Hehehehehe, pa vi ne mozete ni Mladosti iz Obarske da date gol, a nama bi tri i to lagano. E moj mali vala pretjerapodhum je napisao/la: Lagano cemo vas poslati kuci sa 3 gola u mrezi,,vi placate ceh.

A ako vam Mesan ili Dedic pobjegnu, jbg rodjeni

Hehehehehe, pa vi ne mozete ni Mladosti iz Obarske da date gol, a nama bi tri i to lagano. E moj mali vala pretjerapodhum je napisao/la: Lagano cemo vas poslati kuci sa 3 gola u mrezi,,vi placate ceh.
Ako ocepi,,nikakav problem,,pa Travnik vas otrese ko vrecuCrni gavran je napisao/la:Hehehehehe, pa vi ne mozete ni Mladosti iz Obarske da date gol, a nama bi tri i to lagano. E moj mali vala pretjerapodhum je napisao/la: Lagano cemo vas poslati kuci sa 3 gola u mrezi,,vi placate ceh.. 1:0 za vas bi bilo fenomenalno (za vas)
Sretno Gavrane,,,treba ce vam.Crni gavran je napisao/la:E moj sine, Travnik je ocepio vrecu para da bi dosao do bodova. Uostalom vidjecemo, ko ce koga
Brate uljepš'o si mi dan sa ovim postom,i vidimo se u srijedu na tekmi.MVB je napisao/la:Eto nakon utakmice na kojoj sam bio prisutan osvrnem se na istu.Ne bih volio da bude poslije odgovora onih koji su ostali u toplim domovima.Mogu samo oni koji su se smrzavali 2 sata na Koševu.Odmah da kažem da sam se čitav dan mislio da li da odem.Bilo me strah da nas ne nabiju sa ovakvim sastavom i njihovim i našim.Ali sam u zadnji tren odlučio otići samo da bih vidio igrače koji ne igraju stalno i na koje stalno raja žugaju,ali moram priznati da me bilo užasno strah ove utakmice.E sad odmah idem na 90 minutu odnosno kraj i osjećaj da će mi srce puknuti od ponosa i zadovoljstva viđenim.Možda nekom nakon poraza ova rečenica izgleda smiješna nas dvojica koji imamo 50 kuka i moj sin osjećali smo se ponosno,zadovoljno i na čuđenje ne toliko razočarano.Sad bi se dotakao same utakmice i detalja opet kažem kako sam ih ja vidio.
Prvo poluvrijeme mislim da teško može jedna ekipa na Koševu bolje odigrat.Djelovali smo baš kao momčad,kao fino uštimani orkestar.Od broja jedan do broja jedanaest svi su dali sve od sebe i onim objektivnim navijačima bilo kojeg kluba pokazali sa kakvim potencijalom raspolažemo.Odlučujući detalj prvog poluvremena je nepostojeći faul izveden vrlo brzo na desnu stranuodličan centaršut čini mi se lopta preskače Zolja njihov centarfor ulazi na prvu stativui rezantnim udarcem glavom šalje loptu na drugu stativu u mrežu.Ostale 44 minute apsolutno smo bili bolji tim držali loptu,imali igru,diktirali tempo ukratko bili puno bolji tim.Par izglednih prodora,ubacivanje u prazno koje napadači nisu stigli ili nisu mogli stići.Ostaje žal za tim.Osim tog gola Sarajevo nije ozbiljnije prišlo našem šesnestercu a kamoli golmanu.44min45sek čudo neviđeno,jedan korner,drugi korner pa aut u vsisni šesnesterca Pejić koji usput amo da kažem baca aut puno bolje od Škalje,baca aut u srce šesnesterca gospodin sudija hladnokrvno svira kraj poluvremena.Pošto sam ja bolestan od detalja pa pratim uvjek sitne stvari po mom je bilo minimum minut produžetka ako ne pošteno govoreći i malo više gospodin glavni 15 sekundi ranije od regularnog u jeku napada svira kraj.ZANIMLJIVO.
Drugo poluvrijeme otvaramo fenomenalno.Tap,tap,tap Delač ko skamenjen.Lopta u rašlje od prečku i u gol.To je to moji dragi napadači,jedan dva dodira i eurogol.Anel ga je zakuco Delaču na engleski način.Nije mi jasno gdje ovog golmana izvukoše,on veze nema.I onda nastupa 20 minuta napada i jedino onoga šta je dana viđeno od Sarajeva.Mi smo se malo milom,malo silom povukli a oni opet nisu mogli kroz proigravanja,nego na horuk i nabacivanja.I u tom periodu svaki naš prelazak centra je bila opšta opasnost za njih.I tad se vidjelo da nam fali ne napadač nego jedan bezobrazan i golom opsjednut igrač.76 minut kad primamo gol je prikaz čitave naše sezone u jednoj akciji.Hebiobović ide u odličnu konru sve se razvija vrlo povoljno za nas ima 2-3 mogućnosi sta da radi ali onda se on valda zanio ili ga je ponijela igra odluči na najgore.Na bespotreban dribling,loptu mu uzimaju rekontra Stojčev sa nekih 18 metara puca čini mi se ni jako ni precizno ali na moje čuđenje lopta Oštrom kroz ruke jedva ulazi u gol.Da li je neko dirno ili je lopta odskočila ne znam ali čini mi se da je ovo bilo vrlo lako odbranit.Međutim,neću nikog krivit bravo Oštri mastore nema veze,zaboravi ovaj go.Zadnjih 14 minuta uzeli smo opet terensku incijativu i realno svaka akcija je bila opasna i na svaku našu akciju su morali strepit.Nismo izjednačili ali smo ih natjerali da zadržavaju do iznemoglosti.Zadnji minut ubačaj Pejića ih je zaledio jer je bilo vrlo nezgodno za njih.Ukratko nema veze.Po meni ne navijački najrealnije bi bilo u najmanju ruku neriješeno.
Mogu samo nešto reći raji i navijačima ovi momci igraju odlično kad nema pritiska i psovanja od naših "navijača" koji čini mi se dolaze na naš stadion samo da se iživljavaju i psuju igračima dosta puta bespotrebno.Danas se vidjelo šta znači kad se pojedincim d 1 minute ne psuje a vi svi znate koji su to pojedinci(Zvonić,Kodro) kako momci mogu odigrati odličnu utakmicu.Samo jedan primjer:Zvonić daje sebi loptu u for igrač sarajeva je bliže lopti 5 metara Zvonić ga odnese uze loptu jedva ovaj na njemu faul napravi.Taj šprint i tu jačinu u duelu trebali ste vidjeti.Ah da,da ne zaboravim ne znam u kojoj minuti možda 80 u igru je ušao čini mi se prvi put Janičijević.Ući u onakvom trenutku i onako par puta odigrat me oduševilo.Čini mi se, možda griješim momak bi mogao biti pravi igrač prava napast za sve naše protivnike.Volio bih da ga Feja isforsira još više.Opet kažem,čini mi se momak je žestok potencijal.Imam osjećaj da je ova momčad a pod tim mislim njih 18 do 20 koji su tu oko prvog tima je atomska bomba.Ovo treba podržat treba izdržat njihove nestašluke u igri nekad i neozbiljnost ako ostanu na okupu uz pravilo vođenje ova momčad može puno,puno.Neću nikog izdvajat poimenično da kažem kako su igrali bilo je tu malo i nekih koji su odigrali ne na uobičajenom nivouali neću uopšte o tom da pričam.Oni su mene danas napravili ponosnim.Letić,Merzić,Janković,Škaljić,Blagojević samo da usporedim jednog igrača izvadite iz Sarajeva(Stojčev)oni su prosječna ekipa.Nama je falilo koliko je falilo ali budite sigrni vi koji niste gledali uživo ni trneutka se to nije osjetilo na terenu.Zatomomcima i stručnom štabu svaka čast nadam se da je trener Čelika koji je danas došao da gleda nas(mnogi to nisu vidjeli ali meni to nije moglo promaknuti) u najmanju ruku ostao zabrinut.I za kraj naše dvije najveće mane u klubu su uzak teren i npojedini navijači koji nisu ni n od navijača.Živi bili svi pripadnici Red Army,bolesnici crvene boje,svi navijači naših Rođeni širom svijeta jednostavno možemo biti ponosni na ove momke.To je to,sretno nam bilo u srijedu neću nikakve parole davati za kraj osim jedne:
NE PLJUJTE PO NAŠIM MOMCIMA,ONI SA PONOSOM NOSE NAŠ GRB I GRAJU ZA NAŠ KLUB.Hvala sretno u srijedu,vidimo se.
A ko je rekao da nemamo ambicije?Kup,kup,kup je našSarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam zasto ovakav Velez nema ambicija za evropu, zaista ne razumijem odlicno igrate. Nasi su danas bili rezervisani, u glavama im je samo srijeda tako da su ovu tekmu odigrali reda radi. Okic i Hebibovic su pravi igraci
Brato ova ekipa i dobar napadac uz dobre pripreme sa Fejom i iduca sezona ce bit puno bolja. Dolaze crvene godineSarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam zasto ovakav Velez nema ambicija za evropu, zaista ne razumijem odlicno igrate. Nasi su danas bili rezervisani, u glavama im je samo srijeda tako da su ovu tekmu odigrali reda radi. Okic i Hebibovic su pravi igraci
E moja pastrmko, ove sardinice iz konzerve made in malesya(radioaktivne ne jedite) uzese nas a da ni oni sami ne znaju kako.Valjda samo zato sto su se nasi prepali visoke kvote radioaktivnosti u sardinama pa ih nisu htjeli sazvakati do kraja(sala mala).Cini mi se Pejic zuti i kivi iskljucen na kraju prvog poluvremena jer je htio biti sudiju.Povrede nista hvala bogu.Ucinit veliki pritisak na upravu da ovi momci ostanu na okupu dovesti jednog igraca koji je džubre bezobrazan ofarban svim bojama e takav nama fali nije bitno koliko zna igrati.Uslov je da ovi moraju ostati na okupu i pohvala upravi ili ne znam kome za ovog malog janicijevica mozda sam malo dosadan ali momak bi uz kvalitetan rad s Fejom mogao biti paklen igrac ako bog da u atomskom timu ako ostanu na okupu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:MaricVladicBajevic hvala druze za izvjestaj. Kartoni povrede,jeli sve u redu. Iz prve ruke
Brato to je najvaznije da smo kompletni bez povreda i kartona za srijedu. U vezi Janicijevica sam cuo kad je tek dosao da je rang Okica samo sto je mlad i treba mu malo vremena. Nisam ga gledao pa ne mogu davati neke ocjene o kakvom se momku radi. Hvala druzeMVB je napisao/la:E moja pastrmko, ove sardinice iz konzerve made in malesya(radioaktivne ne jedite) uzese nas a da ni oni sami ne znaju kako.Valjda samo zato sto su se nasi prepali visoke kvote radioaktivnosti u sardinama pa ih nisu htjeli sazvakati do kraja(sala mala).Cini mi se Pejic zuti i kivi iskljucen na kraju prvog poluvremena jer je htio biti sudiju.Povrede nista hvala bogu.Ucinit veliki pritisak na upravu da ovi momci ostanu na okupu dovesti jednog igraca koji je džubre bezobrazan ofarban svim bojama e takav nama fali nije bitno koliko zna igrati.Uslov je da ovi moraju ostati na okupu i pohvala upravi ili ne znam kome za ovog malog janicijevica mozda sam malo dosadan ali momak bi uz kvalitetan rad s Fejom mogao biti paklen igrac ako bog da u atomskom timu ako ostanu na okupu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:MaricVladicBajevic hvala druze za izvjestaj. Kartoni povrede,jeli sve u redu. Iz prve ruke
Druže u potpunosti se slažem sa tobom,a kada pogledam kome sve na ljeto ističe ugovor [šefkija,ani,letic,mika ima ih jos], bojim se da opet ne ostanemo i bez bilo kakvog obeštećenja ukoliko već odu...vm22 je napisao/la:Najbitnije je da ova ekipa ostane na okupu sljedeće sezone. Većini ključnih igrača ističe ugovor, zbog toga me strah da se ne ponovi sezone 2010/2011 kad su nam svi igrači otišli. Ova ekipa trenutna + 2 kvalitetna napadača, ne smijem ni pomislit šta bi uradili
Letić ima do 2015. godine, ovi ostali svima ističe ugovor.saffet je napisao/la:Druže u potpunosti se slažem sa tobom,a kada pogledam kome sve na ljeto ističe ugovor [šefkija,ani,letic,mika ima ih jos], bojim se da opet ne ostanemo i bez bilo kakvog obeštećenja ukoliko već odu...vm22 je napisao/la:Najbitnije je da ova ekipa ostane na okupu sljedeće sezone. Većini ključnih igrača ističe ugovor, zbog toga me strah da se ne ponovi sezone 2010/2011 kad su nam svi igrači otišli. Ova ekipa trenutna + 2 kvalitetna napadača, ne smijem ni pomislit šta bi uradili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.