FK Radnički Lukavac
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
bice sve ok, danas ste se i vi pridruzili klanu dobrih komsija
a kod nas se komsija pazi hehe

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
5 maraka za tribinu gdje stoji covjek na covjeku....mislim da je i zmija nekog ujela,jbt
....svaka cast domacinima...fujjj..ne pustit onoliki broj ljudi da predzu preko box a...ako je ono 5 km...na Tusnju cete placat 20 km...uglavnom,devastacija na tribinama....jel nas opet 300 bilo....gadzanje naseg golmana topovskim i bakljama
...mozes otic iz sela al ne moze selo iz tebe
...utakmica prelosa i bas onakva kakvu su lukavcani obecali...krkanska....kasapili su igrace....jos ono seljance cejvan pljuje igrace...cccc...mi pritisli u drugom i zasluzena pobjeda a vojvoda nek vidi pucal iz prazne i opet nek vam na presici malo palamudaju o orkestrima...muk na 0 1...neprocjenjivo....i sto rekosmo na kraju..a sad adio...nadam se da ako mi ne udzemo ove godine u ligu vise da cete vi ispasti jer i jeste za puracica i dubokih potoka pa p.i.c.i.t.e sa njima derbije..vozdrica

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Slabi vam tusevi..hmm a ono vas do kostiju i tako to..mislim lukavac,kultura,ovajjsamolukavac je napisao/la:
I JEDNA ZAMJERKA ZA IGRAČE SLOBODE, SVE SU TUŠEVE POLOMILI I PORAZBIJALI PO SVLAČIONICI NAKON UTAKMICE, TUZLA, KULTURA, OVAJ

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sloboda je iz Tuzle koliko ja znam, ali nebitno, samo ne treba im to, bez potrebe, ali hajde ne košta milion maraka napravit će se, ja sam napisao komentar prije i mislim da sma bio realan, utakmica je bila prava muška što su i treneri rekli, ponovo čestiitam protivniku na 3 boda i to je to, svi se okreću svojim novim utakmicamaharry_90 je napisao/la:Slabi vam tusevi..hmm a ono vas do kostiju i tako to..mislim lukavac,kultura,ovajjsamolukavac je napisao/la:
I JEDNA ZAMJERKA ZA IGRAČE SLOBODE, SVE SU TUŠEVE POLOMILI I PORAZBIJALI PO SVLAČIONICI NAKON UTAKMICE, TUZLA, KULTURA, OVAJnezz kakve veze ima Tuzla sa ovim al hajd..razumijem bijes zbog poraza,pa se sad spominju i neki tusevi..kupice vam Azmir nove,mi makar tuseve,vi bi nama kosti slomili itd. imali ste danas par takvih startova,al tipicno za male ekipice..nabriju se i pufff 0:1 ..cao caoo

bio sam na tekmi i kako sam i očekivao, sve je bilo mnogo bolje od igre obje ekipe
sjajan ambijent, navijanje, Siouxi iako ih je po mojoj procjeni u boxu bilo manje nego Fukara, izdominirali navijanjem
Radnički nema kreativnost i nema igru prema naprijed, odbrana moćna, dok se prema naprijed kad treba napasti, nema šta reći
i da još jednom pohvale za koreografiju, bilo je odlično a i ona poruka je bila super duhovita
sjajan ambijent, navijanje, Siouxi iako ih je po mojoj procjeni u boxu bilo manje nego Fukara, izdominirali navijanjem
Radnički nema kreativnost i nema igru prema naprijed, odbrana moćna, dok se prema naprijed kad treba napasti, nema šta reći
i da još jednom pohvale za koreografiju, bilo je odlično a i ona poruka je bila super duhovita
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Bravo care upravu si sve, pogotovo ovo za igru prema naprijed...baltazar1 je napisao/la:bio sam na tekmi i kako sam i očekivao, sve je bilo mnogo bolje od igre obje ekipe
- Probisvjet
- Kontakt:
Drage komsije lukavcani. Pogledajte sta pisu biscani za vas. Da ste prodali, izdrali njihovo prijateljstvo, da vas trebaju sacekati na noz. Zato im idite i uzmite bodove u Bihac! Igrajte za svoj obraz!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"
Offline SN_Bihac
Global Moderator
Junior NK Jedinstvo
Odg: 19.kolo Prve lige FBiH: NK Jedinstvo - FK Mladost 3:0
« Odgovori #181 : Danas u 04:56:44 poslijepodne »
Jedinstvo ako ne dobije Slobodu u Tuzli, može se odmah početi pripremati za slijedeću sezonu.
Sloboda će dobiti sve utakmice protiv svojih kantonalnih ligaša, i oni će sigurno uraditi sve da dobiju Jedinstvo. Mogu oni pričati šta hoće o nekoj kantonalnoj mržnji, ali isto se tako i Bihać i Cazin ne šmekaju ali će Krajina uvjek dati Jedinstvi i igrati za Jedinstvo.
A mi kao nešto vjerujemo u prijatelje iz Lukavca. Treba ih ovdje dočekati na "nož"
http://www.****/forum/index. ... c=2604.180
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasi prijatelji iz Srebrenika izgubise od Jedinstva pa niti jedna ruzna rijec se ne uputi od nas.
Jos nismo izgleda da komsija komsiji treba biti najpreci.
Poslije moje SLobode ubijek ce mi biti drazi klubovi sa naseg kantona nego neki drugi, pa i Radnicki.
Pozdrav Lukavcanima. Imate odbranu granitnu!
P.S. Mislim da ne treba biti vrijedjanja jedinih i drugih.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"
Offline SN_Bihac
Global Moderator
Junior NK Jedinstvo
Odg: 19.kolo Prve lige FBiH: NK Jedinstvo - FK Mladost 3:0
« Odgovori #181 : Danas u 04:56:44 poslijepodne »
Jedinstvo ako ne dobije Slobodu u Tuzli, može se odmah početi pripremati za slijedeću sezonu.
Sloboda će dobiti sve utakmice protiv svojih kantonalnih ligaša, i oni će sigurno uraditi sve da dobiju Jedinstvo. Mogu oni pričati šta hoće o nekoj kantonalnoj mržnji, ali isto se tako i Bihać i Cazin ne šmekaju ali će Krajina uvjek dati Jedinstvi i igrati za Jedinstvo.
A mi kao nešto vjerujemo u prijatelje iz Lukavca. Treba ih ovdje dočekati na "nož"
http://www.****/forum/index. ... c=2604.180
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasi prijatelji iz Srebrenika izgubise od Jedinstva pa niti jedna ruzna rijec se ne uputi od nas.
Jos nismo izgleda da komsija komsiji treba biti najpreci.
Poslije moje SLobode ubijek ce mi biti drazi klubovi sa naseg kantona nego neki drugi, pa i Radnicki.
Pozdrav Lukavcanima. Imate odbranu granitnu!
P.S. Mislim da ne treba biti vrijedjanja jedinih i drugih.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a mogli ste i pare uzetsamolukavac je napisao/la:Sloboda je iz Tuzle koliko ja znam, ali nebitno, samo ne treba im to, bez potrebe, ali hajde ne košta milion maraka napravit će se, ja sam napisao komentar prije i mislim da sma bio realan, utakmica je bila prava muška što su i treneri rekli, ponovo čestiitam protivniku na 3 boda i to je to, svi se okreću svojim novim utakmicamaharry_90 je napisao/la:Slabi vam tusevi..hmm a ono vas do kostiju i tako to..mislim lukavac,kultura,ovajjsamolukavac je napisao/la:
I JEDNA ZAMJERKA ZA IGRAČE SLOBODE, SVE SU TUŠEVE POLOMILI I PORAZBIJALI PO SVLAČIONICI NAKON UTAKMICE, TUZLA, KULTURA, OVAJnezz kakve veze ima Tuzla sa ovim al hajd..razumijem bijes zbog poraza,pa se sad spominju i neki tusevi..kupice vam Azmir nove,mi makar tuseve,vi bi nama kosti slomili itd. imali ste danas par takvih startova,al tipicno za male ekipice..nabriju se i pufff 0:1 ..cao caoo

Čojk bi reko ti si neki ozbiljan lik kad ono obični "blećak". Jbt pa u trećoj minuti ste razvalili Mešiću arkadu a ti pričaš o nekom kasapljenju. Vaša ljekarska ekipa nije imala potrebe da ulazi na teren, da je to bio krkanski fudbal imali bi onda i oni posla. Ovdje trebaju da pišu oni što su bili na zapadu ili istoku,samo oni su vidjeli kako je bilo. Tvrda utakmica sa 2-3 jača starta, ostalo sve regularno. Sudija neda faula Radničkom bliže od 30m od gola Slobode. Samo jedan je bilo na 20m i to je golman izvadio krajnjim naporom.staragarda je napisao/la:5 maraka za tribinu gdje stoji covjek na covjeku....mislim da je i zmija nekog ujela,jbt....svaka cast domacinima...fujjj..ne pustit onoliki broj ljudi da predzu preko box a...ako je ono 5 km...na Tusnju cete placat 20 km...uglavnom,devastacija na tribinama....jel nas opet 300 bilo....gadzanje naseg golmana topovskim i bakljama
![]()
...mozes otic iz sela al ne moze selo iz tebe
![]()
...utakmica prelosa i bas onakva kakvu su lukavcani obecali...krkanska....kasapili su igrace....jos ono seljance cejvan pljuje igrace...cccc...mi pritisli u drugom i zasluzena pobjeda a vojvoda nek vidi pucal iz prazne i opet nek vam na presici malo palamudaju o orkestrima...muk na 0 1...neprocjenjivo....i sto rekosmo na kraju..a sad adio...nadam se da ako mi ne udzemo ove godine u ligu vise da cete vi ispasti jer i jeste za puracica i dubokih potoka pa p.i.c.i.t.e sa njima derbije..vozdrica
4i gol koji se prima u proljeće i svi su bili nakon grešaka. Odbrana nam je jači dio tima ali ni ona ne fercera dobro ove polusezone.
Idemo dalje, još 11 kola do kraja. Treba nam minimum 9-12 bodova za opstanak, može se to

Evo šta Ćiro kaže za utakmicu:
„Mi smo bili srekovići koji su postigli gol. No, bez namjere da bilo koga uvrijedim mi smo za nijansu kvalitetniji od Radničkog. Moram reći kako je danas bila viteška utakmica suprotno pričama da ćemo ovdje biti dočekani na nož“, kazao je Blažević.
„Mi smo bili srekovići koji su postigli gol. No, bez namjere da bilo koga uvrijedim mi smo za nijansu kvalitetniji od Radničkog. Moram reći kako je danas bila viteška utakmica suprotno pričama da ćemo ovdje biti dočekani na nož“, kazao je Blažević.
-
- Kontakt:
I da dodam fino se danas zaradilo od ulaznica negdje između 15 i 20 hiljada maraka, tamam trebat će nam sad za naredna dva gostovanja te pare jer moramo ići dan ranije u Čapljinu i Bihać 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
za bihac nemate potrebe ic ranije...svakako je izlet u pitanjusamolukavac je napisao/la:I da dodam fino se danas zaradilo od ulaznica negdje između 15 i 20 hiljada maraka, tamam trebat će nam sad za naredna dva gostovanja te pare jer moramo ići dan ranije u Čapljinu i Bihać
-
- Kontakt:
Javi mi se za dva kola, zapamti da Radnički neće izgubiti utakmicu u Bihaću, eto imaj to na umu jel okestaragarda je napisao/la:za bihac nemate potrebe ic ranije...svakako je izlet u pitanjusamolukavac je napisao/la:I da dodam fino se danas zaradilo od ulaznica negdje između 15 i 20 hiljada maraka, tamam trebat će nam sad za naredna dva gostovanja te pare jer moramo ići dan ranije u Čapljinu i Bihać

Imajul gdje slike sa utakmice, sto nisu dosle fukare jel to postuju zabranu ili bojkotuju navijanje
.

- Probisvjet
- Kontakt:
Istog smo razmisljanja. Valja probiti onu odbranu jbt.samolukavac je napisao/la:Javi mi se za dva kola, zapamti da Radnički neće izgubiti utakmicu u Bihaću, eto imaj to na umu jel okestaragarda je napisao/la:za bihac nemate potrebe ic ranije...svakako je izlet u pitanjusamolukavac je napisao/la:I da dodam fino se danas zaradilo od ulaznica negdje između 15 i 20 hiljada maraka, tamam trebat će nam sad za naredna dva gostovanja te pare jer moramo ići dan ranije u Čapljinu i Bihać
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Uvertira kao za VASAR ,ne igra nam pola tima i tako to ne pali kod nas i djabe se blamirao Vojvoda jer mi smo preiskusni za takve fore.
Zgurali nasih 1000 ljudi na dio za 400 i to je ok,trebali bi vam haman zahvaljivati na tome,BRUKA!
dvije pjesme cijela utakmica.'j...Tz j... Slobodu i Ciro p..Vojvodi,BRUKA !
Odbrana vam igrala na noz i da nam nije vazna utakmica za 6 dana protiv Jedinstva dobili bi po g.u.z.i dobro jer smo u svim segmentima bolji i jaci od Radnickog .
S obzirom da je sudija poslat od strane Jedinstva bilo kakav grubi start Slobode bi bio crveni,al' otom potom!
Redzepiju se crni g.u....koliko su ga stipali itd..
Sve u svemu allahimanet !
Zgurali nasih 1000 ljudi na dio za 400 i to je ok,trebali bi vam haman zahvaljivati na tome,BRUKA!
Odbrana vam igrala na noz i da nam nije vazna utakmica za 6 dana protiv Jedinstva dobili bi po g.u.z.i dobro jer smo u svim segmentima bolji i jaci od Radnickog .
S obzirom da je sudija poslat od strane Jedinstva bilo kakav grubi start Slobode bi bio crveni,al' otom potom!
-
- Kontakt:
hahahhahaHerLutwoII je napisao/la:Uvertira kao za VASAR ,ne igra nam pola tima i tako to ne pali kod nas i djabe se blamirao Vojvoda jer mi smo preiskusni za takve fore.
90% navijanja sa sjevera je bilo u fonu "seljačke ****" i prozivanja Vojvodića, tako da nemate šta prigovarati momcima sa juga. Btw šuknuli su vam opet, znali su kako će te odreagovat na prozivanje ĆireHerLutwoII je napisao/la:Uvertira kao za VASAR ,ne igra nam pola tima i tako to ne pali kod nas i djabe se blamirao Vojvoda jer mi smo preiskusni za takve fore.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
neznam kako ti je do smijeha al et....nego da se malo zabrinete...druga liga nije bas tako daleko kako se sad cini...sto bi vojvoda strateg rekao...iz prazne ne pucaInfernoSioux je napisao/la:hahahhahaHerLutwoII je napisao/la:Uvertira kao za VASAR ,ne igra nam pola tima i tako to ne pali kod nas i djabe se blamirao Vojvoda jer mi smo preiskusni za takve fore.
-
- Kontakt:
Pravi komsijski derbi, bez ozbiljnije prilike i jedni i drugi, ocigledno je i jednim i drugim bilo bolje sacuvati svoju mrezu. Po meni vrlo lose sudjenje bilo i po jedne i po druge, ocigledne stvari ne svira pa onda kompenzira na necemu drugom- to mu nije trebalo ali ajde. Fukare "covjek na covjeku" , morala se ona ograda uklonit al sta ces. Siuxi kako sam ja vidio nisu napunili kavez do kraja, al dobro izdanje. Utakmicu odlucila prevaga pojedinca- Redzepi. I samo dal' ima gdje snimak ponistenog gola, sumnjiva mi je situacija izgledala al opet dok ne vidim video nista ne govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.