Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2014, 14:16

[youtube][/youtube] :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 mar 2014, 14:17

Sumnjam ja da se Carvalho moze dovesti za manje od 30m. Mada ne moze se reci da nece vredeti u buducnosti jer je potencijal koji momak poseduje neizmeran.

Sto se Moyesove izjave tice, otom potom. :)

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 mar 2014, 14:17

Bavarci su kao i svi drugi copori. Ima tu solidni forumas, par prosjecnih i onih wannabe trolova.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 23 mar 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 mar 2014, 14:18

Rooney inače vrlo često pokušava ovo.

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 23 mar 2014, 14:20

Po meni je Beckhamov lijepši, ali kao što reče ovaj sa MOTD-a, Rooneyev je mnogo teži za izvesti.

Inače, pazi kralja:
[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2014, 14:21

Paradajz je napisao/la:Sumnjam ja da se Carvalho moze dovesti za manje od 30m. Mada ne moze se reci da nece vredeti u buducnosti jer je potencijal koji momak poseduje neizmeran.
Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 23 mar 2014, 14:22

Mislim da je roney jednom protiv Arsenala pokušao dati sa pola terena gol, kad gigs nije smio opaliti. Ako se ko sjeća..
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 mar 2014, 14:27

rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.
Ma nije da niste, generalno ostali timovi su dobro popunjeni, tako da nikome i ne treba on. Dobro, treba nekim timovima, ali ti timovi nece dati ovu lovu. Tako da je put otvoren, samo treba dati lovu, ja mislim da se u bilo kojem slucaju, koja god cena da je, Utd nece zeznuti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2014, 14:57

Idemo po 6. mjesto. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 mar 2014, 14:59

Cartman je napisao/la:Idemo po 6. mjesto. 8-)
Idemo rušiti u Europa Ligi slijedeće sezone 8-)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 mar 2014, 15:00

Paradajz je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Nije da United nema love, a pošto se on već dugo skautira, i zbog našeg odnosa sa Sportingom, mislim da smo tu favoriti za njegovo dovođenje.
Ma nije da niste, generalno ostali timovi su dobro popunjeni, tako da nikome i ne treba on. Dobro, treba nekim timovima, ali ti timovi nece dati ovu lovu. Tako da je put otvoren, samo treba dati lovu, ja mislim da se u bilo kojem slucaju, koja god cena da je, Utd nece zeznuti.
Dao bi City 300% samo da on ne ode u United, u to nikako ne sumnjam. Iskrcali su ogromnu lovu za Jovetica iako im nije trebao, samo da ne ode u Arsenal ili Chelsea. Takvi klubovi tako i rade, pojacanja ali ne za igru na terenu, nego da se konkurent ne pojaca. Ista prica je sa Carvalhom, doveo bi njega Real/City/PSG samo da "popunjavaju" kolekciju, ova dva zadnja posebno.

Uz njega uzeti jos Bavarca i to je to za vezni red.

I da, Bavarska masinerijo, znamo da ste najjaci na svijetu i da nema United sanse protiv vas, od kada smo izvuceni niste niti jedan konstruktivan post napisali nego samo debilne provokacije, mars s teme!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 mar 2014, 15:09

nerkolfc je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:
Mojs: Napašćemo titulu sledeće sezone

:lol: :lol:
Ma nije valjda :?: :lol: :lol:
:roll: :mrgreen:

Bez potrebe pravi debila od sebe.

Flecer je dobro odigrao. I on ovakav kakav jeste dodje kao osvjezenje za poharani vezni red.

Jel Persi definitivno otpada za Bajern?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 mar 2014, 16:31

Razlika izmedju nas i vas je sto mi pricamo o vasim klubovima,a vi samo o nama kao navijacima.Svaki drugi post vam je o navijacima Bayerna,zar to nije spam :roll:
Po vasim ruznim rijecima se vidi koliko imate godine,jos niste u fazi kada se postuje drugi i drugaciji,nego mislite da ste mangupi ako nekome kazete ruznu rijec :oops:

Ja se na vas nivo vise necu spustat,vratit cu se na ovu temu 25. 01. i 09. ;) (sad ces vidjet mangupa i heroja kad kazu nemoj se nikad ni vracat,a ja cu comp ugasit od straha :mrgreen: )

Najveca stvar ove sezone vam je ovaj gol Rooneya za koji je 100% krivac golman,covjeka podhitno oftalmoologu,sto bi nasi ljudi rekli jedno oko u pitu,drugo u salatu :mrgreen:

Svi navijaci su vas zeljeli u cetvrfinalu i svi bi vas ovako podcijenili kao mi,ekipa koja jedva prodje jedan Olymp i zasluzuje da u sljedecem krugu dobije najjacu ekipu na svijetu ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2014, 16:38

Cartman je napisao/la:Idemo po 6. mjesto. 8-)
Ipak cuvamo 7. 8-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 mar 2014, 16:45

autogol je napisao/la:Razlika izmedju nas i vas je sto mi pricamo o vasim klubovima,a vi samo o nama kao navijacima.Svaki drugi post vam je o navijacima Bayerna,zar to nije spam :roll:
Po vasim ruznim rijecima se vidi koliko imate godine,jos niste u fazi kada se postuje drugi i drugaciji,nego mislite da ste mangupi ako nekome kazete ruznu rijec :oops:

Ja se na vas nivo vise necu spustat,vratit cu se na ovu temu 25. 01. i 09. ;) (sad ces vidjet mangupa i heroja kad kazu nemoj se nikad ni vracat,a ja cu comp ugasit od straha :mrgreen: )

Najveca stvar ove sezone vam je ovaj gol Rooneya za koji je 100% krivac golman,covjeka podhitno oftalmoologu,sto bi nasi ljudi rekli jedno oko u pitu,drugo u salatu :mrgreen:

Svi navijaci su vas zeljeli u cetvrfinalu i svi bi vas ovako podcijenili kao mi,ekipa koja jedva prodje jedan Olymp i zasluzuje da u sljedecem krugu dobije najjacu ekipu na svijetu ;)
Pa zašto pišeš onda sa nama djecom i mangupima,ne spuštaj se na naš nivo jer nisi ti to zaslužio,izdrži molim te!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 mar 2014, 16:49

@Autogol

Ne kontam poentu tvog posta, inace tvog pisanja ovdje, ako smataras ovu temu odnosno forumase "nedoraslim"... ;)
- Ed Woodward for Prime Minister !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 mar 2014, 16:54

Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 mar 2014, 16:59

Centre forward je napisao/la:Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.
Mozda je neko od moderatora, ja sigurno nisam. I da, svakom ko pise postove tipa onog Clarea ili tako nesto opet isto porucujem. ;) A neka su obrisali taj dio, ko zna ko se moze naci uvrijedjenim, od izvlacenja Arsenala niste prestali provocirati ljude najbahatije moguce na njihovoj temi, sada isto pocinjete na ovoj temi i ocekujete mozda neki fer odnos? :lol: E ba, nemoj biti smijesan bgti. Za takve uvijek ostajem DOSLJEDAN! ;) I da, samo prva recenica se odnosi na tebe licno, sve ostalo na vec poznate likove opjevane stranicama unazad.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 mar 2014, 17:05

Centre forward je napisao/la:Runi 88, lave zašto ispravljaš drugi dio posta? Ako već šalješ nekog u materinu ostani dosljedan do kraja, gospodski jel', hmm. Budi pozdravljen.
Zato što nema damu, i onda glume uzorne forumaše.

Već sam prijavio jedan post od drugog forumaša, post obrisan dotični prošao nekažnjeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 mar 2014, 17:07

Onaj se maloprije čudi što mi pišemo o njihovim navijačima,a ne o klubovima. :lol:

Pa što mislite što to rade,kad provocirate na svakoj yebenoj temi i on našao da priča o nekom respektu. Ma daj. :lol:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.