FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Tweeds_10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Tweeds_10 » 03 feb 2010, 09:26

CRNI_SA je napisao/la:cjena fabregasa 55 milki :shock:
Pa sta si ti ocekivao? da ce ga dovest za kikiriki?
pi.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 09:29

Tweeds_10 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:cjena fabregasa 55 milki :shock:
Pa sta si ti ocekivao? da ce ga dovest za kikiriki?
ocekivo sam negdje oko 40 miliona on ne vrijedi vise to je sigurno ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 03 feb 2010, 09:46

a chuj, moras imat na umu da je prva violina wengera, da je kapiten svog tima i da ima 22 godine,a o njegovim kvalitetama ne treba mnogo trubiti,
sve u svemu moje skromno miljenje je da vrijedi nekih 30-40 mil eura, ali u ovo danasnje doba, u takozvanoj modernoj ere fuce, kad imas igraca koji vrijedi 10 mil eura- ocekuj da ces ga platiti 30% vise....imas bezbroj takvih primjera gdje su igraci odlazili za enormne sume a zapravo ne vrijede ni 2/4 tih para- kapitalizam moj prijatelju

jos jedan faktor koji dozvoljava Arsenalu da manipulise njegovom cijenom jeste taj sto ga prodaju jednom od najbogatijih klubova na svitu pa si mozda hoce iscupat malo extra love...ima tu dosta stvari koje kad se poklope i ne izgledaju tako zastrasujuce i cudne
pi.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 10:20

BARCELONA se sprema na lansiranje nove ponude za Arsenalovog kapetana Cesca Fabregasa na kraju sezone, piše The Sun.

"Prije ili kasnije Cesc će se ponovo vratiti u Barcelonu. Mi smo klub koji lako može dovesti igrače jer smo poštovani i sposobni smo platiti koliko je potrebno", rekao je potpredsjednik katalonskog kluba Alfons Godall, jedan od dva glavna kandidata za preuzimanje predsjedničke fotelje Barcelona od Joana Laporte na predsjedničkim izborima koji će se održati 13. lipnja. Drugi glavni kandidat za predsjedničko mjesto, Sandro Rossell, također je veliki Fabregasov obožavatelj.

Fabregas je dijete Barcelone, koje je Arsenalov menadžer Arsene Wenger kao 16-godišnjaka doveo u londonski klub gdje je igrački stasao i postao jedan od najboljih svjetskih nogometaša.

Iako je Fabregas ugovorno vezan za klub s Emiratesa do lipnja 2014. godine, Barcelona je neumoljiva da ga vrati na Camp Nou, te će prema The Sunu za njegovu kupnju ponuditi 40 milijuna funti.

Veliku konkurenciju oko Fabregasa Barça će imati i u Real Madridu koji je također spreman ponuditi astronomske svote za njegovu kupnju :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 03 feb 2010, 12:11

Ne znam jeste li napisali, predugacki postovi pa mi se neda citati, ali ovih dana su poceli uhicenja clanova grupe Boixos Nois. To je ona radikalna skupina navijaca Barce, koja je prijetila Laporti duze vrijeme.
Los Mossos ponen en marcha una operación contra un subgrupo de los Boixos Nois
Estos grupos están acusados de tráfico de drogas y realizar diversas amenazas de muerte.

Los Mossos d'Esquadra han puesto en marcha esta mañana una operación contra los 'Casuals', como se denomina a un subgrupo radical de los hinchas del Fútbol Club Barcelona 'Boixos Nois', ha informado a Efe la policía autonómica.

Las mismas fuentes han señalado que este grupo de seguidores barcelonistas se caracteriza por su estética skin y su carácter violento, y que la acción policial contra los 'Casuals' está relacionada con supuestas extorsiones y delitos contra la salud pública de algunos de sus miembros.

La operación contra esta banda, a la que se atribuyen las amenazas recibidas en el pasado por el presidente del Barça, Joan Laporta, se está llevando a cabo desde primera hora de la mañana en varias localidades de Barcelona, como Esparraguera, Castelldefels, L'Hospitalet de Llobregat y Sant Feliu de Llobregat.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 feb 2010, 15:11

Tweeds_10 je napisao/la:a chuj, moras imat na umu da je prva violina wengera, da je kapiten svog tima i da ima 22 godine,a o njegovim kvalitetama ne treba mnogo trubiti,
sve u svemu moje skromno miljenje je da vrijedi nekih 30-40 mil eura, ali u ovo danasnje doba, u takozvanoj modernoj ere fuce, kad imas igraca koji vrijedi 10 mil eura- ocekuj da ces ga platiti 30% vise....imas bezbroj takvih primjera gdje su igraci odlazili za enormne sume a zapravo ne vrijede ni 2/4 tih para- kapitalizam moj prijatelju

jos jedan faktor koji dozvoljava Arsenalu da manipulise njegovom cijenom jeste taj sto ga prodaju jednom od najbogatijih klubova na svitu pa si mozda hoce iscupat malo extra love...ima tu dosta stvari koje kad se poklope i ne izgledaju tako zastrasujuce i cudne
to jeste jedan od velikih faktora stoi mu je cijena visoka, al po meni najveci faktor je taj sto on ima ugovor do ljeta 2014., jos tri i pol godine, trenutno, ili tri na ljeto...sa ovim se moze dosta manipulisati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 03 feb 2010, 19:39

http://****/ eto tu ima nesto za Fabregasa 8-)
Pique Sretan Rodjenan :D
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 feb 2010, 20:27

Pique je nenormalno napredovao...za samo jednu sezonu se uspio nametnuti i Guardioli i del Bosqueu kao nezamjenjiv u startnih 11...ubjedljivo najjaci stoper u la ligi a i u reprezentaciji.
Bez Barcinih igraca crvena furija bi bila prosjecna ekipa,ali kako su tu Xavi,Iniesta,Puyol,Pique,Busquets to je sasvim druga ekipa koja je prvi favorit na SP.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 20:34

drop je napisao/la:Pique je nenormalno napredovao...za samo jednu sezonu se uspio nametnuti i Guardioli i del Bosqueu kao nezamjenjiv u startnih 11...ubjedljivo najjaci stoper u la ligi a i u reprezentaciji.
Bez Barcinih igraca crvena furija bi bila prosjecna ekipa,ali kako su tu Xavi,Iniesta,Puyol,Pique,Busquets to je sasvim druga ekipa koja je prvi favorit na SP.
busqets? :shock: more spanija 2 sastava prejaka napraviti a xavi i inesta su glavni igraci barce i spanije tako da od njih mnogo zavisi i klub i repka
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 feb 2010, 20:41

CRNI_SA je napisao/la:
drop je napisao/la:Pique je nenormalno napredovao...za samo jednu sezonu se uspio nametnuti i Guardioli i del Bosqueu kao nezamjenjiv u startnih 11...ubjedljivo najjaci stoper u la ligi a i u reprezentaciji.
busqets? :shock: more spanija 2 sastava prejaka napraviti a xavi i inesta su glavni igraci barce i spanije tako da od njih mnogo zavisi i klub i repka
Pa što del Bosque ne izbaci ovaj Barcin kvartet (Puyol-Pique-Xavi-Iniesta) iz prvih 11 ako je je toliko siguran da Furija ima 2 prejaka tima??
Baš bi volio vidjeti na šta bi licili kao ekipa ne terenu bez ove cetvorice.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 feb 2010, 21:55

@drop
covjek ti samo kaze da busquets nije medju glavnim igracima spanije i nije toliko bitan kao xavi,iniesta il puyol ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 feb 2010, 22:04

-Barcelona- je napisao/la:@drop
covjek ti samo kaze da busquets nije medju glavnim igracima spanije i nije toliko bitan kao xavi,iniesta il puyol ;)
i Pique

a Busquets je jos mlad, i veliki je talenta i vjerovatno buduci vjerovatno najbolji zadnji vezni Spanije
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2010, 22:18

Casillas je napisao/la:Ne znam jeste li napisali, predugacki postovi pa mi se neda citati, ali ovih dana su poceli uhicenja clanova grupe Boixos Nois. To je ona radikalna skupina navijaca Barce, koja je prijetila Laporti duze vrijeme.
Los Mossos ponen en marcha una operación contra un subgrupo de los Boixos Nois
Estos grupos están acusados de tráfico de drogas y realizar diversas amenazas de muerte.

Los Mossos d'Esquadra han puesto en marcha esta mañana una operación contra los 'Casuals', como se denomina a un subgrupo radical de los hinchas del Fútbol Club Barcelona 'Boixos Nois', ha informado a Efe la policía autonómica.

Las mismas fuentes han señalado que este grupo de seguidores barcelonistas se caracteriza por su estética skin y su carácter violento, y que la acción policial contra los 'Casuals' está relacionada con supuestas extorsiones y delitos contra la salud pública de algunos de sus miembros.

La operación contra esta banda, a la que se atribuyen las amenazas recibidas en el pasado por el presidente del Barça, Joan Laporta, se está llevando a cabo desde primera hora de la mañana en varias localidades de Barcelona, como Esparraguera, Castelldefels, L'Hospitalet de Llobregat y Sant Feliu de Llobregat.

15 ih je uhapseno,i jos se hapse navodno :)

Kao sumljice se zbog trgovine drogom i jos nekim stvarima..izmedju ostalog i tim prijetnjama Laporti koje si spomenuo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 feb 2010, 22:51

Što nas Partizan nakon produžetka mlatnu!!!Onaj Vujošević je strašan stručnjak! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 10:48

Sajoni je napisao/la:Što nas Partizan nakon produžetka mlatnu!!!Onaj Vujošević je strašan stručnjak! ;)
da steta :( vidim da je barca nesto ostecena u zadnjoj sekundi nije im priznat kos :? nema veze 1000% sam uvjeren da ce osvojiti euro ligu ;) mada svaka cast partizanu oni su cudo :o
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 feb 2010, 12:27

Ne mogu da verujem da ste stvarno navijali za barcelonu,pa partizan je nas(iz nase drzave) a jos se igrao i basket,kolko god da volim barcelonu a mnogo je volim,iako ne navijam za nase klubove,kad bi igrali barcelona,crvena zvezda(nju vise volim od partizana) navijao bih za crvenu zvezdu!
pa kad bi igrala barca-zelja za koga biste vi navijali!?!

i barcelona nije ocstecena,10 minuta su sudije pregledale snimak i na njemu se jasno videlo da barca nije ostecena
MVP - Messi-Villa-Pedro

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 feb 2010, 12:32

CRNI_SA je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Što nas Partizan nakon produžetka mlatnu!!!Onaj Vujošević je strašan stručnjak! ;)
da steta :( vidim da je barca nesto ostecena u zadnjoj sekundi nije im priznat kos :? nema veze 1000% sam uvjeren da ce osvojiti euro ligu ;) mada svaka cast partizanu oni su cudo :o
Ma šta će Barca osvojit Euroligu, nema šansa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 feb 2010, 13:39

losmi je napisao/la:Ne mogu da verujem da ste stvarno navijali za barcelonu,pa partizan je nas(iz nase drzave) a jos se igrao i basket,kolko god da volim barcelonu a mnogo je volim,iako ne navijam za nase klubove,kad bi igrali barcelona,crvena zvezda(nju vise volim od partizana) navijao bih za crvenu zvezdu!
pa kad bi igrala barca-zelja za koga biste vi navijali!?!
Partizan nikako nije iz "nase" drzave. Iz bivse nam zajednicke drzave jeste ali iz neke sadasnje nije. Ako vec navijam za Barsu, a navijam iliti simpatisem kad je kosarka u pitanju, onda sam na strani Barse bez obzira protiv kojeg kluba igrali. Tu naravno ne racunam klubove iz BiH. To mi dodje ko u fudbalu kad igraju protiv Partizana ili Zvezde, Dimama, Hajduka ...

Bez ljutnje ali tako je!

P.S. Nije ZeljA nego ZeljO. Znaci Barsa-Zeljo .. :)
Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će Barca osvojit Euroligu, nema šansa
Mozes li nam obrazloziti zasto nema sanse? A ne samo ovako reci nema sanse i to je to.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 feb 2010, 14:03

CRNI_SA je napisao/la:
Nije Barsa ostecena,kada istekne vrijeme lopta ne smije da se dira ako je iznad obruca,a cim lopta krene da izlazi iz kosa i nije iznad obruca onda igraci smiju da skacu,a ova je lopta ocigledno izlazila iz kosa!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 14:05

Ted Mosby je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
Ma šta će Barca osvojit Euroligu, nema šansa
ne manchester ce osvojit :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.