Sad igrac ako ima los dan,prodao mec itd.Pa3ot je napisao/la:Moze li neko iz Lukavca ko je bio na utakmici napisati objektivno kakva je utakmica bila , kakvo je sudjenje bilo , dali se osjetilo da neki igraci radnickog ne daju 100% od sebe , kakva je bila igra Slobode. Znaci objektivno ne navijacki.
Nego, jel kupljena ili nije. Da jednom riješimo.Jel ti gol bio sumljivSiouxLukavac je napisao/la:Tvrda utakmica, najrealnije 0:0, Sloboda imala sreće i postigla go za pobjedu, nisu više ni imali prilika. Radnički imao jednu dobru priliku iz slobodnok kad je golman Slobode jedva odbranio i još par poluprilika.
Što se tiče tribina, sa zapada koji je bliži sjeveru, Fukare se nisu čule a veliki dio drugog poluvremena nisu ni navijali.
Losa utakmica care,ljudi dali go pobijedili,ovo ostalo 0 sve vjerujPa3ot je napisao/la:Moze li neko iz Lukavca ko je bio na utakmici napisati objektivno kakva je utakmica bila , kakvo je sudjenje bilo , dali se osjetilo da neki igraci radnickog ne daju 100% od sebe , kakva je bila igra Slobode. Znaci objektivno ne navijacki.
Igra obje ekipe veoma losa. Radnicki je igrao borbeno i imao vise upucenih udaraca i nekih polusansi (maximalno 3), a Sloboda iz jedinog udarca postigla gol, uz dosta srece. Sudija vise naklonjen Slobodi, neujednaceni kriteriji kod prekrsaja, i kod gola Slobode, ne bi' pogrijesio da je svirao indirektan udarac za Radnicki, jer je napadac slobode isao nogom na loptu, a igrac Radnickog glavom. Sve u svemu, velike ekipe pobjedjuju i kad igraju lose...Penaltik je napisao/la:Losa utakmica care,ljudi dali go pobijedili,ovo ostalo 0 sve vjerujPa3ot je napisao/la:Moze li neko iz Lukavca ko je bio na utakmici napisati objektivno kakva je utakmica bila , kakvo je sudjenje bilo , dali se osjetilo da neki igraci radnickog ne daju 100% od sebe , kakva je bila igra Slobode. Znaci objektivno ne navijacki.
To ste najbolje osjetili danas u sred Lukavca hahahahahhaUltra THC je napisao/la:Karanje je nauka. Idemo dalje.
slazem seUltra THC je napisao/la:Karanje je nauka. Idemo dalje.
Iskreno bio si jedan od glavnih provokatora cijele sedmice, al sad si dao najrealniji komentar od svih Lukavcana i ja ti cestitam na tomesamolukavac je napisao/la:Bio sam na utakmici i realno trebala je da završi 0-0, igra je bila bezveze sa obje strane, patnja za nas gledaoce, Radnički je više igrao odbranu što je i sastav koji je igrao to demonstrirao (dva beka Čejvanović i Bekrić) kao da su se utemeljili na svojoj polovici uopšte prodora nije bilo sa njihovih strana, ali dobro su igrali defanzivno mora se priznati, u prvom poluvremenu se igralo više na sredini terena uz onako par oštrih startova sa obje strane, drugo poluvrijeme je slično kao i prvo, malo je i vjetar počeo da puše pa zamalo jedan korener Redžepija da ne završi u golu, i ključni trenutak događa se 10-tak minuta prije kraja utakmice kad Čejvanović izlazi i ulazi naš kapiten Šubić koji ovu utakmicu nije počeo (kao povreda je u pitanju) i negdje na 16 metara napravio je grešku i Redžepi je pokupio tu loptu i opucao jak prizeman udarac u lijevi donji ugao za 0-1, nakon gola imao je Radnički prliku iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara kad je golman Slobode sjajno reagovao, i završilo je 0-1, ali ponavljam remi je bio najrealniji, Radnički je slab što i pokazuje stanje na tabeli, Sloboda se bori za sami vrh i bili su bolji za taj jedan gol (ujedno to je i bio jedini njihov šut na utakmici) ali još puno toga kod njih treba popraviti, to je to što se utakmice tiče, što se tiče atmosfere preko 4 hiljade ljudi na utakmici, navijanje sa obje strane, veliki broj trenera, bili su tu i trener iz Bihaća, direktor njihov, mala zamjerka ide na dio tribine gdje su gostujući navijači jer trebali su proširiti Sjever još, a ne trpati ljude jedne na druge pa na kraju i ogradu odvališe, veliki broj novinara je bio, predstavnici saveza, domaći navijači Siouxi i za njih svaka čast navijali su i pokazali kako se voli svoj klub i kad gubi, mi idemo dalje slijede nam dvije gostujuće utakmice zaredom, s kojim igračima ćemo da igramo ne znam jer dosta njih je imalo po dva žuta kartona, a danas je baš bilo tih žutih, i da samo ne zaboravim najbolji igrač Radničkog danas je bio Semir Aljukić Pema, i lijepo je vidjeti nove dresove Radničkog sa prezimenima na leđima
Ko je gledao utakmicu protiv Jedinstva u Lukavcu, danas ova identična je bila
OtprilikeGorki je napisao/la:Što bi rekli Krajišnici igru briši-bodove piši.
Samo sam realan, danas niko nije bio bolji, ali eto jedan udarac je završio u mreži i gotova stvar, za vas vrijedna 3 boda i ja vam čestitam, za nas mislim nakon ovoga dolaze teški trentuci, ipak nadam se da će me igrači demantovati boljom igrom i rezultatima na terenuSARS je napisao/la:Iskreno bio si jedan od glavnih provokatora cijele sedmice, al sad si dao najrealniji komentar od svih Lukavcana i ja ti cestitam na tomesamolukavac je napisao/la:Bio sam na utakmici i realno trebala je da završi 0-0, igra je bila bezveze sa obje strane, patnja za nas gledaoce, Radnički je više igrao odbranu što je i sastav koji je igrao to demonstrirao (dva beka Čejvanović i Bekrić) kao da su se utemeljili na svojoj polovici uopšte prodora nije bilo sa njihovih strana, ali dobro su igrali defanzivno mora se priznati, u prvom poluvremenu se igralo više na sredini terena uz onako par oštrih startova sa obje strane, drugo poluvrijeme je slično kao i prvo, malo je i vjetar počeo da puše pa zamalo jedan korener Redžepija da ne završi u golu, i ključni trenutak događa se 10-tak minuta prije kraja utakmice kad Čejvanović izlazi i ulazi naš kapiten Šubić koji ovu utakmicu nije počeo (kao povreda je u pitanju) i negdje na 16 metara napravio je grešku i Redžepi je pokupio tu loptu i opucao jak prizeman udarac u lijevi donji ugao za 0-1, nakon gola imao je Radnički prliku iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara kad je golman Slobode sjajno reagovao, i završilo je 0-1, ali ponavljam remi je bio najrealniji, Radnički je slab što i pokazuje stanje na tabeli, Sloboda se bori za sami vrh i bili su bolji za taj jedan gol (ujedno to je i bio jedini njihov šut na utakmici) ali još puno toga kod njih treba popraviti, to je to što se utakmice tiče, što se tiče atmosfere preko 4 hiljade ljudi na utakmici, navijanje sa obje strane, veliki broj trenera, bili su tu i trener iz Bihaća, direktor njihov, mala zamjerka ide na dio tribine gdje su gostujući navijači jer trebali su proširiti Sjever još, a ne trpati ljude jedne na druge pa na kraju i ogradu odvališe, veliki broj novinara je bio, predstavnici saveza, domaći navijači Siouxi i za njih svaka čast navijali su i pokazali kako se voli svoj klub i kad gubi, mi idemo dalje slijede nam dvije gostujuće utakmice zaredom, s kojim igračima ćemo da igramo ne znam jer dosta njih je imalo po dva žuta kartona, a danas je baš bilo tih žutih, i da samo ne zaboravim najbolji igrač Radničkog danas je bio Semir Aljukić Pema, i lijepo je vidjeti nove dresove Radničkog sa prezimenima na leđima
Ko je gledao utakmicu protiv Jedinstva u Lukavcu, danas ova identična je bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.