Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 feb 2010, 16:10

Imao sam cast voditi intervju sa Džekom i nikako nije neka "seljacina" kao sto neki govore. Tipicni Sarajlija koji se nema cega stidjet.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 feb 2010, 16:15

:o :shock: džeko se mogao kontrolisati, nije mu baš ovo trebalo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 03 feb 2010, 16:18

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Imao sam cast voditi intervju sa Džekom i nikako nije neka "seljacina" kao sto neki govore. Tipicni Sarajlija koji se nema cega stidjet.
Kakav Sarajlija, on je mrtvo dobojansko smece! Nesto se uzdigao,a dok su ga zvali debil i kloc na Grbavici nije se nista bunio nego se malo digao. OOO pa on je Dzeko njemu niko nista ne moze! Jadno!

PS Ovo nije misljenje Pitara vec realnog lika. Jedan dobar je primjer je Hasagic kako se ponasat na terenu i izvan iz njega!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 03 feb 2010, 16:25

Navijac Sarajeva je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Imao sam cast voditi intervju sa Džekom i nikako nije neka "seljacina" kao sto neki govore. Tipicni Sarajlija koji se nema cega stidjet.
Kakav Sarajlija, on je mrtvo dobojansko smece! Nesto se uzdigao,a dok su ga zvali debil i kloc na Grbavici nije se nista bunio nego se malo digao. OOO pa on je Dzeko njemu niko nista ne moze! Jadno!

PS Ovo nije misljenje Pitara vec realnog lika. Jedan dobar je primjer je Hasagic kako se ponasat na terenu i izvan iz njega!
ne bi da ulazim u neke rasprave al' isti taj hasagic se protiv slobode dize iz kucice za rezervne igrace da *ebe mater publici :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 16:29

Malo kulture ne bi bilo na odmet. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2010, 16:34

serite samo serite sad nevalja ni dzeko? haj sto nevalja ibisevic al ni dzeko nevalja :shock: :shock: . ma ja on je seljak a svi ste vi gradjani. kako bi ste se vi osjecali da zabijete GOLCINU i da vasa odbrana invalidska primi gol u zadnjoj minuti. a onaj spominje hasagica :lol: . DZEKO MAJSTORE SAMO NAPRIJED U VELIKI KLUB I TAMO **** NEKOM MATER SLOBODNO NAJJACI SI!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 03 feb 2010, 16:36

a nek ste vi sarajlije toliko kulturni i fini.. ne seri bogati

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2010, 16:41

On Doboja ni na razglednicama nije vidio :lol:
Cuj Doboj :mrgreen:
P.S Herlok Sholms najveci detektiv iako je bio rastom nizak :mrgreen: trebao bi da zna da Jasmin Dzeko koji jeste rodjeni Dobojlija igrac Osijeka,Dinama...itd ima srodnosti sa Edinom ko' ti sa Pamelom Anderson :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 feb 2010, 16:44

Dzeko majstore... Dzeko majstore... Dzeko majstore... Dzeko majstore... Dzeko majstore...
BLUE NATION.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 feb 2010, 17:24

Nemas ti pojma pogledaj malo biografiju,TV priloge o Dzeki o njegovom djetinstvu itd...!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 feb 2010, 17:25

et ti znaš odakle je džeko, sasvim slučajno znam tu familiju i edin je rođen u sarajevu, što kaže ovaj gore doboja ni na razglednici nije vidio, a inače su njegovi negdje iz hercegovine, oko gacka čini mi se. a to sad što si nazvao svakog ko je iz doboja smećem više govori o tebi nego o njima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 feb 2010, 17:41

Sve su ovo primitivci koji zavide nekom ko uspije u zivotu :roll: !

Samo da mi je znati koliko se puta oni sjete Boga, religijskih ustanova, i drugih rijeci koje je veoma ruzno cuti ! Zao mi je takvih, a Dzeko je legenda i to ce ostati kod iskrenih ljubitelja fudbala.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 17:45

Joj cime se vi necete bavit,gdje li je rodjen,gdje ce preci,jos malo ce pa biti,sta jede,kad spava,dal izlazi itd.

DZEKO DIJAMANT
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 feb 2010, 17:47

Dijamantu, dio tebe nosimo u sebi, majstore Dzeko mi buducnost vidimo u TEBI.......

P.S.Dusmani, bas volim sto vas je neka muka spopala :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 feb 2010, 18:30

Džeko je kralj i nek im je sve na kamaru, zaslužili su. I sta vi sad ovdje glumite neko cvijece, kao nikad od vas nije niko popizdio
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 03 feb 2010, 18:32

ljubav je napisao/la:Dzeko nikad nece igrati u vrhunskom timu, a ovo je najbolji primjer i zasto.

Mislite li da ce ga ijedan ozbiljniji trener htjeti u svojoj ekipi kad vidi ovo?
Ovo je normala pojava u danasnjem fudbalu, a tebi ovo kao nesto novo? Uozbilji se, blamiras se...
Zato vise ni ne igra u vrhunskom klubu.

Znam da su vasi patriotski osjecaju uvrijedeni, ali ovakavog "seljaka" niko ne zeli u timu.
Seljak? Ti si malo bolestan izgleda, nesto ocigleno nije u redu sa tobom, zao mi je tebe ali' stas!
To je bilo za Adebayora.

Htjeli vi to priznati ili ne, Dzeko nece zaigrati u vrhunskoj ekipi jer se ponasa sramotno.
Neka, vidjecemo na ljeto hoce li zaigrati u vrhonskoj ekipi ili ne, 90% eksperta misle da hoce, ti si na drugoj strani.

I na kraju **** molim te sa provociranjem, jer to ti je i ocigledno i cijl na ovom forumu.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 18:33

oni ti ga p... edineeeee :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 03 feb 2010, 18:34

NoName je napisao/la:Džeko je kralj i nek im je sve na kamaru, zaslužili su. I sta vi sad ovdje glumite neko cvijece, kao nikad od vas nije niko popizdio
pa mi nismo profesionalci :lol: :mrgreen:

moralisti i nemoralisti, kako li vam ne dosadi ista prica stalno :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 feb 2010, 18:36

pa drogba je profesionalac pa je popizdio i to što je gore na terenu, dakle na njegovom radnom mjesto, a džeko je to u radio u tunelu nakon radnog vremena, tj. utakmice, a on privatno može psovati koliko hoće koga to briga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 03 feb 2010, 18:39

kako nije stid pojedince ista reci protiv Dzeke......to je jedan strasan as kojeg imamo........kakav god da je i kako god da se ponasa on je promovisao nasu drzavu u jednom pozitivnom svjetlu............maradona citav zivot na kokainu i kojekakva sranja radi, pa im je svima idol u Argentini.......samo mi imamo u narodu kloceve..............a o britancima na forumu ne zelim trosit rijeci i o njihovom poznavanju fudbalske igre i igraca...........Dzeko je nas i nek se svi koji imaju sta protiv njega dobro napuse...........

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.