Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
[youtube][/youtube] 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sumnjam ja da se Carvalho moze dovesti za manje od 30m. Mada ne moze se reci da nece vredeti u buducnosti jer je potencijal koji momak poseduje neizmeran.
Sto se Moyesove izjave tice, otom potom.
Sto se Moyesove izjave tice, otom potom.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Bavarci su kao i svi drugi copori. Ima tu solidni forumas, par prosjecnih i onih wannabe trolova.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 23 mar 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rooney inače vrlo često pokušava ovo.
Po meni je Beckhamov lijepši, ali kao što reče ovaj sa MOTD-a, Rooneyev je mnogo teži za izvesti.
Inače, pazi kralja:
[youtube][/youtube]

Inače, pazi kralja:
[youtube][/youtube]

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.Paradajz je napisao/la:Sumnjam ja da se Carvalho moze dovesti za manje od 30m. Mada ne moze se reci da nece vredeti u buducnosti jer je potencijal koji momak poseduje neizmeran.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da je roney jednom protiv Arsenala pokušao dati sa pola terena gol, kad gigs nije smio opaliti. Ako se ko sjeća..
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma nije da niste, generalno ostali timovi su dobro popunjeni, tako da nikome i ne treba on. Dobro, treba nekim timovima, ali ti timovi nece dati ovu lovu. Tako da je put otvoren, samo treba dati lovu, ja mislim da se u bilo kojem slucaju, koja god cena da je, Utd nece zeznuti.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.
Idemo po 6. mjesto. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Idemo rušiti u Europa Ligi slijedeće sezoneCartman je napisao/la:Idemo po 6. mjesto.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Dao bi City 300% samo da on ne ode u United, u to nikako ne sumnjam. Iskrcali su ogromnu lovu za Jovetica iako im nije trebao, samo da ne ode u Arsenal ili Chelsea. Takvi klubovi tako i rade, pojacanja ali ne za igru na terenu, nego da se konkurent ne pojaca. Ista prica je sa Carvalhom, doveo bi njega Real/City/PSG samo da "popunjavaju" kolekciju, ova dva zadnja posebno.Paradajz je napisao/la:Ma nije da niste, generalno ostali timovi su dobro popunjeni, tako da nikome i ne treba on. Dobro, treba nekim timovima, ali ti timovi nece dati ovu lovu. Tako da je put otvoren, samo treba dati lovu, ja mislim da se u bilo kojem slucaju, koja god cena da je, Utd nece zeznuti.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.
Uz njega uzeti jos Bavarca i to je to za vezni red.
I da, Bavarska masinerijo, znamo da ste najjaci na svijetu i da nema United sanse protiv vas, od kada smo izvuceni niste niti jedan konstruktivan post napisali nego samo debilne provokacije, mars s teme!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
nerkolfc je napisao/la:Ma nije valjdaGuzonja je napisao/la:Mojs: Napašćemo titulu sledeće sezone
![]()
![]()
![]()

Bez potrebe pravi debila od sebe.
Flecer je dobro odigrao. I on ovakav kakav jeste dodje kao osvjezenje za poharani vezni red.
Jel Persi definitivno otpada za Bajern?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Razlika izmedju nas i vas je sto mi pricamo o vasim klubovima,a vi samo o nama kao navijacima.Svaki drugi post vam je o navijacima Bayerna,zar to nije spam
Po vasim ruznim rijecima se vidi koliko imate godine,jos niste u fazi kada se postuje drugi i drugaciji,nego mislite da ste mangupi ako nekome kazete ruznu rijec
Ja se na vas nivo vise necu spustat,vratit cu se na ovu temu 25. 01. i 09.
(sad ces vidjet mangupa i heroja kad kazu nemoj se nikad ni vracat,a ja cu comp ugasit od straha
)
Najveca stvar ove sezone vam je ovaj gol Rooneya za koji je 100% krivac golman,covjeka podhitno oftalmoologu,sto bi nasi ljudi rekli jedno oko u pitu,drugo u salatu
Svi navijaci su vas zeljeli u cetvrfinalu i svi bi vas ovako podcijenili kao mi,ekipa koja jedva prodje jedan Olymp i zasluzuje da u sljedecem krugu dobije najjacu ekipu na svijetu

Po vasim ruznim rijecima se vidi koliko imate godine,jos niste u fazi kada se postuje drugi i drugaciji,nego mislite da ste mangupi ako nekome kazete ruznu rijec

Ja se na vas nivo vise necu spustat,vratit cu se na ovu temu 25. 01. i 09.

Najveca stvar ove sezone vam je ovaj gol Rooneya za koji je 100% krivac golman,covjeka podhitno oftalmoologu,sto bi nasi ljudi rekli jedno oko u pitu,drugo u salatu

Svi navijaci su vas zeljeli u cetvrfinalu i svi bi vas ovako podcijenili kao mi,ekipa koja jedva prodje jedan Olymp i zasluzuje da u sljedecem krugu dobije najjacu ekipu na svijetu

Ipak cuvamo 7.Cartman je napisao/la:Idemo po 6. mjesto.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pa zašto pišeš onda sa nama djecom i mangupima,ne spuštaj se na naš nivo jer nisi ti to zaslužio,izdrži molim te!autogol je napisao/la:Razlika izmedju nas i vas je sto mi pricamo o vasim klubovima,a vi samo o nama kao navijacima.Svaki drugi post vam je o navijacima Bayerna,zar to nije spam![]()
Po vasim ruznim rijecima se vidi koliko imate godine,jos niste u fazi kada se postuje drugi i drugaciji,nego mislite da ste mangupi ako nekome kazete ruznu rijec![]()
Ja se na vas nivo vise necu spustat,vratit cu se na ovu temu 25. 01. i 09.(sad ces vidjet mangupa i heroja kad kazu nemoj se nikad ni vracat,a ja cu comp ugasit od straha
)
Najveca stvar ove sezone vam je ovaj gol Rooneya za koji je 100% krivac golman,covjeka podhitno oftalmoologu,sto bi nasi ljudi rekli jedno oko u pitu,drugo u salatu![]()
- OnlyUnited
- Kontakt:
@Autogol
Ne kontam poentu tvog posta, inace tvog pisanja ovdje, ako smataras ovu temu odnosno forumase "nedoraslim"...
Ne kontam poentu tvog posta, inace tvog pisanja ovdje, ako smataras ovu temu odnosno forumase "nedoraslim"...

- Ed Woodward for Prime Minister !
- Centre forward
- Kontakt:
Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mozda je neko od moderatora, ja sigurno nisam. I da, svakom ko pise postove tipa onog Clarea ili tako nesto opet isto porucujem.Centre forward je napisao/la:Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Zato što nema damu, i onda glume uzorne forumaše.Centre forward je napisao/la:Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.
Već sam prijavio jedan post od drugog forumaša, post obrisan dotični prošao nekažnjeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Onaj se maloprije čudi što mi pišemo o njihovim navijačima,a ne o klubovima.
Pa što mislite što to rade,kad provocirate na svakoj yebenoj temi i on našao da priča o nekom respektu. Ma daj.

Pa što mislite što to rade,kad provocirate na svakoj yebenoj temi i on našao da priča o nekom respektu. Ma daj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.