Svaka cast jos jednom, nemojte se predavat..Sledece sezone jos jace i nadam se da se vidimo u dolini za sezonu-dvije

Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.apach1986 je napisao/la:Nisam ja navijač Slobode, ja sam navijač Gradine ! al hvala Bogu da pratim svaku utakmicu koja je u mom kantonu.ultrahell24 je napisao/la:Apac sine mi imamo strasne grupe u TZ kantonu,koji imaju vise gostovanja nego vi! Imamo rezultate u PM godinama titule vidjeli nismo haha o cemu ti pricas? Pogledaj nam posjetu i na gostovanjima i kuci i pored nikakvih rezultata,tvoja stvar sto mozes biti navijac dva tima
Gdje su HZ na bilinom polju ?![]()
Volio bih znati da li ima u TK neki pitar koji će slobodno Lukavcom, Srebrenikom i Tuzlom proći sa šalom sarajeva, majicom .. ? To su grupe koje se skrivaju od javnosti ? :S
Ne znam koliko si upoznat ali Tuzlanski kanton se sastoji iz 13 općina a to su Srebrenik, Lukavac, Živinice, Doboj Istok, Čelić, Banovići, Gračanica, Gradačac, Kalesija, Kladanj, Sapna, Tuzla i Teočakultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Da dođeš u Tuzlu sa šalom bordo/plave boje i da neko bude prema tebi tolerantan?U Tuzli plava boja može jedino biti od repkeDukeOfWellington je napisao/la: Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.
Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlakaultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
U vecini tih gradova Zeljo i Sarajevo imaju vise navijaca,a grupe tipa HZ Zivinice idu skoro na sva gostovanja,osim u Tuzli svuuda setamo normalno,u Doboju imamo dosta navijaca,Gracanici,u Lukavcu nikad probleme nismo imaliapach1986 je napisao/la:Ne znam koliko si upoznat ali Tuzlanski kanton se sastoji iz 13 općina a to su Srebrenik, Lukavac, Živinice, Doboj Istok, Čelić, Banovići, Gračanica, Gradačac, Kalesija, Kladanj, Sapna, Tuzla i Teočakultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Nije istina. Mi hoćemo Slobodu u PL a ne bišćane.studeni je napisao/la:Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlakaultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
apach1986 je napisao/la:Nije istina. Mi hoćemo Slobodu u PL a ne bišćane.studeni je napisao/la:Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlakaultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZapach1986 je napisao/la:Nije istina. Mi hoćemo Slobodu u PL a ne bišćane.studeni je napisao/la:Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlakaultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Što da ne. Ja sam recimo tolerantan prema tebi ako dođeš u Lukavac sa šalom Slobode. Budi i ti tolerantan prema meni ako dođem u Tuzlu sa šalom Želje. To su ipak neke gospodske norme na koje se vi iz Tuzle često pozivate.Gorki je napisao/la:Da dođeš u Tuzlu sa šalom bordo/plave boje i da neko bude prema tebi tolerantan?U Tuzli plava boja može jedino biti od repkeDukeOfWellington je napisao/la: Po Lukavcu se sa šalom Želje i Sarajeva hoda sasvim normalno, ogroman broj ljudi u Lukavcu navija za ova dva kluba, mnogi od njih su bili danas na utakmici. U Tuzli nisu baš tako tolerantni, što im svakako nije na čast.
Srebrenik nema organizovanih ekipa TM i HZ koje prisustvuju utakmicama sarajevskih klubova, za razliku od nekih gradova. Budi mi pozdravljen, i prije svega informisan ubuduće.ultrahell24 je napisao/la: vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZ
Benjo_AFC86 je napisao/la:studeni to ako ti imaš nešto protiv nas iz Srebrenika, nije naš problem, a iz postova ranije se moglo zaključiti da imaš.
Našao sam se prozvanim pa evo da ti odgovorim,. da bezveze lupaš, koliko sam prošao utakmica Gradine ne bi ni ništa rekaoto sa Husarom nigdje veze,. samo je logičnije da će mi biti draže da Sloboda uđe u PL nego Jedinstvo jer su u blizini ovde.
I isto tako to nema nikakve veze sa vama, jer imam dosta prijatelja u Lukavcu, kako i u Tuzli, samo se ne moram tebi pravdati ništa jer ti ovde lupaš nešto i imaš protiv nas očigledno. Svi koji me znaju, isto tako su upućeni da sa našeg kantona u Prvoj ligi podržavam i Radnički i Budućnost i Gračanicu prije ostalih, i da smo pametni svake godine možemo pogurati jednu ekipu u PL sa TK.
Pozdrav svim 'normalnim' navijačima sa TK
Izvinjavam se na off topicu.
Srebrenik nema organizovanih ekipa TM i HZ koje prisustvuju utakmicama sarajevskih klubova, za razliku od nekih gradova. Budi mi pozdravljen, i prije svega informisan ubuduće.ultrahell24 je napisao/la: vi ste u svom gradu ugrozeni od strane Manijaka i HZ
oo ebote te husara a i ti njega..nemoj na osnovu par ljudi u isti koš ostalih 50 000 stanovnika naše opcine..studeni je napisao/la:Pusti ba ove iz Srebrenika, oni navijaju kako im se kaže! Sada im Husarić rekao da je Sloboda IN pa su postali veći tuzlaci od rođenih tuzlakaultrahell24 je napisao/la:Jesul Zivinice,Gracanica,Lukavac,Srebrenik TZ kanton,tu imamo nase grupe,imamo i grafite,normalno se hoda sa nasim salovima o cemu ovaj Apac prica haha,bas je upucen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.