HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

marioo8888
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la marioo8888 » 22 mar 2014, 22:38

mala sara je napisao/la:Moze neko da stavi raspored Zrinjskoga do kraja ,vidim u temi široki neko stavio njihov raspored pa njima osim gostovanja u Mostaru nema teske utakmice ..
24.Slavija vani
25.Široki kući
26.Leotar vani
27.Čelik kući
28.Olimpic vani
29.Mladost kući
30.Velež vani

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 22 mar 2014, 22:51

Tri boda k'o Hum ! Nisam ocekivao ovako dobar Borac kad se pogledaju sve okolnosti u kojima se nalaze i zasluzili su barem bod. Cestitam igracima, pobjeda vrijedna titule. I k'o proglasi onog Aleksica za najboljeg stopera bh lige !? :? Anto je za njega Mertesacker. Crnov puno znaci ovoj ekipi..

Da je dobiti Slaviju gore to bi bila perverzija, ne mogu zamisliti atmosferu pod BB za 2 tjedna. Idemo sad rijesiti kup i onda jako do kraja, utakmica po utakmica..

Zivotni smisao
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 22 mar 2014, 23:46

bit ce zajebano protiv slavije,gori im pod nogama a jos igraju na domacem terenu,nadam se postenom sudjenju i onda mislim da smo blize pobjedi,ALI SAMO AKO DENI IGRA A NE MILE!!!!!!

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 23 mar 2014, 08:06

Konačno i mi jednom sa srećom do tri boda,sve je mirisalo na nerješeno,pa neka nulu odigraju Sarajevo i Vrapčići i to bi bilo to za ovaj vikend...
Doktor baluna...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 mar 2014, 13:44

CroUltras je napisao/la:Konačno i mi jednom sa srećom do tri boda,sve je mirisalo na nerješeno,pa neka nulu odigraju Sarajevo i Vrapčići i to bi bilo to za ovaj vikend...
Slijedi Slavija ,teška utakmica sigurno.Znali smo dobijati ali i gubiti u istočnom Sarajevu.Gledam raspored na začelju i po mojoj procjeni uz Leotar ispada Rudar iz Prijedora jer realno imaju težak raspored kući (Sarajevo,Željo i Travnik),dvije za redom gostuju(Idu Veležu,Borcu,Zvijezdi i Vitezu) a već su u zaostatku dva boda za Slavijom a Slavija ima bolji međusobni skor.
Znači da Slavija i nije baš u toliko gadnoj situaciji da bi već sada morali ići na nož protiv nas.Bit će teško ali može se sigurno uzeti tri boda a ti bodovi bi značili ludilo za 14 dana pod BB kada nam dolazi Široki.Ako bi se desio takav rasplet ne bi me iznenadilo da bude 10-ak tisuća ljudi na toj tekmi.Nadajmo se.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 23 mar 2014, 14:06

Sta ste ste sada svi okrenuli protiv Mile kad sam ja govorio da mi je drag i decko iz Mostara ali jednostavno nema kvalitet za prvi tim svi ste ga branili ... Bekić je exstra brz i žao mi je i sada što nije igrao on ili Nikolić na brbavivi jer bi se Željo proveko nešto kao jucer protiv Širokog ali eto...Svi na žalost vide da se forsira i to je žalosno jer ispasta cijela ekipa.

bosanskidijamant
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bosanskidijamant » 23 mar 2014, 14:08

ZrinjskiMostar je napisao/la:Sta ste ste sada svi okrenuli protiv Mile kad sam ja govorio da mi je drag i decko iz Mostara ali jednostavno nema kvalitet za prvi tim svi ste ga branili ... Bekić je exstra brz i žao mi je i sada što nije igrao on ili Nikolić na brbavivi jer bi se Željo proveko nešto kao jucer protiv Širokog ali eto...Svi na žalost vide da se forsira i to je žalosno jer ispasta cijela ekipa.
bravo.. za sad branko ima sreće.. al malo je dovoljno da zajebe cijelu sezonu!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 mar 2014, 14:09

zrinja05 je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Konačno i mi jednom sa srećom do tri boda,sve je mirisalo na nerješeno,pa neka nulu odigraju Sarajevo i Vrapčići i to bi bilo to za ovaj vikend...
Slijedi Slavija ,teška utakmica sigurno.Znali smo dobijati ali i gubiti u istočnom Sarajevu.Gledam raspored na začelju i po mojoj procjeni uz Leotar ispada Rudar iz Prijedora jer realno imaju težak raspored kući (Sarajevo,Željo i Travnik),dvije za redom gostuju(Idu Veležu,Borcu,Zvijezdi i Vitezu) a već su u zaostatku dva boda za Slavijom a Slavija ima bolji međusobni skor.
Znači da Slavija i nije baš u toliko gadnoj situaciji da bi već sada morali ići na nož protiv nas.Bit će teško ali može se sigurno uzeti tri boda a ti bodovi bi značili ludilo za 14 dana pod BB kada nam dolazi Široki.Ako bi se desio takav rasplet ne bi me iznenadilo da bude 10-ak tisuća ljudi na toj tekmi.Nadajmo se.
Znam da neće biti nimalo lako,ali uzet ćemo ih 100%,pa neuporedivo smo bolji i ne smije se ni pomišljati na kiks na takvoj utakmici nek bodove za opstanak traže negdje drugo a ne u nama,ono što je meni najviše drago je to da nas apsolutno nitko ne shvaća ozbiljno kao kandidate za titulu što je izvanredno,ali neka mi idemo uzet SLaviju gore da nastavimo borbu za 4.poziciju :lol: :lol: što pojedinci kažu.Idemo prvo po polufinale kupa,rutinski rješiti onda u pohod na titulu.

AJMO ZRINJA !

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 23 mar 2014, 14:22

bosanskidijamant je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Sta ste ste sada svi okrenuli protiv Mile kad sam ja govorio da mi je drag i decko iz Mostara ali jednostavno nema kvalitet za prvi tim svi ste ga branili ... Bekić je exstra brz i žao mi je i sada što nije igrao on ili Nikolić na brbavivi jer bi se Željo proveko nešto kao jucer protiv Širokog ali eto...Svi na žalost vide da se forsira i to je žalosno jer ispasta cijela ekipa.
Da..bas ima srece..
Prvi strijelac kluba odluci ne produzit ugovor..klub ga stavi na hladjenje, nije prosao komplet pripreme i uglavi nije cist..
Nikolic kasno dosao i nije 100% bio spreman od pocetka..
Anicic zbog svoje gluposti odluci otici (igor)..
Al Branko ima srece...lol

Covjek nam je donio super igru i cvrstu prije svega (ako vam nije jasno, pogledajte malo
Nasu gol razliku, jedino siroki ima bolju) i drugi smo na tablici..
Na rubu ulaska u polufinale..
Al Branko ima srece.

De prestanite se sramotiti vi vjecni "izbornici" i suocite se sa realnoscu a ta je da
smo uz dobrog trenera, dobro poslozenu momcad tu di jesmo.
Ponavljam, da nije bilo nesrece protiv olimpica, viteza i zelje, bili bi
Ispred svih, ali o tom potom.

Ajmo malo pozitive i podrzati sve nase a ne konstantno kukati i prigovarati..

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 23 mar 2014, 14:30

HercUSrcu je napisao/la:
Da..bas ima srece..
Prvi strijelac kluba odluci ne produzit ugovor..klub ga stavi na hladjenje, nije prosao komplet pripreme i uglavi nije cist..

Covjek nam je donio super igru i cvrstu prije svega (ako vam nije jasno, pogledajte malo
Al Branko ima srece.

De prestanite se sramotiti vi vjecni "izbornici" i suocite se sa realnoscu a ta je da

ma ti sve znaš! džabe s tobom pricat..

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 mar 2014, 14:34

HercUSrcu je napisao/la:
Da..bas ima srece..

Al Branko ima srece.

Bravo,baš tako,ima sreće jeste kako da ne,smiješni penal za Olimpik u skoro 90-toj,u 90-toj u zenici protiv Viteza naše dijete nam daje gol iz voleja kakav više u životu neće dati,ima još toga...Čovjek ovako posložio momčad,doveo odlične igrače i uvijek neko nešto prigovara i Aničić nije svojevoljno otišao nego ga je uprava otjerala iako je po meni trebao dobiti samo novčanu kaznu.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 mar 2014, 15:15

marioo8888 je napisao/la:Sta ste ste sada svi okrenuli protiv Mile kad sam ja govorio da mi je drag i decko iz Mostara ali jednostavno nema kvalitet za prvi tim svi ste ga branili ... Bekić je exstra brz i žao mi je i sada što nije igrao on ili Nikolić na brbavivi jer bi se Željo proveko nešto kao jucer protiv Širokog ali eto...Svi na žalost vide da se forsira i to je žalosno jer ispasta cijela ekipa.
Da..bas ima srece..
Al Branko ima srece.

Može se imati sreće jednu utakmicu ali nakon 23 kola dijeliti prvo mjesto i biti jednom nogom u polufinalu kupa sigurno nije plod sreće.Jučer nas jeste sreća pomazila ali zar nismo imali i previše nesreće ove sezone.Šta bi bilo da smo , kao što nismo, imali sreće na Grbavici,protiv Viteza ili Čelika.Ali sve je to šta bi bilo kad bi bilo.Ja znam da smo izgubili 4 tekme ali nas nitko nije razbio.
Opet Mile Pehar!Slažem se da je Bekić bolji ,ali da li je spreman za 90 minuta ? Nije.Pa možemo nabrojati 3-4 igrača koja su zadnjih nekoliko utakmica odigrali lošije od Mile ali njih nitko ne spominje.Jučer mile nije bio ništa lošiji od Đurića,Aleksića,Barišića ali ne pada mi na pamet da ikoga od njih prozivam.Istina jeste , Mile je sasvim prosječan igrač i realno mjesto mu je na klupi u ovakvoj ekipi ali postoje spremni i nespremni igrači , postoji kvota stranaca itd.Pustite trenera da radi svoj posao kako misli i zna a rezultati su jedino mjerilo i po meni su za sada odlični.kakvi će biti dalje ne znam ali vjerujem Karačiću.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 23 mar 2014, 22:23

3 nova boda, utrka za prvaka, utrka za kup, a ako bacite oko na neke druge teme mozete viditi kako **** i dalje pokusavaju orgijati u svojoj septickoj iako su sada jos 3 boda dalje. jos malo ce pocet lijekove za smirenje pit, cudo ih nije epilepsija opalila ;)

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 mar 2014, 11:00

lijepo je navijac zrinjskog biti
kad vidis da drugi mrznju ne mogu skriti..

iz trofeja ce se pivo piti
dok ce drugi krokodilske suze liti...

sa huma opet vatromet bit ce
kad u zadnjem kolu mlatnemo i vrapcice..

mostar slavit ce dugo u noc
a neki ce prije u krevet morat poc..
sa srednjakom u ustima sanjat ce bajku
da im mozda dogodine necemo j...majku

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 24 mar 2014, 22:24

Pa gledaj molim te šta pišu i to ovo nije prvi put.

Treći po posjećenosti stadion u 23. kolu bio je stadion Pod Bijelom Brijegom u Mostaru. Susret Zrinjskog i Borca pratilo je 1.500 gledatelja.

Evo da je to promašilo cifru za 500 ljudi,nego za 2500.Bilo je 4000 možda i malo više a ne 1500.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 24 mar 2014, 23:16

Fino osvojit titulu pa ce to bit najadekvatniji samar tom **** sto je to napisao

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 24 mar 2014, 23:34

sta ocekivati od njih kada su u prvom proljetnom kolu napisali da je na utakmici zrinjski-vitez bilo 700 ljudi a na utakmici siroki-zvijezda 1 000 ljudi.tad je u mostaru bilo oko 1 000 ljudi,a na pecari mozda 250-300.idemo po sto bolji plasman dusmanima u inat

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 mar 2014, 23:39

werly je napisao/la:sta ocekivati od njih kada su u prvom proljetnom kolu napisali da je na utakmici zrinjski-vitez bilo 700 ljudi a na utakmici siroki-zvijezda 1 000 ljudi.tad je u mostaru bilo oko 1 000 ljudi,a na pecari mozda 250-300.idemo po sto bolji plasman dusmanima u inat
Ma inace te brojke su daleko od istine,tu klub treba izaci sa tacnim brojem ulazaka ljudi na kapijama tj skeniranjem tako dobiti ukupan br.ovo ostalo je sve slobodna procjena!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2014, 08:01

werly je napisao/la:sta ocekivati od njih kada su u prvom proljetnom kolu napisali da je na utakmici zrinjski-vitez bilo 700 ljudi a na utakmici siroki-zvijezda 1 000 ljudi.tad je u mostaru bilo oko 1 000 ljudi,a na pecari mozda 250-300.idemo po sto bolji plasman dusmanima u inat
bilo je vise na pecari sigurno..sto pricas kad niti si bio niti znas..isto kao da ja sad kazem nisi u pravu u mostaru je bilo 800..a ne znam..ako su kod vas fulali pa napisali 700 nije vam široki kriv..na sirokom ja sumnjam da je bilo 1000, ali nije bilo ni 250 kako ti kazes..mozda oko 600-800 je bilo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 mar 2014, 09:43

Miljenko Karačić je kriv jer je seljačina koja laže. Vaši igrači pričaju po Mostaru da bude oko 200 gledatelja na Pecari.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.