FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 23 mar 2014, 09:36

collector je napisao/la:fuj za one koji su na ovoj temi spominjali igrace iz listice i slavili njihovu pobjedu protiv komsija....fuj :oops:
Fuj za tebe...idi navijaj Za Srdjana Stanica koji je citav zivot nosio bordo dres i onda presao u slaviju pa u krmetnjak...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 23 mar 2014, 09:38

Danas rutinski lagana uvertira za kup, a onda u srijedu festa i izivljavanje, nad nemocnim protivnikom, 90 min.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 10:18

GangEvil je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:Koja ironija,ubiju vam druga sa tribine,vi im k.urac ljubite par godina poslije ;)
Istina za Vedrana
Spasi krmetnjak i ubij se....Josipe Bukale !
Sve je to u stvari bila samo obična ikonografija u vašem stilu kojoj je bio cilj da se skrene sa teme stalnih neuspjeha. Sada se to najbolje vidi kada je došlo nešto azijskih para. Više vam nešto što je nekad navodno bilo važno ništa ne znači. Naravno ja sam poznavajući vaš mentalitet to oduvjek znao samo mi je žao naših naivnih navijača koji skandiraju na jugu Vedranovo ime dok vi organizujete kolektivne skupove mržnje prema svemu što je Željino, udarate invalide na proslavama titula, bacate suzavce, prijetite igračima koji treba da potpišu za nas...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 mar 2014, 10:50

Jok to vi ne bacate suzavce ...al nbt to..nezz sto vas je toliko zabolio poraz od Sirokog pa ste presli nas da provocirate...licno mrzim Siroki i nmg za njih navijate pgt protiv vas...nema potrebe stvarno za tolikom mrznjom i vrijedjanjem..mislim izmedju nas al eto..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2014, 11:16

:oops: Josipe ubij se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 mar 2014, 11:39

hoce biti stream za danasnju tekmu? :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2014, 11:54

FanVitez je napisao/la:hoce biti stream za danasnju tekmu? :D
NECE BRATE NI JEDNA TV KUCA nece raditi direktno pa nece biti na stream-a.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 mar 2014, 12:30

Josipa nam ubise kompleksi :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 mar 2014, 12:54

Ima li bar na mojoj tv prenos ?
FKŽ !

High

Post Postao/la High » 23 mar 2014, 13:02

Nema nigdje...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 mar 2014, 13:13

NEMA PRENOSA !!!
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 mar 2014, 13:20

Danas aBda, tri bobe protiv rodjenih,koji dolaze bez ikakvog imperativa-motiva,i sigurno je da nece zapeti kao sto znaju,skoncentrisani su ipak na KUP sto govori i sastav u kojem ce nastupiti.

Mi danas,sto laganije,bez kartona,ne daj Boze povreda,dakle jedna prijateljska a prvenstvena tekma,koja nama "zivot" znaci pred duplo gostovanje,koje ako apsolviramo sa 6 boba,po meni smo na korak do titule,jer cemo u tom slucaju tako naspanovani ubiti od qrca ove dole,koji odavno ne znaju jesu li posli ili dosli,i pravo su zreli za razbijanje,a prije toga Travnik koji ce do tad vjerujem rijesiti pitanje opstanka.

S tim u vezi,bice jako interesantno pogledati kako ce nastupiti u revansu,osim jucerasnjeg silovanja od strane Listice,popili su 3-4 zuta,a svaki karton im moze znaciti zivot ili smrt,obzirom na igracki kadar koji je gluho bilo..Ako ih mi jos u srijedu qrnemo (u sto ne sumnjam ni sekunde,ni niko normalan) njima ni bod u Trebinju nije siguran,i vrlo lahko bi mogli ostati i bez europe,no to nije nas problem...

Mi ih moramo sa par preciznih udaraca (golova) poslati definitivno na pod,dokrajciti ih,jer su uveliko na konopcima,medjutim opreza nikad previse,jer to je ipak derbi.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 mar 2014, 13:48

socrates je napisao/la:Danas aBda, tri bobe protiv rodjenih,koji dolaze bez ikakvog imperativa-motiva,i sigurno je da nece zapeti kao sto znaju,skoncentrisani su ipak na KUP sto govori i sastav u kojem ce nastupiti.

Mi danas,sto laganije,bez kartona,ne daj Boze povreda,dakle jedna prijateljska a prvenstvena tekma,koja nama "zivot" znaci pred duplo gostovanje,koje ako apsolviramo sa 6 boba,po meni smo na korak do titule,jer cemo u tom slucaju tako naspanovani ubiti od qrca ove dole,koji odavno ne znaju jesu li posli ili dosli,i pravo su zreli za razbijanje,a prije toga Travnik koji ce do tad vjerujem rijesiti pitanje opstanka.

S tim u vezi,bice jako interesantno pogledati kako ce nastupiti u revansu,osim jucerasnjeg silovanja od strane Listice,popili su 3-4 zuta,a svaki karton im moze znaciti zivot ili smrt,obzirom na igracki kadar koji je gluho bilo..Ako ih mi jos u srijedu qrnemo (u sto ne sumnjam ni sekunde,ni niko normalan) njima ni bod u Trebinju nije siguran,i vrlo lahko bi mogli ostati i bez europe,no to nije nas problem...

Mi ih moramo sa par preciznih udaraca (golova) poslati definitivno na pod,dokrajciti ih,jer su uveliko na konopcima,medjutim opreza nikad previse,jer to je ipak derbi.
Majke mi, ti kako pricas, ja bi rekao da ste Barcelona. Jesmo mi izgubli, ali daleko od toga da nismo konkurenti za titulu i daleko od toga da cete nas razvalit na derbiju. Derbi je derbi i nikakva forma ni nista ne utice na igru na derbiju, to je jednostavno dan za sebe.
FKŽ !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 mar 2014, 13:56

TeaM87 je napisao/la:
socrates je napisao/la:Danas aBda, tri bobe protiv rodjenih,koji dolaze bez ikakvog imperativa-motiva,i sigurno je da nece zapeti kao sto znaju,skoncentrisani su ipak na KUP sto govori i sastav u kojem ce nastupiti.

Majke mi, ti kako pricas, ja bi rekao da ste Barcelona. Jesmo mi izgubli, ali daleko od toga da nismo konkurenti za titulu i daleko od toga da cete nas razvalit na derbiju. Derbi je derbi i nikakva forma ni nista ne utice na igru na derbiju, to je jednostavno dan za sebe.
Dobro,i sta se moj post sustinski razlikuje od tvog????

Cak sta vise,zakljucak je potpuno isti,a ovo gore sto sam naveo,pa i ti sam isto mislis,samo sto to naravno neces iskazati javno,i ja to razumijem..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 mar 2014, 13:58

Kad godinama nemas nista u vitrinama ne treba ti puno da se uzdignes, al sad bas pretjerujete. Jedna pobjeda iz 4 utakmice, a najjaci ste na svijetu. Sta bi bilo da jos nekad nesto osvoje...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 23 mar 2014, 14:01

exbabilon je napisao/la:Kad godinama nemas nista u vitrinama ne treba ti puno da se uzdignes, al sad bas pretjerujete. Jedna pobjeda iz 4 utakmice, a najjaci ste na svijetu. Sta bi bilo da jos nekad nesto osvoje...
sta ste vi imali u vitrinama prije 2010 ?

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 23 mar 2014, 14:01

KOJI STE VI MUTAVCI KOBIVA LAZETE RAJI DA NEMA PRENOSA,**** BI SE DA NAPUNITE KOSEVO.....NEIDE TO TAKO,....

RAJA IMA PRIJENOS NA MOJA TV
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... e-u-pl-bih" onclick="window.open(this.href);return false;

Prenosi po kolima, 20. kolo (2. mart 2014): Olimpik – Velež (BHT), Čelik – Sarajevo (Moja TV), 21. kolo (8. i 9. mart 2014): Vitez – Slavija, Sarajevo – Olimpik (BHT), 22. kolo (15. i 16. mart 2014): Slavija – Željezničar (BHT), Mladost (VO) – Sarajevo (Moja TV), 23. kolo (22. i 23. mart 2014): Vitez – Leotar, Zvijezda – Olimpik (BHT), Sarajevo – Velež (Moja TV), 24. kolo (29. i 30. mart 2014): Velež – Rudar Prijedor, Čelik – Vitez (BHT), Borac – Sarajevo (Moja TV), 25. kolo (5. i 6. april 2014): Zrinjski – Široki Brijeg, Travnik – Mladost (VO), Rudar Prijedor – Sarajevo (Moja TV), 26. kolo (12. i 13. april 2013): Olimpik – Željezničar, Široki Brijeg – Slavija (BHT), 27. kolo (19. april 2014): Zrinjski – Čelik (BHT), Travnik – Sarajevo (moja TV), 28. kolo (26. april 2014): Rudar Prijedor – Travnik, Mladost (VO) – Radnik (BHT), Velež – Željezničar (Moja TV), 29. kolo (4. maj 2014): Željezničar – Sarajevo (BHT), 30. kolo (10. maj 2014): Velež – Zrinjski (BHT), Rudar Prijedor – Željezničar (Moja TV).
Zadnja izmjena: crni89, dana/u 23 mar 2014, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2014, 14:01

exbabilon je napisao/la:Kad godinama nemas nista u vitrinama ne treba ti puno da se uzdignes, al sad bas pretjerujete. Jedna pobjeda iz 4 utakmice, a najjaci ste na svijetu. Sta bi bilo da jos nekad nesto osvoje...
Volimo i mi tebe.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 mar 2014, 14:03

Damba87 je napisao/la:
Opet smo imali više od vas :lol:
Ja te volim, volim Željo..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 mar 2014, 14:04

Damba87 je napisao/la:
Titula prvaka SR BiH, titula prvaka Jugoslavije, tri titule prvaka BiH, tri kupa BiH, tri superkupa BiH.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave i 53 gosta.