FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SVI ALI SVI SUTRA NA KOSEVO! Podrska sutra najvise treba!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
SUTRA JE PICKA NAJVECA KO NE DODJE NA KOSEVO, ZNACI SVI SVI SVI
Baš kako sam i rekao prije nekoliko dana,razvoj situacije na tabeli biće zakomplikovan jer nikad slabiji maleni i prije utakmice nisu imali šansi.Sad je tu Lištica koja se istaknula ali ima malo i do nas i mi se tu nešto pitamo 
Sutra svi na Koševo,Sarajevo jedno je !!!

Sutra svi na Koševo,Sarajevo jedno je !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ako želimo titulu moramo pobijediti sve do kraja, a ako kiksamo jednu široki treba dva puta da bi se tituli nadali.
U srijedu ne očekujem nimalo laganu utakmicu.
A za ove... 1. Maja ćete moći slobodno izraziti svoju seksualnost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U srijedu ne očekujem nimalo laganu utakmicu.
A za ove... 1. Maja ćete moći slobodno izraziti svoju seksualnost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Eh eto ti belaja sad moras premirati tri ekipe po kolu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JosipBukal
- Kontakt:
Istina za VedranaMoggiano je napisao/la:Koja ironija,ubiju vam druga sa tribine,vi im k.urac ljubite par godina poslije
fuj za one koji su na ovoj temi spominjali igrace iz listice i slavili njihovu pobjedu protiv komsija....fuj 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- franklampard8
- Kontakt:
Kakve veze imaju igraci Sirokog sa onim uzasom prije 5 godina ? Da je Zeljeznicar pobjedio pitao bih vas ja da li bi titula bila moguca. Normalno da cu slaviti pobjedu nad rivalom koja nam je dala ogromne sanse za titulu. Za sta vi navijate ? Za 2. i 3. mjesto ? Ne serite.
Zadnja izmjena: franklampard8, dana/u 22 mar 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Seljo fizicki los pravo uz sve ove povrede koje imaju i probleme borice se za europu, Siroki je sada najozbiljnij konkurent za titulu, mada i Zrinjski je tu u igri.Ovo moramo iskoristiti i punom snagom uci u svaku narednu utakmicu, Sirokom do kraja bodove mogu uzeti samo Zrinjski,Borac,Celik ili Olimpik sto moramo iskoristiti .
Zakuhalo se pravo, al mozemo i hocemo aBd. se izboriti za titulu.
Zakuhalo se pravo, al mozemo i hocemo aBd. se izboriti za titulu.
Ti si opet šampion !
Apsolutno treba gledati ovo kroz nacin da ti je prvoplasirana ekipa izgubila,i da ces ti sutrasnjom pobjedom prestici njih i da ce oni sutra Abd da budu na cetvrtom mjestu i da ce nam gledati u guzove pa kolko tolko,i kao takvu stvar naravno da mi je drago sto su ih uzeli i nek su hebaji ih,i naravno sto dolaze nikakvi na revans i to treba da nam je drago i na taj nacin da gledamo njihov poraz a ne da uzdizem pobjedu ovih
3-0 sutra i pucanje od samopouzdanja pred derbi sa ranjenicima koji nemogu da hodaju
3-0 sutra i pucanje od samopouzdanja pred derbi sa ranjenicima koji nemogu da hodaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Gdje ode onako brzo Jarni ??:)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako nas sada ne nabubade ono momamcki, onda necete nikada. 

-
- Kontakt:
Mi smo najjaca ekipa u prvenstvu i to daleko ispred svih po jacini. Volio bi da ove godine osvojimo titulu, mada se to nece mozda desiti jer je zaista gusto. Ali ako pobjedimo Borac i Rudar u naredne dvije tekme siguran sam da smo prvaci.
Neinteresuju me komšije, hebe mi se za njihove poraze, sutra hoću ubjedljivu pobjedu !
Naravno , u srijedu još uvjerljiviju
!
Naravno , u srijedu još uvjerljiviju

U novi boj ...
Zao mi je sto su komsije izgubile samo iz razloga sto je to ucinila Listica. Dokaz da na obje strane ima ljudi koji ne vide dalje od nosa su komentari tipa Ljubim ovog ili onog sto je zabio gol ili kao sto rece zeli jedan Strumf da nam se sjeme zatre. Kako god strumfe da si sav od govana drag si mi jer si mi sugradjanin a to sto si na krivoj strani je stvar tvog izbora. Ponavljam zao mi je sto su kone izgubile jer ipak je Zeljo nasa igracka a pokvarise nam ovi iz Listice igracku
MOLIM NORMALNU RASPRAVU !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ovi ce se tresti od straha do utakmice u kupu, treba to iskoristiti i unistiti dibidus
@Zagor
Hvala što si obrisao one nebuloze.
Hvala što si obrisao one nebuloze.
DzoleZeljo je napisao/la:Ako nas sada ne nabubade ono momamcki, onda necete nikada.
Hocete li opet prosipati suplju da vam fali pola tima, pa opet izaci sa najacim sastavom?

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Cuj suplja?pisac je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Ako nas sada ne nabubade ono momamcki, onda necete nikada.
Hocete li opet prosipati suplju da vam fali pola tima, pa opet izaci sa najacim sastavom?![]()
![]()

Vidim da cvetas od srece sto na Siroki naguzi.
Neka neka, nije ni vama Siroki daleko, a sumljam da cete ih skinuti.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.