FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 00:27

sova12 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:
InfernoSioux je napisao/la:"Izabranici Dine Đurbuzovića potpuno su zakazali u današnjem susretu. Ovo je za Plave, statistika kaže, najteži domaći poraz od sezone 1995/96. Te je sezone Radnički iz Lukavca sa 3:1 savladao Plave na njihovom terenu."
Abdulah Ibraković dao gol glavom sa penala, slušali mi prenos te utakmice preko radija, skupilo se nas dosta na poligonu ispred srednje škole i navijamo heheh, ludilo, stara dobra vremena, lijepo se sjetiti u svakom slučaju :lol:
na toj utakmici , tvog famoznog ibrakovića , nije bilo ni blizu radničkog . gol je postigao OSMANOVIĆ ( najbolji strijelac lige te sezone.)sastav ŠABANOVIĆ, BOJIĆ, ALJIĆ, HALILAGIĆ, HODŽIĆ, MERDANOVIĆ, KOVAČEVIĆ, OSMANAGIĆ, OSMANOVIĆ, BARAKOVIĆ , OSMIĆ......na klupi , mahovkić , kurtović , teparić , imamović , husović......a to što si slušao na poligonu ...hahahaha naravno ako si mislio na sezonu 95/96...ne provaljuj se molim te. ima nas starijih koji to znamo.
e kad bi sutra igrali bar pola kao što smo igrali tada....kamo sreće.
Moja greška, ali znam da je nekad u tim godinama poslije rata Ibrak dao gol glavom na Grbavici, mislim da je Radnički igrao u crvenim dresovima, ali eto nebitno, i da slušali smo prenose buraz tad preko radija :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 00:28

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9066_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ovo danas bilo na treningu ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 00:30

terabajt je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9066_n.jpg
Radnički je u karantinu od juče, danas treninga nije bilo na Jošiku 8-)
Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 23 mar 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 00:31

Izbaci mi na fb pa sam postavio, hvala na odgovoru.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 mar 2014, 00:32

terabajt je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9066_n.jpg
Kasnis druze. Ta tema je vec davno apsolvirana i nemoj da se vracamo unazad. To je od petka.
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/vojvo ... erenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nakon ovog treninga fudbaleri su otisli u karantin, a danas (subota) je trening odradjen na terenu blizu lokacije gdje su fudbaleri i strucni stab smjesteni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 mar 2014, 00:38

Ubijeđen u pobjedu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 23 mar 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 mar 2014, 00:38

Sretno danas komsije i naravno neka pobijedi bolji u ovom slucaju bi volio Sloboda logicno :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 00:46

fukara87 je napisao/la:Sretno danas komsije i naravno neka pobijedi bolji u ovom slucaju bi volio Sloboda logicno :D
Sretno i vama, na vrijeme dođite, uzmite ulaznice, da sve bude fer i korektno i nek pobijedi bolji :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 01:32

Ja se iskreno nadam da cemo sutra biti pravi i pobjediti,ako se sta gluho bilo zalomi pa ne pobjedimo onda ide **** do kraja i cekanje da neko popusti pod pritiskom.
Bitno je da bude fer i bez grubih startova,valjanja do iznemoglosti po terenu i slicnih antifudbalskih fora.
Ako budu kojim slucajem bolje tribine od njih na terenu goni ih sve u P.M.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 09:08

Zoom088 je napisao/la:
sova12 je napisao/la: gol je postigao OSMANOVIĆ ( najbolji strijelac lige te sezone.)
Amir Osmanovic - Belka. Ne samo da je bio najbolji strijelac lige u toj sezoni, nego je to fudbaler ciji nivo u postratnoj historiji na podrucju TK jos niko nije dostigao.
Uh koja je ovo igračina bio, par klasa iznad ostalih. On i Čipo kad krenu prema golu, spektakl zagarantovan. Ne znam šta Belka sada radi al žao mi Čipe, mislim da je mogao više postići.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2014, 09:16

Čipo je, ako se ja dobro sjećam, bio pozvan u reprezentaciju za prijateljski meč kontra Brazila (Šaban je također tad bio u reprezentaciji). Stvarno ne mogu opisati kako mi je bilo vidjeti ga na malonogometnom turniru u Lukavcu prije 5-6 godina. :?

Belkaš si je obezbijedio sve živo (gdje je ono zaigrao - Kina ili Japan?), Čipo nije. A baš ih je bila uživancija gledati. Ono, znaš da mora pasti gol. Čipo k'o Lennon ali sa golgeterskim sposobnostima Eto'oa. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 09:32

Mislim da su obojica bili na klupi kad je BiH igrala protiv Grčke na Koševu u kvalifikacijama za WC98. Kiša padala kao iz kabla, pokisao sam kao miš.
Kod Čipe je izgleda važila ona "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ....", strašan igrač bio za te uslove i ligu. Znam da je bio radio za firmu Rudar, skroz izvan fudbala.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 23 mar 2014, 09:40

Monolog je napisao/la:Čipo je, ako se ja dobro sjećam, bio pozvan u reprezentaciju za prijateljski meč kontra Brazila (Šaban je također tad bio u reprezentaciji). Stvarno ne mogu opisati kako mi je bilo vidjeti ga na malonogometnom turniru u Lukavcu prije 5-6 godina. :?

Belkaš si je obezbijedio sve živo (gdje je ono zaigrao - Kina ili Japan?), Čipo nije. A baš ih je bila uživancija gledati. Ono, znaš da mora pasti gol. Čipo k'o Lennon ali sa golgeterskim sposobnostima Eto'oa. :D
Mislim da su tri igrača Radničkog tad išla u Manaus, Čipo i Šaban i mislim Merdan... strašna generacija, bili viceprvaci države...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2014, 09:48

benzz je napisao/la:Mislim da su tri igrača Radničkog tad išla u Manaus, Čipo i Šaban i mislim Merdan... strašna generacija, bili viceprvaci države...
Ne znam da je Merdan išao. Stvarno se ne mogu sjetiti. Čipo je ušao u igru, u to sam 100% siguran. Šaban, koliko me sjećanje služi, nije. Jbt, pa tome ima 18 godina. :? Uh, al' se ostarilo. :mrgreen:

A to je bila generacija koja je fakat žarira i palila. Ko ih nije gledao, vjerujem da ni ne vjeruje pričama kako su igrali tada "amateri" iz Lukavca. 8-)
studeni je napisao/la:Mislim da su obojica bili na klupi kad je BiH igrala protiv Grčke na Koševu u kvalifikacijama za WC98. Kiša padala kao iz kabla, pokisao sam kao miš.
Moguće, moguće. Ne bih se kladio na Čipu, ali Šaban bi trebao biti na klupi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 23 mar 2014, 10:22

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
sova12 je napisao/la: gol je postigao OSMANOVIĆ ( najbolji strijelac lige te sezone.)
Amir Osmanovic - Belka. Ne samo da je bio najbolji strijelac lige u toj sezoni, nego je to fudbaler ciji nivo u postratnoj historiji na podrucju TK jos niko nije dostigao.
Uh koja je ovo igračina bio, par klasa iznad ostalih. On i Čipo kad krenu prema golu, spektakl zagarantovan. Ne znam šta Belka sada radi al žao mi Čipe, mislim da je mogao više postići.

BELKA je igrao jednu od prvih utakmica reprezentacije bih ...protiv albanije ,....ŠABANOVIĆ je dugo bio rezerva DEDIĆU Ii jedini je išao u brazil na pomenutu utakmicu... ...ČIPO je bio par puta na širem okupljanju ...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 10:25

Placajul djevojke ulazz hvalaa
www.nkbratstvogracanica.com

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 23 mar 2014, 10:27

zanimljivo je to da smo tada imali samo 3 ,,STRANCA ,, (čipo - koji i nije stranac, živi na ŠIĆKOM ) MIRSO OSMANAGIĆ i LUTVO ALJIĆ koji su protjerani ratnim vihorom , došli u lukavac....igrali smo ŠAMPIONSKI... a sad u ekipi imamo 3 domaća igrača....I TRENER JE BIO NAŠ DOMAĆi - MIRSO HALILAGIĆ.. I BILO NAS JE PO 3 HILJADE NA SVAKOJ UTAKMICI....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2014, 10:27

sova12 je napisao/la:
BELKA je igrao jednu od prvih utakmica reprezentacije bih ...protiv albanije ,....ŠABANOVIĆ je dugo bio rezerva DEDIĆU Ii jedini je išao u brazil na pomenutu utakmicu... ...ČIPO je bio par puta na širem okupljanju ...
Nisi u pravu. Čipo je IGRAO u Manausu. Zamijenio Salihamidžića pred sami kraj utakmice.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 10:56

cesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa
normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavac :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 10:57

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa
normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavac :roll:
E jbga ozbiljno pitam jer znam da na vecini stadiona djevojke ne placaju ulaz :S Pa ako moze provjeren odg :D
www.nkbratstvogracanica.com

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.