Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adal
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la adal » 22 mar 2014, 21:42

Mozambik je napisao/la:Zar neko sumnja u Don Roberta :mrgreen:
Ah upravo tako !!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 21:54

Da nije bilo Mancinija, Džeko bi sad trpao Braunšvajgu i Nirnbergu, a nikad ne bi bio ovoliko zvijezda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 mar 2014, 21:56

Sve dublje i dublje padas, ili si samo ironican ?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 mar 2014, 21:57

miki_92 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Jel to Izo poceo utakmicu veceras?
da

izgleda Don Robertu fetis kupiti bosnju i trollati ga :mrgreen:
Don Roberto is not amused
slika
Cekajte,opet poslije pola sata ga izveo,ne zezate se?
Koji idiot majko mila :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 mar 2014, 21:59

Igrao je do 66. minute.
DRUG NEBI TI PUNCA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 mar 2014, 22:00

bagrcavi je napisao/la:Igrao je do 66. minute.
Aha,pa dobro,prepadoh se ebo vas :mrgreen:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 22 mar 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 22 mar 2014, 22:18

Predobar..al mislim da je izveden zbog soliranja..granaju mu rukama kad god je sutirao...Roberto kao i obicno-djubre

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 mar 2014, 22:23

jasko__ je napisao/la:Predobar..al mislim da je izveden zbog soliranja..granaju mu rukama kad god je sutirao...Roberto kao i obicno-djubre

Izgorio je u zelji da vise pokusa puno vise. Par puta su prikazali Mancinija kako galami kod suteva Hajrovica koji su zavrsili daleko od gola. Imao je i par upropastenih kontri, ocekivao sam da ce ga izvaditi, jer je 2-3 puta su istrcacvali jako izglednu kontru, a Izet ili pokusa kroz noge igracu i lopta ne prodje ili prejako doda.

Ali nastup se ne moze okarakterisati losim. Nakon 1. poluvremena rekao sam da nisam zadovoljan njegovom predstavom, ali u drugom poluvremenu je par odlicnih prodora imao, upotrijebio odlicno svoju eksplozivnost i brzinu. Ali da budes u prvih 11 Galate, treba neke stvare da popravi. Ali ima Izo prostora za napredak, itekako.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2014, 22:26

njemu itekako treba gol, da skine pritisak sa sebe i da dobije na samopouzdanju :D ima dobrih poteza, ali i loših, ali vjerujem da su ti loši posljedica velike želje da se dokaže, igra nekako u grčku, takav dojam imam .. nekako me podsjeća na Mirzu kad je stigao u NBA, profulaš dva šuta i ajde na klupu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 mar 2014, 23:45

Goalgetter je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Predobar..al mislim da je izveden zbog soliranja..granaju mu rukama kad god je sutirao...Roberto kao i obicno-djubre

Izgorio je u zelji da vise pokusa puno vise. Par puta su prikazali Mancinija kako galami kod suteva Hajrovica koji su zavrsili daleko od gola. Imao je i par upropastenih kontri, ocekivao sam da ce ga izvaditi, jer je 2-3 puta su istrcacvali jako izglednu kontru, a Izet ili pokusa kroz noge igracu i lopta ne prodje ili prejako doda.

Ali nastup se ne moze okarakterisati losim. Nakon 1. poluvremena rekao sam da nisam zadovoljan njegovom predstavom, ali u drugom poluvremenu je par odlicnih prodora imao, upotrijebio odlicno svoju eksplozivnost i brzinu. Ali da budes u prvih 11 Galate, treba neke stvare da popravi. Ali ima Izo prostora za napredak, itekako.
Slazem se. Izet ima slifa al treba malo stati na loptu. Brz je dosta, izgleda odlicno na pocetku akcije al onda nekako sj.ebe jer hoce da se dokaze. Samo nek malo smiri zivce i bice to bolje.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 mar 2014, 01:52

Izo će za par godina, dok stekne iskustvo igranja na vrhunskom nivou, biti igračina. Ima brzinu, tehniku i udarac, samo mu fali rutine. A ima i samopouzdanje, yebe se njemu što je novi kolač, uzme loptu i ide na gol. To recimo fali Pjani, ta doza drskosti
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 mar 2014, 07:53

Potpis NoName. Izet ce biti igracina itekako, momak je stvarno veliki potencijal. Onakva brzina i tehnika, zahebano. To nam treba na SP, samo nek igra i koristi svaku utakmicu maksimalno, a vidi se da grize. Jos i Stevanovic uz to, kao dodatno desno krilo, jedan pravi DM i spremni smo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 mar 2014, 08:17

ok, izbacio je izeta iako je jedini 1 na 1 mogao proci igraca od svih 10 igraca, ali kakvu je belegiju ubacio umjesto njega mene stid bilo gledati :oops:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 23 mar 2014, 13:35

Previše je sebičan bio bar kolko sam ja mogao upratiti.
🔵⚪

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 23 mar 2014, 13:44

Virtu4l je napisao/la:Da nije bilo Mancinija, Džeko bi sad trpao Braunšvajgu i Nirnbergu, a nikad ne bi bio ovoliko zvijezda.
Dzeko je postao zvijezda prije nego sto je dosao u City...Da nije presao u City sad bi trpao za Bayern ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 mar 2014, 14:05

Hajrović je igračina, legitimni nasljednik Misimovića u prvih 11 reprezentacije, kad se Miske oprosti (nakon EP u Francuskoj pretpostavljam) - počinje vrijeme Ize Hajrovića.
Po meni, Ibričić nema šta da traži u Brazilu, on je samo blijeda kopija Hajrovića, pa ako hoćete i Stevanovića.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 mar 2014, 14:25

Principatus je napisao/la:Potpis NoName. Izet ce biti igracina itekako, momak je stvarno veliki potencijal. Onakva brzina i tehnika, zahebano. To nam treba na SP, samo nek igra i koristi svaku utakmicu maksimalno, a vidi se da grize. Jos i Stevanovic uz to, kao dodatno desno krilo, jedan pravi DM i spremni smo.
Još selektor kak' Bog zapov'eda i onda smo spremni. ;)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 mar 2014, 14:27

GangstaX je napisao/la:Hajrović je igračina, legitimni nasljednik Misimovića u prvih 11 reprezentacije, kad se Miske oprosti (nakon EP u Francuskoj pretpostavljam) - počinje vrijeme Ize Hajrovića.
Po meni, Ibričić nema šta da traži u Brazilu, on je samo blijeda kopija Hajrovića, pa ako hoćete i Stevanovića.
Drug ,nikako ne kontam da stavljaš u istu ravan Ibričića,Misketa sa jedne i Hajrovića i Stevanovića sa druge strane.Pa to su potpuno i stilski i fizički i poziciom na terenu različiti fudbaleri.Kako jedan Izet može biti nasljednik Misketa koji je trom a genijalac sa loptom ,pravi čistokrvni plej,dok Izo brz,krilni igrač,za Ibru i Stevanovića ne trebam ni govoriti...Jedini nasljednik Misketa što se tiče igračkih zadataka može biti Pjana .Da nisi kontao na broj igrača koje selektor ima pravo da vodi.....pa kada ovi se oproste onda se otvara mjesto ovim drugima

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 23 mar 2014, 14:34

aqarius je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:Hajrović je igračina, legitimni nasljednik Misimovića u prvih 11 reprezentacije, kad se Miske oprosti (nakon EP u Francuskoj pretpostavljam) - počinje vrijeme Ize Hajrovića.
Drug ,nikako ne kontam da stavljaš u istu ravan Ibričića,Misketa sa jedne i Hajrovića i Stevanovića sa druge strane.Pa to su potpuno i stilski i fizički i poziciom na terenu različiti fudbaleri.Kako jedan Izet može biti nasljednik Misketa koji je trom a genijalac sa loptom ,pravi čistokrvni plej,dok Izo brz,krilni igrač,za Ibru i Stevanovića ne trebam ni govoriti...Jedini nasljednik Misketa što se tiče igračkih zadataka može biti Pjana .Da nisi kontao na broj igrača koje selektor ima pravo da vodi.....pa kada ovi se oproste onda se otvara mjesto ovim drugima
Mislio sam na mjesto u prvih 11, ne na poziciju u timu, u smislu da kada Mismović se oprosti ulazi Hajrović u tim i onda se prave neke rokade...
Ista stvar i za Ibričića - u reprezentaciji pokazali više Hajrović i Stevanović, s tim da ovog drugog jedan period nije bilo nigdje, ali evo počeo je da igra i zabija.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 mar 2014, 15:37

joj Izzy sve dobro upropasti sa svojim nekim soliranjem pomalo "seljastom" naravi. znaci par poteza ko Ronaldo i brzina mu je na zavidnom nivou i onda pravo ukenja skrtac

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, mercurial, ovisnik i 24 gosta.