Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Ovaj Mancini je nedefinisana bolest.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Tačno treba otići u Međugorje i kada ovaj s e r o nj a bude dolazio napravit mu sačekušu i naučiti ga kako braco popravlja stvari.Što nas ovaj Mancini tjera da ga mrzimo..
P ne mogu da vjerujem, jedini koji igra, mancicni krme jedno glupo, dabogda sad izgubili
Pazza Inter Amala
- el-fighter
- Kontakt:
I sta kazete ne mrzi Mancini Bosance? 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
E zato je i zijanioel-fighter je napisao/la:I sta kazete ne mrzi Mancini Bosance?

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Neki dan je na holandskom sportskom programu bila emisija u kojoj su spominjali Mancinija i njima vaznig igraca Snijdera..pitali su se hoce li uci u formu prije Brazila itd...
Koliko sam mogo skuziti i oni su slozni u cinjenici da je Mancini pravi neznalica i tip koji ne zna motivisati igrace,cak upravo radi na tome da ih demotivise i ponizi.Spominjali su i City i kako se ponaso prema igracima itd...
Oni su samo ootvrdili moje sumje u to kako je zabar jedan obicni sarlatan i klotzaak..po njihovom papak...nije im jasno ni to zasto Snijdera gura na lijevu stranu u zadnje vrijeme jer uvjek je igro u sredini....
Ja vjerujem da za naseg Izeta jos ima vremena jer je tek tu...
Koliko sam mogo skuziti i oni su slozni u cinjenici da je Mancini pravi neznalica i tip koji ne zna motivisati igrace,cak upravo radi na tome da ih demotivise i ponizi.Spominjali su i City i kako se ponaso prema igracima itd...
Oni su samo ootvrdili moje sumje u to kako je zabar jedan obicni sarlatan i klotzaak..po njihovom papak...nije im jasno ni to zasto Snijdera gura na lijevu stranu u zadnje vrijeme jer uvjek je igro u sredini....
Ja vjerujem da za naseg Izeta jos ima vremena jer je tek tu...
- DonCorleone
- Kontakt:
Nas Izo je trebao samo jos da se strpi dok se SP zavrsi i da onda ko pravi hadzija predje u Bundesligu, dje bi vjerovatno izrastao u vrlo dobrog igraca, ovako je pozurio i zavrsio u dosta losijoj sredini sa trenerom koji ga ubi u pojam bas kao Dzeko 2.0. Apsolutno ista sitvacija, samo sto je Izet u deset puta losijoj ligi zavrsio, znaci daljni razvoj je doveden u pitanje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
[youtube][/youtube]
Jel to Izo poceo utakmicu veceras?
Ne mogu da vjerujem da ga je pakas izbacio posle sata igre...
Koji je to strucnjak ovaj zabar..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dadrummer je napisao/la:Jel to Izo poceo utakmicu veceras?
izgleda Don Robertu fetis kupiti bosnju i trollati ga

Don Roberto is not amused

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
svoje se on drobi naumako AkoBogda,šuga šugava fuj 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ma **** i onda ovi nasi govore nesto... kakva zelja po golu i dokazivanju danas od hajre, stvarno dugo ga nisam vidio vako igrati, momak je bio odlican!!sajo10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ga je pakas izbacio posle sata igre...![]()
Koji je to strucnjak ovaj zabar..

bas me interesuje sta turski mediji kazu stop je izbacio izeta iz igre
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- NoName
- Kontakt:
Dobar Izo
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Svako ko je gledao onu reportažu o njemu, shvatio je da ga izuzetno cijene u Istanbulu, Mancini posebno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar neko sumnja u Don Roberta 

Boga mi moga ovog Mancinija treba prozvati za drzavnog neprijatelja broj 1 drzave Bosne i Hercegovine
Da li taj covjek ikako razmislja da mlade igrace treba podrzati i dati im podrsku. Boze degena od covjeka

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....