Prva tekma otkvitana, pozitivno. Idemo dalje. Sad Newcastlea dobiti koji nam leži kad igramo na St. James parku. Nisu ove godine ništa posebno pokazali.BKwizard je napisao/la:22 March 2014: 15:00 Everton v Swansea Goodison Park
25 March 2014: 19:45 Newcastle v Everton St. James' Park
30 March 2014: 13:30 Fulham v Everton Craven Cottage
6 April 2014 : 13:30 Everton v Arsenal Goodison Park
12 April 2014: 15:00 Sunderland v Everton Stadium of Light
20 April 2014: 16:10 Everton v Man Utd Goodison Park
26 April 2014: 12:45 Southampton v Everton St. Mary's Stadium
3 May 2014: 15:00 Everton v Man City Goodison Park
11 May 2014: 15:00 Hull v Everton The KC Stadium
Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Po mom misljenju prije ce Man Utd zavrsit na 5 mjestu nego Tottenham ili Everton.Texi je napisao/la:Težak raspored ali se nadam da će Everton završiti na petom mestu. Bila bi prava tragedija da to bude Tottenham.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mišljenje je kao šupak, svako ga ima.fukara87 je napisao/la:Po mom misljenju prije ce Man Utd zavrsit na 5 mjestu nego Tottenham ili Everton.Texi je napisao/la:Težak raspored ali se nadam da će Everton završiti na petom mestu. Bila bi prava tragedija da to bude Tottenham.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Posle naredna 2 gostovanja (Newcastle i Fulham) znaće se više. U istom periodu Arsenal čeka Swansea i City, u slučaju da se ne oporave od današnjeg trpanja i prospu bodove a Everton pobedi Newcastle sve je moguće. Posle ova 2 meče Everton čeka Arsenal, a podsećam da ima trenutno 8 bodova manje i meč manje.fukara87 je napisao/la:Po mom misljenju prije ce Man Utd zavrsit na 5 mjestu nego Tottenham ili Everton.Texi je napisao/la:Težak raspored ali se nadam da će Everton završiti na petom mestu. Bila bi prava tragedija da to bude Tottenham.
U narednih 7 dana znaće se više, četvrti, peti ili šesti. Ništa nije nemoguće u ovoj ludoj sezoni.
I think I'm a pussy one.
Ja samo tako mislim a volio bih da Everton zavrsi na 5 mjestu samo zato sto smo komsije .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Pomaže nam Soton. 

- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Maa, iskreno...to peto mjesto nam je cini mi se maximum-a nije ni lose odigrati tu jednu sezonu u Evropi za promjenu-da vidimo gdje smo.
Nego,kako rekoh-jos devet utakmica i 27 bodova do kraja je u "opticaju" i po mojoj nekoj racunici-ocekivati je oko 15 minumum. (necu navoditi sad ove bodove ponaosob-ali tu su) a i nije ni ok-da ne ureknem
i da , BKW /Goodison-ugurajte na onaj spisak i Crystal Place izmedju Sunderlanda i Man.Utda....ta odgodjena utakmica je 16.aprila.
I da moj zeljo, ide nam ovaj Soton na ruku danas...samo da izdrze do kraja utaknice
-ipak je to Spurs (majstori za nezasluzene golove
)
COYB
Nego,kako rekoh-jos devet utakmica i 27 bodova do kraja je u "opticaju" i po mojoj nekoj racunici-ocekivati je oko 15 minumum. (necu navoditi sad ove bodove ponaosob-ali tu su) a i nije ni ok-da ne ureknem

i da , BKW /Goodison-ugurajte na onaj spisak i Crystal Place izmedju Sunderlanda i Man.Utda....ta odgodjena utakmica je 16.aprila.
I da moj zeljo, ide nam ovaj Soton na ruku danas...samo da izdrze do kraja utaknice

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
hahaha...skoci sebi u usta odmah na pocetku...2:2 na WHL...ma neka saamo igraju...nemam zelja,majke mi.
(sad ne bi trebalo biti uroka,sihri,malera i slicno)

(sad ne bi trebalo biti uroka,sihri,malera i slicno)

Provukle se kokoške po ko zna koji put. Sam Bog zna kako su dospjeli do ove pozicije, pa bola rešetali ih svi redom ali oni opet tu negdje u borbi za mjesta koja vode u Evropu. Opet, od sebe zavisimo. Mi ako odigramo do kraja kako treba, ne može tu Tottenham ništa učiniti.
Evo Kolašinca povezuju sa plavima, uh kako bih to volio. Mi bi dobili jednog našeg igrača u klubu kojeg gotivimo a Karamele bi dobile jednog vrlo talentovanog igrača koji izgara na terenu.
Evo Kolašinca povezuju sa plavima, uh kako bih to volio. Mi bi dobili jednog našeg igrača u klubu kojeg gotivimo a Karamele bi dobile jednog vrlo talentovanog igrača koji izgara na terenu.

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Uhh,kako bi nam "mali" Kolasinac "sjeo" ...ono, odbrana nam je propusna kao kineske vjetrovke (kontas imas nesto za kisu ,a ono mokar ko na prvoj jacoj kisi)
I ove price oko mogucega dolaska Wilfried Bony (Swansea) umjesto Lukakua (koji odlazi,ako ne nazad u Chelsea-a onda van PL jer nece njega dobiti nitko u engleza-neda CFC da se pojaca nitko
) me raduju ako se pokazu istinitim, jer tip je masinka-pa prekljuce nisi ga mogao sacuvati na Goodisonu , pa da je dva Distina i tri Stona na njemu
.
Uhh, ma cekaj -ima jos devet kola do kraja prvenstva i sad o pojacanjima
,pocinjemo upadati u one "novinarkse klopke"...ma to ce se rijesavati na ljeto, ovisno o plasmanu i ciljevima u iducoj sezoni.
Prekosutra Newcastle Utd. i sansa iskreno za tri boda...i napokon jedna pobjeda u gostima, koja bi nam malo digla moral pred ovo zadnje "raskusurivanje" u prvenstvu.
Nazdravlje
COYB
I ove price oko mogucega dolaska Wilfried Bony (Swansea) umjesto Lukakua (koji odlazi,ako ne nazad u Chelsea-a onda van PL jer nece njega dobiti nitko u engleza-neda CFC da se pojaca nitko

Uhh, ma cekaj -ima jos devet kola do kraja prvenstva i sad o pojacanjima

Prekosutra Newcastle Utd. i sansa iskreno za tri boda...i napokon jedna pobjeda u gostima, koja bi nam malo digla moral pred ovo zadnje "raskusurivanje" u prvenstvu.
Nazdravlje

COYB
Podbacili smo na gostovanjima ali ako ih uredno odigramo do kraja sezone, bit će svega. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
moze li neko staviti dobar stream za vecerasnju utakmicu...hvala 

Ja nisam našao kvalitetan stream za Everton, samo UTD - City i Arsenal - Swansea.
I think I'm a pussy one.
To za Kolasinca tek sad po prvi put citam ali jako bi volio da dodje mislim da bi se uklopio samo tako. Ali nesto mi se cini da je nedavno produzio sa Salkeom ili grijesim??????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
BRAVO ROSS 

Lukaku i 0:2. Arsenal gubi. Hajm' oooo !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
jao Arsenala..ccc...
dosta 5. mjesto...

dosta 5. mjesto...

Dabogda oni smradovi iz Velsa iz lige ispali. Nisu daleko od toga. Za 3 min ih ljudi okrenuše. Koji jazavci...johnnyyK je napisao/la:jao Arsenala..ccc...![]()
dosta 5. mjesto...
Nije još ništa gotovo, nisam ni računao na kiks Arsenala ovdje ali brate mili gdje ćeš primiti dva gola u dva napada.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
0:3. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Molio bih suigrace na terenu i klupu sa Martinezom da zagrle maloga Deulofeua...bravo djete drago!!
COYB

COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 25 mar 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.