HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

The Game
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la The Game » 23 jan 2010, 23:59

Kevin je napisao/la:
The Game je napisao/la:Nemojte nesto previse da se radujete i busate u prsa zbog ove pobjede, dobili ste skupinu iskompleksiranih poluamatera koja ni jednu ekipu sa kosarskaskih termina iz kantona Sarajevo ne bi uspjela pobijediti.
:roll: :roll:

čestitke našim momcima..
Kazem ti da bi bilo koji tim iznad Sirokog na tabeli veceras igrao egal u ovoj tekmi.
A vama cestitam na pobjedi ;) ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 jan 2010, 01:06

nakon dugo vremena opet se cula veceras je nasa festa :mrgreen: :mrgreen: aj neka vise nek se i nama otvorilo, nadam se da ce ova pobjeda opet malo vratiti samopouzdanje nasim igracima... svi su vcrs bili na razini pocevsi od špralje, puljke, masona i svih drugih... ali ja bih istaknio štembu i ružića za posao koji su napravili u obrani... velić je eto ako nista imao veci repertuar akcija vcrs i dobro je psihicki pripremio momcad... i dobro je vodio i rotirao kroz citavu utakmicu... i da napomenem samo 5 izgubljenih lopti... čestitke
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2010, 02:33

Cestitke momcima, nema se sta reci na utakmicu koja zavrsi ovim rezultatom, valjda ce se malo nakon ovoga vratiti u natjecateljsku formu i ponovno steci samopouzdanja jer zasluzujemo ipak vise od ovog omjera i mjesta koje trenutno drzimo. Ne puno, ali opet, pojedine momcadi nisu nedostizne, a i nista bolje od nas, no eto, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati. Nema se sta posebno izdvajati, al impresionirao me je Spralja sa dovodjenjem do savrsenstva one svoje udice, a 'ladno pogadja i trojke.
Bosnu tek vidis koliko je losa kad uzivo sve upratis. Ivanovic nakon prelaska i ozljede neprepoznatljiv, Mason ga pregazio, a sut mu je blago receno kriminalan. Ne znam, ne vidim nacina kako ce opstati u ligi, nikakva igra, zelja, da su ovako odigrali protiv neke od top momcadi izgubili bi i vise od 30 razlike.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jan 2010, 13:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke momcima, nema se sta reci na utakmicu koja zavrsi ovim rezultatom, valjda ce se malo nakon ovoga vratiti u natjecateljsku formu i ponovno steci samopouzdanja jer zasluzujemo ipak vise od ovog omjera i mjesta koje trenutno drzimo. Ne puno, ali opet, pojedine momcadi nisu nedostizne, a i nista bolje od nas, no eto, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati. Nema se sta posebno izdvajati, al impresionirao me je Spralja sa dovodjenjem do savrsenstva one svoje udice, a 'ladno pogadja i trojke.
Bosnu tek vidis koliko je losa kad uzivo sve upratis. Ivanovic nakon prelaska i ozljede neprepoznatljiv, Mason ga pregazio, a sut mu je blago receno kriminalan. Ne znam, ne vidim nacina kako ce opstati u ligi, nikakva igra, zelja, da su ovako odigrali protiv neke od top momcadi izgubili bi i vise od 30 razlike.
mislis Jovanovic!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 24 jan 2010, 15:49

ma ja sam davno reko da cemo ovo pobjedit :D ...samo mi zao sto nisam bio na tekmi.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 24 jan 2010, 15:52

cestitam na pobjedi....
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2010, 17:17

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke momcima, nema se sta reci na utakmicu koja zavrsi ovim rezultatom, valjda ce se malo nakon ovoga vratiti u natjecateljsku formu i ponovno steci samopouzdanja jer zasluzujemo ipak vise od ovog omjera i mjesta koje trenutno drzimo. Ne puno, ali opet, pojedine momcadi nisu nedostizne, a i nista bolje od nas, no eto, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati. Nema se sta posebno izdvajati, al impresionirao me je Spralja sa dovodjenjem do savrsenstva one svoje udice, a 'ladno pogadja i trojke.
mislis Jovanovic!?
Jovanovic normalno, lapsus.
...Život za Široki...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 24 jan 2010, 17:35

cestitke na pobjedi, veliki poklon kladionica u vidu 1.50 na pobjedu sirokog :) bosna ne moze vode a kamol meda
Cuva Bog Zelju svog!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 jan 2010, 23:24

e ovo mi se pravo svidjelo ova izjava sutona u vezi novog trenera:
“Sigurno da nećemo žuriti s postavljanjem novog trenera. Jedino ako nađemo nekog provjerenog stručnjaka koji iza sebe ima konkretne rezultate, iskustvo u radu s mladim igračima i koji se, naravno, može uklopiti u naše platežne mogućnosti. Treneri kojima bi Široki bio tek drugi klub u karijeri ne dolaze u obzir”...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jan 2010, 00:28

Jebga, to realno jest tako. Ma koliko god nekome to eventualno smetalo i koliko god zivio u vlastitim iluzijama, nismo tamo neki levati da se dovode poluproizvodi od trenera, nego najozbiljniji i najtrofejniji klub ove drzave, izvrsavamo svoje obveze savjesno i u okviru svojih mogucnosti, igraci ne moraju strahovati za place, a uvjete imaju odlicne, publiku takodjer. Dakle, samo red, rad i disciplina. Takav isti trener je potreban, i potrebno je da gura nase mlade igrace (valjda ne moram reci ''osim Naletilica'') jer samo izbacivanjem novih imena mozemo imati stabilnu buducnost i jos veci i jaci klub.
...Život za Široki...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 26 jan 2010, 09:01

Barney Stinson je napisao/la:e ovo mi se pravo svidjelo ova izjava sutona u vezi novog trenera:
“Sigurno da nećemo žuriti s postavljanjem novog trenera. Jedino ako nađemo nekog provjerenog stručnjaka koji iza sebe ima konkretne rezultate, iskustvo u radu s mladim igračima i koji se, naravno, može uklopiti u naše platežne mogućnosti. Treneri kojima bi Široki bio tek drugi klub u karijeri ne dolaze u obzir”...
drugim riječima veliću čestitam, postali ste do daljnjeg prvi trener :x :evil:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jan 2010, 20:28

Pa bolje je cak i to nego da dovode nekoga da vodi momcad kroz dvije tri utakmice i onda ode dalje za boljom ponudom.
...Život za Široki...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 27 jan 2010, 08:56

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa bolje je cak i to nego da dovode nekoga da vodi momcad kroz dvije tri utakmice i onda ode dalje za boljom ponudom.
ma znam ali ja bi najsretiniji bio kad bi nekoga doveli koji ima kvalitete, i da mu je široki na prvom mjestu, ne treba biti veliko trenersko ime kao jusup ili anzulović, ali da ima autoriteta, da zna engleski, da zna i zagalamit na liniji za aut gdje treneri stoje, ali da zna bodrit svoje igrače i smirit u datom trenutku...jbga velić nema ni pola ovih kvaliteta - ja ti kažem, lako je sad kad je sve fino divno i krasno, ali kad se bude gubilo, kad trebadne ekiu trznit, to velić neće znati izgubit će se....meni je osobno vlašić bio ok, samo što se malo pogubio i on sam na ovih nekoliko nesretnih poraza....ja kažem, daj Bože da se varam, ali mislim da nisam...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 jan 2010, 09:16

košarkaš je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa bolje je cak i to nego da dovode nekoga da vodi momcad kroz dvije tri utakmice i onda ode dalje za boljom ponudom.
ma znam ali ja bi najsretiniji bio kad bi nekoga doveli koji ima kvalitete, i da mu je široki na prvom mjestu, ne treba biti veliko trenersko ime kao jusup ili anzulović, ali da ima autoriteta, da zna engleski, da zna i zagalamit na liniji za aut gdje treneri stoje, ali da zna bodrit svoje igrače i smirit u datom trenutku...jbga velić nema ni pola ovih kvaliteta - ja ti kažem, lako je sad kad je sve fino divno i krasno, ali kad se bude gubilo, kad trebadne ekiu trznit, to velić neće znati izgubit će se....meni je osobno vlašić bio ok, samo što se malo pogubio i on sam na ovih nekoliko nesretnih poraza....ja kažem, daj Bože da se varam, ali mislim da nisam...
pa velić nije ništa napravio skoro nikad pametno, da je nadmudrio ili tako nesto..nije ni protiv bosne,jednostavno smo bolja momčad bili i to je to..

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 29 jan 2010, 22:19

mogao bi Široki sutra iznenadit Podgoricu! :o :o

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 01 feb 2010, 11:53

york je napisao/la:mogao bi Široki sutra iznenadit Podgoricu! :o :o
mogli bi iznenaditi my ass....nadam se da će našoj upravi vrlo brzo doći u glavu da hitno trebamo dovesti trenera, jer velić ne može nas voditi na velikom i kvalitetnom nivou...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 feb 2010, 09:24

Pada li Zvezda u subotu?? 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 feb 2010, 14:02

Ma normalno, sto nece pasti, mora netko pasti. :D
...Život za Široki...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 03 feb 2010, 15:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma normalno, sto nece pasti, mora netko pasti. :D
red bi bio da skinemo koem velikom klubu skalp :twisted: :D

ps. sta je ovo sad citan na abcportalu kako je bubalo potisao za zagreb. :?: :evil:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 feb 2010, 16:34

Imp je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma normalno, sto nece pasti, mora netko pasti. :D
red bi bio da skinemo koem velikom klubu skalp :twisted: :D

ps. sta je ovo sad citan na abcportalu kako je bubalo potisao za zagreb. :?: :evil:
je..stas mu..jednostavno je lik sam odlucio otici iz Širokog..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.