Moderator/ica: GracanicaAA
Ma valjda nece biti, kao sad traze domaci vise para za prenosbazeni je napisao/la:Hahahahaha
Btw.je li definitivno prenos na FACE ?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
pa kod većine tog kanala nema na kablovskoj..tako da je to pusta prica..HerLutwoII je napisao/la:Nikad i nije trebala prenositi face tv to je neko obecao od politicara (Mirnes Ajanovic) ,a nije dogovorio ko ce platiti prenos koji je kod FaceTv vrhunski ,ali puno kosta navodno 20.000 po utakmici.
Prenosi i dalje RtvTk,a da li kod vas na kablu ima ta tv nemam pojma.
A moze li se naci stream od moja tv preko netaZodiac je napisao/la:Ima msm RTV TK i u okviru Moja Tv
Nasa USK TV je najgora TV na kugli zemaljskoj, znaci ja mislim da je bolja TV ona u Ruandi ili Kongu nego ova nasa, ljudi nisu prenosili sport neki ja ne pamtimHerLutwoII je napisao/la:Moja tv i Total tv imaju RTVTK,a nije mi jasno kako vasa kantonalna tv ne preuzima signal od nase zbog vaznosti utakmice
Pa eto taman im dajte prijedlog da nesto korisno odrade,to barem nije tesko uz dogovor preuzeti signal.LloriS je napisao/la:Nasa USK TV je najgora TV na kugli zemaljskoj, znaci ja mislim da je bolja TV ona u Ruandi ili Kongu nego ova nasa, ljudi nisu prenosili sport neki ja ne pamtimHerLutwoII je napisao/la:Moja tv i Total tv imaju RTVTK,a nije mi jasno kako vasa kantonalna tv ne preuzima signal od nase zbog vaznosti utakmice
To je isto uradio i u Livnu kad je postigao golBihac96 je napisao/la:Ovi sto kazu da je igra bila katastrofalna apsolutno se slazem s vama,ali ja danas nemam sta zamjerit igracima jer kad god smo krenuli u napad,neko od nasih je dobio po nogama,Mladost je dobila jedan crveni ali zasluzili su najmanje 3 po onim startovima,i ja nisam gore ekipe pod Boricima gledao ove sezone...A sto se tice igraca bekovi su nam problem kroz cijelu sezonu,i tu se vise nema sta reci...Vidim da je neko spomenuo Rikija,da treba Malbasic uci u prvih 11.Riki je jedan od najboljih igraca Jedinstva,on nema brzine ali ima igru kakvu nema niko u ovoj ligi od igraca,u svakom trenutku moze napravit potez da zabijemo gol,a Malbasic nam je korisniji sa klupe,on i Jaranovic su strasni igraci,ali Aleksandar je puno korisniji sa klupe,sto je u ove zadnje dvije utakmice polazao,i on mi je danas posebno prirastao srcu nakon onoga sto je uradio kad je zabio gol..
Ma ja dolazim sigurno u Tz, ovo sam pitao radi danasnje utakmice koju igrate da li bi se moglo preko neta kako gledati ali nema od toga nista jbgZodiac je napisao/la:Mislim da ne,sad da li se nekako to moze izvesti ne znam,prije je rtvtk bio na justin tv al nema u zadnje vrijeme da li ima na nekoj drugoj x live tv stranici nisam siguran,najbolje ti je pare u dzep i put tz sledece hefte
Nisam bio u Livnu pa neznamLloriS je napisao/la:To je isto uradio i u Livnu kad je postigao golBihac96 je napisao/la:Ovi sto kazu da je igra bila katastrofalna apsolutno se slazem s vama,ali ja danas nemam sta zamjerit igracima jer kad god smo krenuli u napad,neko od nasih je dobio po nogama,Mladost je dobila jedan crveni ali zasluzili su najmanje 3 po onim startovima,i ja nisam gore ekipe pod Boricima gledao ove sezone...A sto se tice igraca bekovi su nam problem kroz cijelu sezonu,i tu se vise nema sta reci...Vidim da je neko spomenuo Rikija,da treba Malbasic uci u prvih 11.Riki je jedan od najboljih igraca Jedinstva,on nema brzine ali ima igru kakvu nema niko u ovoj ligi od igraca,u svakom trenutku moze napravit potez da zabijemo gol,a Malbasic nam je korisniji sa klupe,on i Jaranovic su strasni igraci,ali Aleksandar je puno korisniji sa klupe,sto je u ove zadnje dvije utakmice polazao,i on mi je danas posebno prirastao srcu nakon onoga sto je uradio kad je zabio gol..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.