[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
General two...najbolji Bh reper
nove pjesme...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
ljubav je napisao/la:Klasika.VanBasten je napisao/la:
Naravno, da je u pitanju ravnogorski pokret da bi pljeskao. Ali to se neće desiti.
Ti se baš praviš englez.
Ovdje dernečite jer se 600 i nešto kerova diglo na 20 seljaka. Dok u državi slobodno djeluje secesionističo-teroristički pokret, sa desetinama hiljada članaova, i Bog zna koliko dugih cjevi i ostalog oružja.
Pa ko je lud ba ovdje.
Rušenje ustavnog poretka
Akcija je politički motivirana, i nema nikakve veze sa demonstracijom pravne države. reperkusije možete očekivati u narednim sedmicama, i mjesecima, neće vam se svidjeti.
Da su ove ljude zovnuli na informativni razgovor vjerujem da bi se odazvali, ali ne, bilo je potrebno 650 uniformi, transporeteri...
btw. jedan od uhapšenih, njihov imam tamo, je 4 puta ranjavan u ratu na prvoj liniji. nije li malo tragikomično da se čovjek, koji se nakon TREĆEG čak ranjavanja vratio na liniju da brani ovu državu, hapsi za narušavanja ustavnog poretka iste - uzimajući u obzir činjenice na početku posta.
Nije čudo što smo glavni u vicevima, i jesmo vic od naroda na kakve ublehe mi padamo!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,haloooooooooooo
Ko li ovdje laže, i zašto?!Djeca dobri đaci
Prošle godine u pojedinim bh. medijima digla se velika prašina o navodnom pohađanju nastave učenika iz Gornje Maoče po tzv. jordanskom planu i programu, što je opet bila laž. Naime, direktor škole "Podorašje" u Srebreniku Sead Ahmetović, u čijem sastavu je i područna škola Maoča Gornja, to objašnjava riječima:
- Ja ne znam šta su djeca tih ljudi učila i gdje su sve pohađala nastavu prije 2007. godine. Te godine, kada smo mi, na njihovu molbu, obnovili školu i poslali učitelje Raziju Kišić i Mirsada Musića, te vjeroučitelja Asmira ef. Bečića, nastava je krenula normalno. Tamo smo organizirali dva kombinirana odjeljenja sa 36 učenika i uglavnom su djeca dobri đaci. Osim roditeljskih sastanaka, roditelji iz Maoče Gornje i sami dolaze i interesiraju se za školu. Ono što je nedavno objavio "San" o ovoj temi nema nikakve veze sa stvarnošću, to su gluposti. Tim ljudima gore treba pomoći da prežive - kazao nam je Ahmetović.
Sve dok postoje ljudi koji puse fasisticke price, BiH ne mora brinuti za buducnost. 
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
slazem se s tobom da svako mora postivati zakone drzave, ali de mi reci koje zakone to vehabije nisu postovale? i po cemu su to oni fasisticka grupa, znas li ti uopste ista o njima ?ljubav je napisao/la:Sve dok postoje ljudi koji puse fasisticke price, BiH ne mora brinuti za buducnost.
ja ih ne volim, imam dosta razloga zato ali ovo sto je uradila policija je sramotno, 600 policijskih sluzbenika je napalo neko malo selo na planini majevici, u uhapsilo nekoliko osoba koje su optuzene
onda mogu slobodno uhapsiti 90% građana ove drzaveza krivična djela ugrožavanja teritorijalne cjeline BiH, napada na ustavni poredak BiH i izazivanja narodonosne, rasne ili vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.
ova akcija je samo uvlacnje zapadu u dupe, i sad se sigurno moze procitati u zapadnim medijima kako je policija u BiH uhapsila nekoliko islamskih terorista i tom prilikom je nađena velika kolicina oruzja te kako je ta grupa planirala teroristicke napade na london, NY, pariz...a ljudi obicni seljaci
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Izvinjavam se, trebao sam citirati nekog jer je ovaj gore komentar bio upucen ovim
ekstremistima na forumu koji prizeljkuju nekakvu IR BiH.
Nisam nigdje napisao da su fasisticka grupa.
Napravili su "drzavu" u drzavi, tj. izoliranu zajednicu unutar granica suverene, medunarodno priznate drzave.
Znam ponesto.
ekstremistima na forumu koji prizeljkuju nekakvu IR BiH.
Da, zakon se mora postivati.YNWA je napisao/la:slazem se s tobom da svako mora postivati zakone drzave, ali de mi reci koje zakone to vehabije nisu postovale? i po cemu su to oni fasisticka grupa, znas li ti uopste ista o njima ?
Nisam nigdje napisao da su fasisticka grupa.
Napravili su "drzavu" u drzavi, tj. izoliranu zajednicu unutar granica suverene, medunarodno priznate drzave.
Znam ponesto.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
the scouser je napisao/la:Ne znam jel' ovo bilo
[youtube][/youtube]
Pazite na 0:08
Zna li iko zbog cega sad ovo?
Hahah, pa ko se ne bi ljutio, ali dobro pa ga nisu razumili jer bi usljedila suspenzija. Ipak ne može tako, ali volim kada je neko energičan, to pokazuje njegovu želju za uspijehom.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
citam par zadnjih postova vezano ze te vehabije. Jest zestoka rasprava hehehe
malo trebate smiriti strasti dečki
Čuo sam za tu skupinu, prije par mjeseci sam čitao u Večernjem listu o njima i njihovom rekao bih asketskom načinu života. Ne bih htio sad iznositi svoje mišljenje što mislim o istima jer ne mogu to zakljuciti na temelju jednog novinskog članka koji može biti i nerealan i subjektivan (iako mislim da nije) i nisam toliko upućen u taj slučaj, ali jedno je sigurno;
Ukoliko bilo koja skupina, ma kako god da se ona zvala, priprema/planira, pokušava ili narušava integritet, neovisnost ili teritorijalnu cjelovitost neke zemlje, to se mora sankcionirati represivnim/policijskim mjerama. To je jednostavno nedopustivo. Ustav/Zakon treba vrijediti za sve bez obzira kako se oni zovu, koje su nacije, vjere, spola, boje kože, političkog opredjeljenja i slicno. Nema izuzetaka.
Ja ne znam sto se ovdje na chatu nitko nije javio niti digao glas, (mozda i jest, pa grijesim) kad je Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu donio presudu u korist dva drzavljana BiH (a protiv države BiH), kada su tužili državu jer su im onemogućili sudjelovanje na predsjedničkim izborima samo zato što nisu ni iz jednog od tri konstitutivna naroda( riječ je o Jacob-u Finci-u, inace Židov, i jos jedan, zaboravih mu ime, inace Rom). Naime, u BiH se mogu kandidirati samo predstavnici tih triju naroda, a ostale, iako su manjina manjine, da prostite, ko je.be.
Čuo sam za tu skupinu, prije par mjeseci sam čitao u Večernjem listu o njima i njihovom rekao bih asketskom načinu života. Ne bih htio sad iznositi svoje mišljenje što mislim o istima jer ne mogu to zakljuciti na temelju jednog novinskog članka koji može biti i nerealan i subjektivan (iako mislim da nije) i nisam toliko upućen u taj slučaj, ali jedno je sigurno;
Ukoliko bilo koja skupina, ma kako god da se ona zvala, priprema/planira, pokušava ili narušava integritet, neovisnost ili teritorijalnu cjelovitost neke zemlje, to se mora sankcionirati represivnim/policijskim mjerama. To je jednostavno nedopustivo. Ustav/Zakon treba vrijediti za sve bez obzira kako se oni zovu, koje su nacije, vjere, spola, boje kože, političkog opredjeljenja i slicno. Nema izuzetaka.
Ja ne znam sto se ovdje na chatu nitko nije javio niti digao glas, (mozda i jest, pa grijesim) kad je Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu donio presudu u korist dva drzavljana BiH (a protiv države BiH), kada su tužili državu jer su im onemogućili sudjelovanje na predsjedničkim izborima samo zato što nisu ni iz jednog od tri konstitutivna naroda( riječ je o Jacob-u Finci-u, inace Židov, i jos jedan, zaboravih mu ime, inace Rom). Naime, u BiH se mogu kandidirati samo predstavnici tih triju naroda, a ostale, iako su manjina manjine, da prostite, ko je.be.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- the scouser
- Kontakt:
Vidite ljudi,sad ce se tamo "naci" ogromne kolicine oruzja,a recimo znam slucaj kod mene u naselju (Kosevsko Brdo),uhvatili trojicu vehabija koji su imali u autu lopatu,krampu i nesto ribarske opreme i objavljeno je da su uhvaceni i da su imali vece kolicine hladnog oruzja.To je striktno protiv vehabija okrenuto,sto neko rece lizemo dupe Zapadu 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sta reci u vezi ove akcije.Jeli trebala???Mozda i jeste ako se tu ne postuje zakon BiH i ako njihova djeca ne pohadjaju skolu po planu i programu BiH.Ako je sve to tako onda uredu neka su ih uhapsili neka im sude a ovi neka se brane na fer i posten nacin.Ako nisu krivi pustice ih i nekao ovi poslije tuze drzavu za zatvaranje bez osnova..........Medjutim ako su oni uhapseni zbog toga onda treba pohapsiti 90% BiH Hrvata i 90% BiH Srba jer nepostuju zakon ove drzave jer njihova djeca nepohadjaju skolu po BiH propisima .Dakle sta sad dali ce sad ovi nasi poceti hapsiti ove druge zbog istog razloga kao i ove iz G.Maoce.Volio bi da mi neko odgovori ako zna .................
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Avatar je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Avatar je napisao/la:Po cijem programu uce u RS???
po nastavnom planu i programu republike srpske.
Ovo je drzava BOSNA I HERCEGOVINA!!!
to reci onom ko je potpisao priznanje republike srpske,ne meni,ja znam da je ovo bosna i hercegovina
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,halooooooooooooKo li ovdje laže, i zašto?!Djeca dobri đaci
Prošle godine u pojedinim bh. medijima digla se velika prašina o navodnom pohađanju nastave učenika iz Gornje Maoče po tzv. jordanskom planu i programu, što je opet bila laž. Naime, direktor škole "Podorašje" u Srebreniku Sead Ahmetović, u čijem sastavu je i područna škola Maoča Gornja, to objašnjava riječima:
- Ja ne znam šta su djeca tih ljudi učila i gdje su sve pohađala nastavu prije 2007. godine. Te godine, kada smo mi, na njihovu molbu, obnovili školu i poslali učitelje Raziju Kišić i Mirsada Musića, te vjeroučitelja Asmira ef. Bečića, nastava je krenula normalno. Tamo smo organizirali dva kombinirana odjeljenja sa 36 učenika i uglavnom su djeca dobri đaci. Osim roditeljskih sastanaka, roditelji iz Maoče Gornje i sami dolaze i interesiraju se za školu. Ono što je nedavno objavio "San" o ovoj temi nema nikakve veze sa stvarnošću, to su gluposti. Tim ljudima gore treba pomoći da prežive - kazao nam je Ahmetović.
ti vjeruješ ovome što je napisano čimi mi se u u avazu,ok,tvoja stvar
Ko je šta popušio pokazat će se u narednim mjesecima. Budi siguran da neću zaboraviti da te podsjetim.ljubav je napisao/la:Sve dok postoje ljudi koji puse fasisticke price, BiH ne mora brinuti za buducnost.
Nisam neki osobit fan bosanskog Berlusconija, no kada je riječ o pakovanju terorizma Bošnjacima sigurno da mu vjerujem.ti vjeruješ ovome što je napisano čimi mi se u u avazu,ok,tvoja stvar
Kome ti vjeruješ, istim onim koji su "alžirsku grupu" predstavili kao desnu ruku bin Ladena, i nedužne ljude poslali u Gvantanamo?! "Igrom slučaja", medijsku hajku protiv ovih seljaka vode upravo isti ti mediji..
Daaa, svakako da su poslije te epizode zavrijedili moje duboko štovanje i povjerenje
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Nisam neki osobit fan bosanskog Berlusconija, no kada je riječ o pakovanju terorizma Bošnjacima sigurno da mu vjerujem.ti vjeruješ ovome što je napisano čimi mi se u u avazu,ok,tvoja stvar
Kome ti vjeruješ, istim onim koji su "alžirsku grupu" predstavili kao desnu ruku bin Ladena, i nedužne ljude poslali u Gvantanamo?! "Igrom slučaja", medijsku hajku protiv ovih seljaka vode upravo isti ti mediji..
Daaa, svakako da su poslije te epizode zavrijedili moje duboko štovanje i povjerenje
ok,tvoja stvar
nesto razmisljam, da su oni aktivni policajci, koji ucestvovase u akciji "hvatanje bh sirotinje", umjesto sto ispreturase par seljaka, otisli pa prekontrolisali one pasivne ucesnike "akcije" iz rs-a, nasli bi barem dvije marice kandidata za hagVanBasten je napisao/la:Kome ti vjeruješ, istim onim koji su "alžirsku grupu" predstavili kao desnu ruku bin Ladena, i nedužne ljude poslali u Gvantanamo?! "Igrom slučaja", medijsku hajku protiv ovih seljaka vode upravo isti ti mediji..
ali ovak je lakse. tja, sirotinja vazda nahebe.
sad, sto se tice tajkuna fahre, hoce li mu neko vjerovati ili ne je jedna stvar, a ispitani, tj. covjek koji je govorio kako su ta djeca iz g. maoce pohadjala skolu po bh planu i programu nije fahro r. nego se radi o direktoru skole podorasje, u cijem sastavu je i ta skola iz g. maoce.
dakle, informacija je iz povjerljivog izvora.
ps
ak je 650 pajkana trebalo za privodjenje sedmerice hudih, napacenih bosnja, koliko bi ih trebalo za privodjenje onih koji stvarno rade na ugrozavanju teritorijalne cjeline bih
pa jbt. k´o da se supermen nastanio u maoci gornjoj
nego, ovo je uvlacenje bh politicara u prkno mocnicima eu.
samo me zanima koliko se jos planiraju zavuci kad im i bez maoce samo jos noge vire iz velikih eu shupkova
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Jadnik mali...ljubav je napisao/la:Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
Nego, kako nam je kraljica, muči li je osteporoza? I mali princ Wililam, jel još u vojsci?
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 feb 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Demant o školi po jordanskom sistemu - Min. obrazovanja TK.
prvi video odozgo, s desne strane ekrana.. od 4:00 h
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=197
prvi video odozgo, s desne strane ekrana.. od 4:00 h
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=197