NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac96 » 23 mar 2014, 02:00

Iskreno mene ne zanima to sto je nastupio za RS,nije tema ovdje da se ovdje raspravlja ali to je najvise kriv NSBiH sto im je dopustio da igraju prijateljske,ali i Malbasic nije musliman..Meni je bitno da on da srce na terenu...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 mar 2014, 02:03

Bihac96 je napisao/la:Iskreno mene ne zanima to sto je nastupio za RS,nije tema ovdje da se ovdje raspravlja ali to je najvise kriv NSBiH sto im je dopustio da igraju prijateljske,ali i Malbasic nije musliman..Meni je bitno da on da srce na terenu...
Upravu si ali ima i greske u nasoj upravi sto mu je to dopustila da ide, mogli su mu slobodno zabraniti ali kazem bilo proslo
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 02:04

xinxee je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Nikad i nije trebala prenositi face tv to je neko obecao od politicara (Mirnes Ajanovic) ,a nije dogovorio ko ce platiti prenos koji je kod FaceTv vrhunski ,ali puno kosta navodno 20.000 po utakmici.
Prenosi i dalje RtvTk,a da li kod vas na kablu ima ta tv nemam pojma.
pa kod većine tog kanala nema na kablovskoj..tako da je to pusta prica..

meni Aljo rece da ima TK on barem trtazio da gleda snimak utakmice Sloboda- Mladost ..ebig ako ima taj paket moja tv ima tja kanal..ebiga kad imam ja u svom paketu za USA onda se lahko snaci i za BiH :)..Meni je recimo svejedno imam i FACETV a imam i TK svejendo gdje bude ima da gori svakako :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 23 mar 2014, 02:07

Ma necemo o tome ;) A sto se tice tog prijenosa utakmice Sloboda-Jedinstvo ni u kojem slucaju u Bihac da ide prijenos...Svi u Tuzlu,i forume taj dan ukinut sve,znaci svi u Tuzlu :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 02:08

LloriS je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Mislim da ne,sad da li se nekako to moze izvesti ne znam,prije je rtvtk bio na justin tv al nema u zadnje vrijeme da li ima na nekoj drugoj x live tv stranici nisam siguran :roll: ,najbolje ti je pare u dzep i put tz sledece hefte :smile:
Ma ja dolazim sigurno u Tz, ovo sam pitao radi danasnje utakmice koju igrate da li bi se moglo preko neta kako gledati ali nema od toga nista jbg
pa ne prenose utkamicu Lukavac-Sloboda kako ja znam..da bog do prenose jer mi nismo domacini tu je TK trebao kontaktirati ili neko iz Lukavca ove sa te televizije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 mar 2014, 02:09

U Tuzlu se mora jednostavno ici, vidjecemo koliko ce nas biti u svakom slucaju dolazimo :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 14:29

LloriS je napisao/la:U Tuzlu se mora jednostavno ici, vidjecemo koliko ce nas biti u svakom slucaju dolazimo :D
Bujruma ima a vala i tuzlanskog piva :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 mar 2014, 14:41

Hvala, hvala. Još da nam sredite tribinu :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 14:43

NKJ je napisao/la:Hvala, hvala. Još da nam sredite tribinu :D
Pa eto radi se i na tome između uprava je jb*a.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 mar 2014, 14:47

Ma kad kažu imamo tribinu, platimo ulaznicu možemo doći, biće i nas više,. Kad idemo ovako na sreću, nece ljudi htjeti ici, da odemo tamo i vrate nas kuci

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 23 mar 2014, 14:51

Uprave Slobode i Jedinstva dogovaraju u vezi naseg dolazka...Ako nam Sloboda bude dala tribinu mi mozemo organizovano ici busevima

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2014, 14:53

Dobiti cete A ili D sigurno.. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 14:54

Bihac96 je napisao/la:Uprave Slobode i Jedinstva dogovaraju u vezi naseg dolazka...Ako nam Sloboda bude dala tribinu mi mozemo organizovano ici busevima
neces moci doci busevima care..ne mozmeo ni mi u Lukavac busevima, pa cka ni pjeske ne mozes policija neda ...posebno ovdje u tuzli nakon demonstracija ..trebi ce klub izaci u susret pustit te da udjes nece te istjerati..naranvo platit ces ulaz kako ce to sve ici ne znam...ali morat ce izgledati kao da nista nije organizovano prilikom ulaska..kao da se nasi ljudi nebi danas patili kako ce se prebacit do Lukavca?...cak su nasi ljudi htijeli do bistarca prigradskim busevima i odatle pjeske, ali ne moze ni to jer je opet organizovano ides u koloni prema stadionu

po meni da neib bili vraceni i beze ulozili pare i da vas nevrate nemojte ni pokusavat tako ..vjerujem da nece biti incidenata ali to za njih znaic da ce morati vas pratiti cuvati buseve i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 15:00

Bihac96 je napisao/la:Uprave Slobode i Jedinstva dogovaraju u vezi naseg dolazka...Ako nam Sloboda bude dala tribinu mi mozemo organizovano ici busevima

možeš samo znači autom ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 23 mar 2014, 15:01

SaltCityAttack je napisao/la:
neces moci doci busevima care..ne mozmeo ni mi u Lukavac busevima, pa cka ni pjeske ne mozes policija neda ...posebno ovdje u tuzli nakon demonstracija ..trebi ce klub izaci u susret pustit te da udjes nece te istjerati..naranvo platit ces ulaz kako ce to sve ici ne znam...ali morat ce izgledati kao da nista nije organizovano prilikom ulaska..kao da se nasi ljudi nebi danas patili kako ce se prebacit do Lukavca?...cak su nasi ljudi htijeli do bistarca prigradskim busevima i odatle pjeske, ali ne moze ni to jer je opet organizovano ides u koloni prema stadionu

po meni da neib bili vraceni i beze ulozili pare i da vas nevrate nemojte ni pokusavat tako ..vjerujem da nece biti incidenata ali to za njih znaic da ce morati vas pratiti cuvati buseve i td
Moze se u dogovoru sa policijom to organizovat..Ali haj necemo o tome sad,vidjet cemo sta ce se dogovorit u toku sedmice,idemo prvo ispratit utakmicu Radnicki-Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 15:06

tesko da mnozes kad oni to ne zele..ovo ti pricam jer vidim kako je nasim ispalo za Lukavac...vidis mogli smo lagano bez problema od bistarca pjehe ili busevima organizovano, ali nedaju ljudi a ni klubovi nece jer to sve izgleda orgaizovano ebiga..volio bi da moze ali ova cevas nasa tuzlanska policija sigurno vratiti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 mar 2014, 15:13

A ako nam vaša Uprava da tribinu, šta će policija. Pustiti nas do tribine, ući ćemo mi autobusima u tribinu ako treba i izaći odmah tu. Ali ako se Uprava ne oglasi onda će biti teško.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 15:18

NKJ je napisao/la:A ako nam vaša Uprava da tribinu, šta će policija. Pustiti nas do tribine, ući ćemo mi autobusima u tribinu ako treba i izaći odmah tu. Ali ako se Uprava ne oglasi onda će biti teško.

pa Lukavac je nama dao tribinu zar ne?..dali nam 1500 ulaznica da kupimo jer ti niko ne moze zabranit to da dodjes i kuopis i gledas..samo sto nece praviti probleme kad udjes i navijas za svoju ekipu..naranvo moras doci bez rekvizita jer tad ce policija morati vracati ljude..pa znam sta su zahtijevlai sad od nas..nikakve parole, nikakva obiljezja i neorganizovan dolazak ..znaci nema buseva da ih parkiras ispred stadiona i da ti ih policija cuva ..nema pjeske s bistarca u koloni takodjer ...ko nebi volio da se moze sve organizovat ali kako kad vazi zabrana ..hvala svakom ko nas pusti barem ovako a ne da istjeraju kao sto je bio slucaj ranije ..

ja ti govorim samo da vam se nedesi da platite i da vas tuzlanska policija vrati nazad i da onda vam klub ostane i bez podrske, a vama jos i pare propadnu i ulozen trud naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 mar 2014, 17:47

Samo da se izvinim SN i ljudima iz Bihaca zbog danasnje prodate utakmice,,,izgleda da je carsijaner azmir platio masno,,,jos jutros mi je covjek blizak gradonacelniku i njegovim saradnicima inace poznatim lopovima iz SDA stranke rekao da smo prodali tekmu za neku lovu koja je smijesna uz jos neke stavke al da ne duzim,,,nazalost kod nas su u vlasti ljudi korumpirani a oni ujedno vladaju na opcini,,,kod nas se vlada iz doma zdravlja i iz par mjesnih zajednica,,,zao mi je ljudi volio sam da smo barem nerijeseno igrali da vam kako tako pomognemo,,,a sto se tice slobode oni su presmijesni kakva crna PL sa ovom ekipom...u poredjenju sa vitezom od prosle godine oni su mala maca za njih vjerujte mi jos jednom izvinjavam se ispred velike vecine lukavcana koji su danas pruzili veliku podrsku sa tribina ,,,sretno na tusnju

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 18:38

jbt ubijes nekog i kazes izvini, nema to :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 7 gostiju.