RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 20:10

Ma dobro je njima u Velezu i ne sumnjam u produzenje ugovora jer to nisu bas skupi i trazeni igraci. Jedino Ani i Sefkija ali bit i s njima dogovoreno. I ako ne bude sigurno ce se dovest kvalitetne zamjene
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 23 mar 2014, 20:11

Navijaci veleza, klub Velez, njegovi igraci i uprava su danas docekani sa maximalnom kolicinom respekta i postovanja, zato molim ako moze da se suzdrzite negativnih komentara prema FKS jer to nismo zasluzili...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 20:13

lafomamone je napisao/la:Navijaci veleza, klub Velez, njegovi igraci i uprava su danas docekani sa maximalnom kolicinom respekta i postovanja, zato molim ako moze da se suzdrzite negativnih komentara prema FKS jer to nismo zasluzili...
Brato i vi ste uvijek fino docekani i ja ne vidim da je iko vrijedjao FKS ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 23 mar 2014, 20:14

Ako me ova stara glava ne laze i ako mi mozak nije izlapio Letic ima do juna 2015, hebibovic do 2015,Mika ima uvijek odrijesene ruke da ode nije bitan ugovor ali je tesko da u ovim godinama nade inostrani angazman zato me za njega nije strah bolje njemu na siguri s trakom kod nas, sefko je problem jer je trazen a istice mu ugovorali tu bi mogli malo prema njemu biti izdasniji zasluzio je snaci se nekako za neke pare uostalom tu se udao volimo ga svi mala beba treba se sa svim tim odluciti rastati nije ni njemu lako, ali prevashodno prema njemu moramo biti izdasniji i jos jednom kazem probati naci neka sredstva da on ostane.Opet vam kazem nismo ni svjesni ali ova momcad je tempirana atomska bomba.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 mar 2014, 20:18

MVB je napisao/la:Ako me ova stara glava ne laze i ako mi mozak nije izlapio Letic ima do juna 2015, hebibovic do 2015,Mika ima uvijek odrijesene ruke da ode nije bitan ugovor ali je tesko da u ovim godinama nade inostrani angazman zato me za njega nije strah bolje njemu na siguri s trakom kod nas, sefko je problem jer je trazen a istice mu ugovorali tu bi mogli malo prema njemu biti izdasniji zasluzio je snaci se nekako za neke pare uostalom tu se udao volimo ga svi mala beba treba se sa svim tim odluciti rastati nije ni njemu lako, ali prevashodno prema njemu moramo biti izdasniji i jos jednom kazem probati naci neka sredstva da on ostane.Opet vam kazem nismo ni svjesni ali ova momcad je tempirana atomska bomba.
Hebibovic je imao do 2014 ako nije produžio.Ova ekipa ima veliki potencijal i trenera koji ima viziju, samo se nadam da se ljetos neće ništa promjeniti jer bi dogodine sigurno izborili evropu.
Sarajevo nas je dobilo na muku iako nam nije igralo 5 ponajboljih igrača i nisu me nimalo zadivili danas a ni prošlih utakmica.Široki je puno jači od ovih ostalih i izgleda da će biti prvaci, ostalo taraba.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 mar 2014, 20:53

Dobar Velez danas, na momente puno bolji od Sarajeva. Tacno neko iznad napisa, Zvonic pojeo teren, prekopao, izorao, posadio, povadio :D ma sve zivo, ja se sjebo kako je odigro. Dino je cudo cudesno, tog momka ne mozes ne voliti, pa kako covjek gine, jednostavno zivi Velez. I Ani je osim gola bio pravo dobar, imali smo svoje sanse ali smo na kraju djecacki primili dva gola, drugi posebno, al nejse.

Ovakav pristup i igra u srijedu, Celik nema sta da dolazi juznije od Jablanice, na meso i nazad kuci. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 mar 2014, 21:02

pitarSA je napisao/la:Ovaj vas je dao bas dobar opis tekme mada po meni i niste bili bas toliko bolji kao sto on kaze u postu al ok navijacki pa ga razumijem. Prije svega da vam cestitam na igri po meni poslije rata nikad bolja partija vasa na Kosevu nije vidjena. Ne poznajem igrace Veleza al igrac broj 4 je beton danas bio sve je frajer pokupio sto se moglo. Ovo je bila utakmica zbog koje se ide na stadione. Gospodska bez i jednog grubog faula. Detalj zbog kojeg je jos vijedilo otici na tekmu a vas ga navijac nije spomenuo je sami kraj utakmice i aplauz za igrace Veleza od cijelog stadiona. Dobra ste ekipa i nikom s vama nece biti lako. Sve naj Mostarskoj gospodi
To je naše dijete denis Zvonić, valjda će i njemu krenuti. ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 mar 2014, 21:06

nema ništa od ponavljanja sezone 2011/2012. Ovi igrači što su dovedeni su dovedeni jer se pravi novi tim, s tim da je jedino neizvjestan status Ševki, Maletiću i Hebiboviću. Stvorio se kostur tima, sada ide nadogradnja. A nakon sezone abd čekaju nas fine stvari, samo polako.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 21:13

Na kosevu je uz Rodjene bio i proslavljeni golgeter Veleza i slavne Barcelone gosp. Meho Kodro. Sta ces nemamo legende i ne prate nas :lol: :lol: :lol: yebo novonastale klubice od cijih je legendi starija i NeretvanskaPastrmka :mrgreen: FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 23 mar 2014, 21:19

Samo da vam cestitam na danasnjoj utakmici koju ste odigrali odlicno i realno niste zasluzili da izgubite. Istina je da smo mi danas bili neprepoznatljivi ali to ne umanjuje vasu odlicnu igru. Imate strasnu transformaciju iz odbrane u napad i par veoma dobrih igraca. Nadam se da cemo se sresti u finalu kupa.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 mar 2014, 21:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Na kosevu je uz Rodjene bio i proslavljeni golgeter Veleza i slavne Barcelone gosp. Meho Kodro. Sta ces nemamo legende i ne prate nas :lol: :lol: :lol: yebo novonastale klubice od cijih je legendi starija i NeretvanskaPastrmka :mrgreen: FORZA VELEZ
Pa ti si onda u najboljim godinama momak :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 21:31

emil02in je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Na kosevu je uz Rodjene bio i proslavljeni golgeter Veleza i slavne Barcelone gosp. Meho Kodro. Sta ces nemamo legende i ne prate nas :lol: :lol: :lol: yebo novonastale klubice od cijih je legendi starija i NeretvanskaPastrmka :mrgreen: FORZA VELEZ
Pa ti si onda u najboljim godinama momak :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 mar 2014, 21:36

Nervoza je napisao/la:Samo da vam cestitam na danasnjoj utakmici koju ste odigrali odlicno i realno niste zasluzili da izgubite. Istina je da smo mi danas bili neprepoznatljivi ali to ne umanjuje vasu odlicnu igru. Imate strasnu transformaciju iz odbrane u napad i par veoma dobrih igraca. Nadam se da cemo se sresti u finalu kupa.
Iskreno, gledajući vaše zadnje dvije utakmice (Mladost VO i mi) niste mi se nešto pokazali.Nadam se da ćete uhvatiti formu i prešišati ove komšinice, pa i biti prvaci kad mi već nemožemo, mada teško pored Širokog koji ima i najbolji raspored.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 23 mar 2014, 21:39

AlemC85 je napisao/la:nema ništa od ponavljanja sezone 2011/2012. Ovi igrači što su dovedeni su dovedeni jer se pravi novi tim, s tim da je jedino neizvjestan status Ševki, Maletiću i Hebiboviću. Stvorio se kostur tima, sada ide nadogradnja. A nakon sezone abd čekaju nas fine stvari, samo polako.
Valjalo bi neko zvučno pojačanje dovesti, ali ipak treba o tome razmišljati kad završi sezona, sad je Kup prilika da se izbori Evropa ako Bog da. U tom slučaju će mnogi htjeti doći u Velež.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 mar 2014, 21:40

RockyMaivia je napisao/la:Pocelo je :twisted:
Drug neki dan si pit'o sjećamo li se prve tekme pod BB,hebiga ja bio banovan pa nisam mog'o pisati.
Nikada je neću zaboraviti,one autobuse,kad smo krenuli nazad a oni čekaju sa kamenjem,živo čudo kako niko nije nastradao.Još kada smo došli kod Ruže ubi murija sve redom,mene neki dedo sakrio u starom gradu,tek nekada u noći doš'o do sjevernog gdje mi je auto bilo.Mislim da je tu veče bio Merlinov koncert na autobuskoj.Sorz na off topic ;)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 mar 2014, 21:49

emil02in je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Pocelo je :twisted:
Drug neki dan si pit'o sjećamo li se prve tekme pod BB,hebiga ja bio banovan pa nisam mog'o pisati.
Nikada je neću zaboraviti,one autobuse,kad smo krenuli nazad a oni čekaju sa kamenjem,živo čudo kako niko nije nastradao.Još kada smo došli kod Ruže ubi murija sve redom,mene neki dedo sakrio u starom gradu,tek nekada u noći doš'o do sjevernog gdje mi je auto bilo.Mislim da je tu veče bio Merlinov koncert na autobuskoj.Sorz na off topic ;)
Ja zadnji ostao,nas 15ak i vratili se u marici. Nikad necu zaboraviti onog sofera sto se razbijene glave vracao. Bog mu zdravlje dao. Lud je onaj dan bio. Skokovi,utakmica i Merlin na stanici
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 23 mar 2014, 21:58

anel81m je napisao/la:
Nervoza je napisao/la:Samo da vam cestitam na danasnjoj utakmici koju ste odigrali odlicno i realno niste zasluzili da izgubite. Istina je da smo mi danas bili neprepoznatljivi ali to ne umanjuje vasu odlicnu igru. Imate strasnu transformaciju iz odbrane u napad i par veoma dobrih igraca. Nadam se da cemo se sresti u finalu kupa.
Iskreno, gledajući vaše zadnje dvije utakmice (Mladost VO i mi) niste mi se nešto pokazali.Nadam se da ćete uhvatiti formu i prešišati ove komšinice, pa i biti prvaci kad mi već nemožemo, mada teško pored Širokog koji ima i najbolji raspored.
Mi utakmice u kojima smo kao neki favoriti vec godinama igramo katastrofalno, nadam se da cemo i to ubrzo promijeniti. I jos da kazem da ste jedina ekipa koja je na Kosevo dosla da igra fudbal a ne da se "valja" po terenu i zbog toga ste mi jos drazi. Vidimo se u finalu kupa.

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 23 mar 2014, 22:05

Da dragi moji rođeni samo da nadodam za dvojicu igraca nesto.Niti ih volim niti mrzim meni ni iz dzepa ni u dzep odnosno volim ih sto su nasa djeca i sto ginu za nas dres i klub ali samo kratki osvrt na kodru i zvonica danas.Rekao sam da necu izdvajati igrace danas ali stvarno moram zbog komentara o njima dvojici.Kodro, dok je imao snage nevidljiv ali nije toliko bio ni vidljiv Stojcev.Kad je Mujo fizicki posustao Stojcev je poceo raditi sta je htio.Eh da je tad bilo izvaditi Kodru uvesti Zvonica to bi bilo dobro ali nazalost su obojica danas morali igrati.Zvonic ma ne mogu reci da zna ne mogu reci da je igracina ali brate mili prestanite vise protiv momka.Ka god udem na tribinu nije bitno je li zvonke u postavi ili ne pojedinci pljuju po njemu i hebu mu sve zivo.Ovaj Sarajlija je danas dobro primijetio a ja bih rekao da je Zvonke danas bio motokultivator, betonska mjesalica i bager tri u jedan.Zato molim vas nije bitno ko koliko zna bitno je samo zelja i srce za nas dres a pojedince s tribine stvarno molim da vise prestanu.I da napomenem svaka cast gledaocima danas bez ijedne uvrede bez ijednog problema normalno smo izasli sa njima niko ruznu rijec nije rekao odnos navijaca 10, odnos igraca 10.Ocigledno da se moze u miru i rahatluku pogledat jedna rekao bi za nase uslove fina utakmica jos jednom hvala na prijemu nadam se da cemo vam uzvratiti sve istom mjerom u Mostaru.Oni koji ne mogu stvoriti ovakav ambijent na svojim domacinskim utakmicama kojima svi smetaju i koji prave razne sacekuse po gradskim zabitima nek se ubiju sami medu sobom.I ovaj savez da ima pameti na njih bi uveo zabranu vjecno a ja im samo kazem zbogom blasfemicne budale pobite se sami medu sobom ko god bili.

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 23 mar 2014, 22:09

MVB je napisao/la:Da dragi moji rođeni samo da nadodam za dvojicu igraca nesto.Niti ih volim niti mrzim meni ni iz dzepa ni u dzep odnosno volim ih sto su nasa djeca i sto ginu za nas dres i klub ali samo kratki osvrt na kodru i zvonica danas.Rekao sam da necu izdvajati igrace danas ali stvarno moram zbog komentara o njima dvojici.Kodro, dok je imao snage nevidljiv ali nije toliko bio ni vidljiv Stojcev.Kad je Mujo fizicki posustao Stojcev je poceo raditi sta je htio.Eh da je tad bilo izvaditi Kodru uvesti Zvonica to bi bilo dobro ali nazalost su obojica danas morali igrati.Zvonic ma ne mogu reci da zna ne mogu reci da je igracina ali brate mili prestanite vise protiv momka.Ka god udem na tribinu nije bitno je li zvonke u postavi ili ne pojedinci pljuju po njemu i hebu mu sve zivo.Ovaj Sarajlija je danas dobro primijetio a ja bih rekao da je Zvonke danas bio motokultivator, betonska mjesalica i bager tri u jedan.Zato molim vas nije bitno ko koliko zna bitno je samo zelja i srce za nas dres a pojedince s tribine stvarno molim da vise prestanu.I da napomenem svaka cast gledaocima danas bez ijedne uvrede bez ijednog problema normalno smo izasli sa njima niko ruznu rijec nije rekao odnos navijaca 10, odnos igraca 10.Ocigledno da se moze u miru i rahatluku pogledat jedna rekao bi za nase uslove fina utakmica jos jednom hvala na prijemu nadam se da cemo vam uzvratiti sve istom mjerom u Mostaru.Oni koji ne mogu stvoriti ovakav ambijent na svojim domacinskim utakmicama kojima svi smetaju i koji prave razne sacekuse po gradskim zabitima nek se ubiju sami medu sobom.I ovaj savez da ima pameti na njih bi uveo zabranu vjecno a ja im samo kazem zbogom blasfemicne budale pobite se sami medu sobom ko god bili.
Jeste primijetili odabir muzike od strane nasih ljudi iz kluba pred pocetak utakmice i na poluvremenu "Stari", "Da mi je da te upoznam", "Cudna jada od Mostara grada"...?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2014, 22:37

Ja sam čuo preko radija na poluvremenu " Čudna jada ".

To samo pokaziva kakav su odnos s vremenom izgradila ova dva kluba. Zato, molim vas, nemojte to da kvarite sitnim prepucavanjima, niti da se nekim uvredama sve to ruinira.

Pokažimo pozitivni sportski rivalitet, međusobno uvažavanje, i sve ono što treba da bude ruka vodilja u budućim duelima svih nogometnih klubova BiH. Do sada to ide jako, jako dobro.

Okrećemo se Čeliku, nadam se da možemo do pobjede. 'Ćemo da vidimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.