudija,deja vu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
vidi kad skontas...Raul_64 je napisao/la:Dok se dvoje marisu , Atletiko uze titulu
Ovi "SA strane" kukaju radi ciganluka i svega, a svi gledaju i ne propustaju niti jedan Clasico.. Momci okanite se gledanja i sve ce biti ok.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Treba po uzoru na NBA uvesti velike kazne za simuliranje , nakon pregledanih snimaka , znaci zestoke kazne za Ronalda , Iniestu , Pepea,.... pa bi razmilsili iduci put
Iniesta i Ronaldo godinama slove kao vrhunski igraci uvjek u top 5 ili 10 , sramota je ovo za njih ovakve penale , dobro ih po djepu udariti
Iniesta i Ronaldo godinama slove kao vrhunski igraci uvjek u top 5 ili 10 , sramota je ovo za njih ovakve penale , dobro ih po djepu udariti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobra utakmica koju je sudija pokvario. Ja sam uživao, moram priznati.
Odbrane ne postoje. Zbog toga volim ovaj derbi. Mislim da bi bilo isto taman da su u odbrani Nesta i Cannavaro s jedne, a Vidić i Rio (sve četvorica u primeu) s druge strane.
1. Mascherano je faulirao Ronalda, ali van šesnaesterca. Nije penal.
2. Ramos protiv Neymara. Gledao sam 6-7 puta onu situaciju. Na prvu sam mislio da ga je povukao i potkačio. Poslije? Meni se čini da ondje nije bilo kontakta. Ne znam.
3. Penal nad Iniestom čist. Glup faul. Nevjerovatno glup faul.
4. Niko da izdvoji onaj ofsajd Benzeme kada mu je Valdez skinuo zicer.
Benzema u prvom poluvremenu mogao zabiti još dva gola, mogao je i Messi jedan.
Sve u svemu, odlična tekma. Mallenco se malo pogubio; trebaju dovesti Webba da ovo sudi.
Drago mi je zbog više stvari - pokazuje se koliko je i Real ranjiv, vraća se Atletico u igru, a vala nije ni Barcelona otpisana.
Odlična sezona, nema šta. Nadam se da će se ova mrtva trka završiti tek u posljednjem kolu.
Odbrane ne postoje. Zbog toga volim ovaj derbi. Mislim da bi bilo isto taman da su u odbrani Nesta i Cannavaro s jedne, a Vidić i Rio (sve četvorica u primeu) s druge strane.
1. Mascherano je faulirao Ronalda, ali van šesnaesterca. Nije penal.
2. Ramos protiv Neymara. Gledao sam 6-7 puta onu situaciju. Na prvu sam mislio da ga je povukao i potkačio. Poslije? Meni se čini da ondje nije bilo kontakta. Ne znam.
3. Penal nad Iniestom čist. Glup faul. Nevjerovatno glup faul.
4. Niko da izdvoji onaj ofsajd Benzeme kada mu je Valdez skinuo zicer.
Benzema u prvom poluvremenu mogao zabiti još dva gola, mogao je i Messi jedan.
Sve u svemu, odlična tekma. Mallenco se malo pogubio; trebaju dovesti Webba da ovo sudi.
Odlična sezona, nema šta. Nadam se da će se ova mrtva trka završiti tek u posljednjem kolu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gazi ****, zasluzuje da ga se banuje sa sportskih terena.
Virtu4l je napisao/la:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mislim nemam komentare , tekma super , obrane kriticne , ronaldo , bale i neymar uzasni , messi , di maria , benzema i iniesta dominirali . Iskreno , ja ne bi svirao niti 1 od ova 3 penala , na Ronaldu bilo kontakta al ono niko nikada ne bi svirao da se on nije bacio onako na glavu + van 16 . Penal na Neymaru , mrvica nekog kontakta i to ako ga je uopce bilo , crveni po pravilima ide , mislim da je to uradio jer zna da je pogrijesio kod prvog penala.
Sad ovaj penal na Iniestu mi je najcisci , istina ne moze se proci kroz 2 igraca , ali da Alonso nije pruzio koljeno onoliko i zaustavio Iniestu ovaj bi prosao , al lopta je vec daleko bila , greska Alonsa , Messi doktorski izveo oba penala bas kao Ronaldo onaj 1 .
Ah sad , gdje su milioni , hocu sve nazad . Neymar jedna obicna nula , previse lezerno , opusteno igra , usporeno , ne znam sta mu je , sreca jos uvijek ima osjecaj za prostor i zna kada i gdje utrcati .
Bale mi je bio bolji od Ronalda sto se tice igre , probijao je par puta kroz sredinu , stvarao probleme , Ronaldo apsolutno nista nije pokazao , samo je doktorski izveo penal kao sto se to od njega ocekuje .
Benzema vas je kostao utakmice , fulio je masu zicera . Di Maria odlican u prvom poluvremenu i solidan u drugom , onda je nestao kao i vecina igraca Reala .
Ja zodovoljan igrom Barce , obrana kriticna , srecom ni Realova nije bolja , +1 Real ima , i par tezih tekmi , mi protiv Atletica , al et , neka Real dobije sve tekme do kraja , nek Barca svoje dobije , Atletico ispada iz trke , Barca ima bod manje , Realu titula , opet je sve u njihovim rukama . Naravno , samo ako Atletico ne dobije sve tekme , ukljucujuci Barcu , onda Atletico osvaja
Sad ovaj penal na Iniestu mi je najcisci , istina ne moze se proci kroz 2 igraca , ali da Alonso nije pruzio koljeno onoliko i zaustavio Iniestu ovaj bi prosao , al lopta je vec daleko bila , greska Alonsa , Messi doktorski izveo oba penala bas kao Ronaldo onaj 1 .
Ah sad , gdje su milioni , hocu sve nazad . Neymar jedna obicna nula , previse lezerno , opusteno igra , usporeno , ne znam sta mu je , sreca jos uvijek ima osjecaj za prostor i zna kada i gdje utrcati .
Bale mi je bio bolji od Ronalda sto se tice igre , probijao je par puta kroz sredinu , stvarao probleme , Ronaldo apsolutno nista nije pokazao , samo je doktorski izveo penal kao sto se to od njega ocekuje .
Benzema vas je kostao utakmice , fulio je masu zicera . Di Maria odlican u prvom poluvremenu i solidan u drugom , onda je nestao kao i vecina igraca Reala .
Ja zodovoljan igrom Barce , obrana kriticna , srecom ni Realova nije bolja , +1 Real ima , i par tezih tekmi , mi protiv Atletica , al et , neka Real dobije sve tekme do kraja , nek Barca svoje dobije , Atletico ispada iz trke , Barca ima bod manje , Realu titula , opet je sve u njihovim rukama . Naravno , samo ako Atletico ne dobije sve tekme , ukljucujuci Barcu , onda Atletico osvaja
Samo u Španiji imaš čoporsko okupljanje igrača prema sudiji nakon svakog faula. Nigdje autoriteta kod sudaca.
Potez utakmice.Virtu4l je napisao/la:
I think I'm a pussy one.
Bio je kontakt,na snimku se vidi da ga je povukao rukom.Neymar je to iskoristio i teatralno pao.Monolog je napisao/la:
Znači jedina greška sudije po meni je penal za Ronalda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
Ma preveliki značaj ima ova utakmica i onda je i veliki pritisak na sudce, koji skoro uvijek naprave po jednu-dvije velike greške, ne znam kakva su pravila ali najbolje rješenje bi bilo dovesti nekog stranog sudca za ove derbije, jer u Španiji trenutno nema sudca koji je dorastao ovoj utakmiciNeutral je napisao/la:Samo u Španiji imaš čoporsko okupljanje igrača prema sudiji nakon svakog faula. Nigdje autoriteta kod sudaca.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slika tri Roma i Messi.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Martino nadyebo Carla again. Najs. 
Nema zime dok je kapetana Ramosa.
Nema zime dok je kapetana Ramosa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015