Cisto onako informativno da znam.

Bude obrisan.filip13 je napisao/la:šta kad se post prijavi zbog off topica?
Ne rade roboti ovdje.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Bude obrisan.filip13 je napisao/la:šta kad se post prijavi zbog off topica?
hm,izgleda ne baš svaki
Pa jesam vjerovatno, ali veća je mogućnost da sam svakako imao tako nešto u vidu, nego da sam slušao forumaše i slijedio upute vjerujući da forumaši znaju o čemu govore.Greivis je napisao/la:Admine da li si ikada prihvatio i jedan savjet od forumasa?
Cisto onako informativno da znam.
Pa zar nisu forumasi ti koji uvide sta to fali na forumu i onda predlazu? Sta bi falilo mom prijedlogu za onaj bookmark? Sta fali da se bookmark stavo pored ovog 'tvoji postovi', a ne da se zezam tamo po profilu. Milijun puta bolja preglednost. Mozete i izbacit ove postove i stavit bookmark tu.admin je napisao/la:Bez uvrede zaista, ali princip mi je da ne slušam savjete forumaša.
ono što fali jednom forumašu, smeta drugom.Signore je napisao/la:Pa zar nisu forumasi ti koji uvide sta to fali na forumu i onda predlazu? Sta bi falilo mom prijedlogu za onaj bookmark? Sta fali da se bookmark stavo pored ovog 'tvoji postovi', a ne da se zezam tamo po profilu. Milijun puta bolja preglednost. Mozete i izbacit ove postove i stavit bookmark tu.admin je napisao/la:Bez uvrede zaista, ali princip mi je da ne slušam savjete forumaša.
stvarno želiš rat smajlija sa bosanskom i hrvatskom zastavom?Otelo je napisao/la:Da li bi se za SP ( samo za taj period ) mogli uvesti smajliji, odnosno .gifovi sa zastavama reprezentacija ?
To bi se upotrebljavalo na samo jednom podforumu i samo taj period
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.