FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo i Gavrana, nije dosao da provocira , niti je ikada dolazio da provocira kad bi Zeljo izgubio
.
Imate jos sansi za obe krune, ali realno mozete ostati bez ijedne krune pa cak i bez izlaska u Evropu. Dakle ocekuje nas interesantan rasplet, ja mislim da ce sutra i Sarajevo dobiti tako da ce biti 4 tima na celu tabele sa istim brojem bodova, rekao bih mozda najinteresantniji rasplet u istoriji ove lige.
Morali ste dovoditi ciljana tj. adekvatna pojacanja, za igrace koji su vam odlazili, vi ste isuvise oslanjali na anonimne igrace i podmladak. Da li je Amar s ovim mislio da smanji dugove, ne znam necu da ulazim u to. Ipak covjek vam je donio te silne titule i nije fer da pljujete po njemu.
Pozdrav!

Imate jos sansi za obe krune, ali realno mozete ostati bez ijedne krune pa cak i bez izlaska u Evropu. Dakle ocekuje nas interesantan rasplet, ja mislim da ce sutra i Sarajevo dobiti tako da ce biti 4 tima na celu tabele sa istim brojem bodova, rekao bih mozda najinteresantniji rasplet u istoriji ove lige.
Morali ste dovoditi ciljana tj. adekvatna pojacanja, za igrace koji su vam odlazili, vi ste isuvise oslanjali na anonimne igrace i podmladak. Da li je Amar s ovim mislio da smanji dugove, ne znam necu da ulazim u to. Ipak covjek vam je donio te silne titule i nije fer da pljujete po njemu.
Pozdrav!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sto sam ja idiot sto ljudi iz dijaspore nasli da seru, a Grbavice svojim ocima nisu godima vidjeli!sajo10 je napisao/la:Koji si ti idiot i svi oni ostali takvi kao ti...DzoleZeljo je napisao/la:Dijaspora salje svoj glas..AeGon099 je napisao/la:STIDITE SE !![]()
![]()
Ja sam idio sto frajer se upeca za komentar ovoga iznad sto sere o nekom namjestanju, jer je balavac pao na gladionici!
Pa i porazi su sastavi dio igre. Ovo se moralo desiti i bilo je pitanje vremena samo...
Pusti se tih prica...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 mar 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Šta vam je? Treba djeci dati podršku, naš cilj je bio Evropa i ostvarićemo ga, kako možete psovati naše igrače?
Igra užas, al' jbg, tako je kako je, samo da se ne obrukamo protiv malenih... Volim te Željo!
Igra užas, al' jbg, tako je kako je, samo da se ne obrukamo protiv malenih... Volim te Željo!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Daj ba gavrane, kakve obje titule, ako bude Evropa udaraćemo se nogom u zicagu, al opet čuda se dešavaju ko zna, , ,Crni gavran je napisao/la:Evo i Gavrana, nije dosao da provocira , niti je ikada dolazio da provocira kad bi Zeljo izgubio.
Pozdrav!
kako god bilo i šta ogod sad smo u krizi i treba klubu velika podrška, nema više pozera i kvazi navijača na tribini, sad su tu opet oni najvjeriniji
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
AKO SE NEMA PARA ZA POJACANJA, TRAZE SE SPONZORI... AKO SE NE MOGU NACI SPONZORI IZADJE SE PRED NAVIJACE I KAZE "TAKO I TAKO JE, TRENUTNO NE MOZEMO NACI SPONZORA KOJI BI ZADOVOLJIO NASE KRITERIJE" I TIME ODMA SKINES SA LEDJA RULJU KOJA HOCE SVE PREKO NOCI.
NITI SE RAJA NERVIRA, NITI IMA NEKA PREVELIKA OCEKIVANJA. OK NE MOZE SE NACI, STA SAD ? NECEMO SE UBITI... BICE IDUCE GODINE AKO BOG DA NEKI SPONZOR I KRAJ PRICE.
OVU UTAKMICU JE DOBRO STO SMO IZGUBILI JER VISE NEMA ZAJEBAVANJA. NECE SE VISE PROTIV RADNIKA IGRATI 0:0, NEGO CE BITI 0:5.. KAD SKONTAJU OVI U KLUBU KOLIKO JE SATI, MORACE ZATECI MALO I IGRACE I TRENERA.
DO KRAJA BICE DOBRA SEZONA. PITARI CE UZETI HASETOV KUP KVOTA 1,05. MI CEMO TITULU 100% I EVENTUALNO KUP.
SIROKI CE IZGUBITI TITULU NA MALIM KLUBOVIMA, BORAC JE OTPAO I PRIJE POCETKA SEZONE.. A ZRINJSKI MOZE BITI PRIJETNJA MADA SU I ONI TANKI. PORAZ OD NAS IH JE KOSTAO.
NITI SE RAJA NERVIRA, NITI IMA NEKA PREVELIKA OCEKIVANJA. OK NE MOZE SE NACI, STA SAD ? NECEMO SE UBITI... BICE IDUCE GODINE AKO BOG DA NEKI SPONZOR I KRAJ PRICE.
OVU UTAKMICU JE DOBRO STO SMO IZGUBILI JER VISE NEMA ZAJEBAVANJA. NECE SE VISE PROTIV RADNIKA IGRATI 0:0, NEGO CE BITI 0:5.. KAD SKONTAJU OVI U KLUBU KOLIKO JE SATI, MORACE ZATECI MALO I IGRACE I TRENERA.
DO KRAJA BICE DOBRA SEZONA. PITARI CE UZETI HASETOV KUP KVOTA 1,05. MI CEMO TITULU 100% I EVENTUALNO KUP.
SIROKI CE IZGUBITI TITULU NA MALIM KLUBOVIMA, BORAC JE OTPAO I PRIJE POCETKA SEZONE.. A ZRINJSKI MOZE BITI PRIJETNJA MADA SU I ONI TANKI. PORAZ OD NAS IH JE KOSTAO.
sedmi pokusaj...
@gavrane ne pljuje niko Amara... Nego mi smo navikli da malo komfornije ulazimo u finis prvenstva,tj. osvojimo titulu bez srkleta
Ove godine smo "knap" sa ostalim konkurentima,mada ne sumnjam da cemo se na kraju radovati
VOLIM TE ZELJO

Ove godine smo "knap" sa ostalim konkurentima,mada ne sumnjam da cemo se na kraju radovati

VOLIM TE ZELJO
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja bih da cestitam Zeljeznicaru na ocekivano korektnim i dobrim uvjetima na travnjaku, za BH prilike, kako sudjenje tako i sami travnjak, a sto se tice utakmice, Zeljeznicar je bio bolji dva puta po nekih 5-10 min u otvaranju oba poluvremena i mozda max jos 5 min tijekom drugog poluvremena, sve ostalo je bila dosta uvjerljiva predstava Širokog koji sasvim zasluzeno odnosi sva tri boda, mozda ne nuzno da je bio bolji za tri pogotka, al da je bio bolji uvjerljivo i da je u ovom momentu sigurno bolja momcad, to svakako. Zeljeznicaru sretno u nastavku sezone, nece kriza predugo potrajati vjerujem, ali za ocekivati je i stanoviti pad, rasprodas momcad, dovedes i nesto upitne kvalitete, unese se nemir, ozljede, neuvjerljiva igra, no eto, sve je to dio sporta, ne treba to shvacati tragicno, treba biti dostojanstven i u porazu i pobjedi, puno gore stvari dozivi covjek na svojoj temi nakon takvih poraza od raznih likova, medjutim Širokobrijezani vecinom i nisu takvi da se nasladjuju na takav nacin, oni su vise samozadovoljni sami za sebe. S moje strane sam prezadovoljan rezultatom, solidno zadovoljan igrom svoje momcadi i to je to, do iduceg puta.
...Život za Široki...
Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.
Dijaspora salje svoj glas..
[/quote]
Koji si ti idiot i svi oni ostali takvi kao ti...
[/quote]
Sto sam ja idiot sto ljudi iz dijaspore nasli da seru, a Grbavice svojim ocima nisu godima vidjeli!
Ja sam idio sto frajer se upeca za komentar ovoga iznad sto sere o nekom namjestanju, jer je balavac pao na gladionici!
Pa i porazi su sastavi dio igre. Ovo se moralo desiti i bilo je pitanje vremena samo...
Pusti se tih prica...[/quote]
šta ti misliš ko si čovječe ?
nijednu domaću utakmicu već tri sezone ne propuštam, i ti donosiš neke predrasude i optužuješ ? ma nema šta, ti si mašina, šta sve zaključi iz mog posta od dvije riječi.

Koji si ti idiot i svi oni ostali takvi kao ti...

Sto sam ja idiot sto ljudi iz dijaspore nasli da seru, a Grbavice svojim ocima nisu godima vidjeli!
Pusti se tih prica...[/quote]
šta ti misliš ko si čovječe ?
nijednu domaću utakmicu već tri sezone ne propuštam, i ti donosiš neke predrasude i optužuješ ? ma nema šta, ti si mašina, šta sve zaključi iz mog posta od dvije riječi.
Odlazi Safete.
- IlProfessore
- Kontakt:
jojnebudelititule pa pogledaj kakav ti je nick jazavče maleni, jadni, iskompleksirani, idi se liječi, oguli jabuku, prouči kakvu suru ili idi saljevaj strave a ne ispucavati svoje niske strasti na ovom pdf-u, poraz ko poraz, forma se šilji a i nije nikad bilo rečeno da nam je titula primarni cilj ove sezone, al' kad vidim kakva smo mi pogan od naroda slobodno mogu reći da je i ne zaslužujemo.. mi smo sami sebi najveći dušmani.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@jojnebudelititule - Bravo, sve je namjestaljka...
Sirokom prvenstveno, Zrnjiskom kup.
Moraju se malo Hercegovci uzeti u obzir, a ne samo Srbi i Bosnjaci...
Je li sada sve uredu?
Eto da znas, sta se do kraja igrati na kladionici!
@ AeGon099 - Uredu, moja greska? Priznam
Ali, sta seres onda? Cega da se stide? Sto te bolji nadigrao? Ljudi mole da dodu raja, a svega 3.000 jedva na tribinama.
I da se stidis necega? Daj, molim te...
Pise ti na lokaciji, pa sam predpostavio...
Sirokom prvenstveno, Zrnjiskom kup.

Je li sada sve uredu?
Eto da znas, sta se do kraja igrati na kladionici!
@ AeGon099 - Uredu, moja greska? Priznam

Ali, sta seres onda? Cega da se stide? Sto te bolji nadigrao? Ljudi mole da dodu raja, a svega 3.000 jedva na tribinama.
I da se stidis necega? Daj, molim te...
Pise ti na lokaciji, pa sam predpostavio...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 mar 2014, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
@dzole
mene samo zanima kako si ti uopšte došao do zaključka da sam dijasporac, da ne govorim o tome da nisam grbavice očima vidio ?
ako misliš na ovo los angeles, to je zbog furke, to mi piše i na profilu i na fb.
mene samo zanima kako si ti uopšte došao do zaključka da sam dijasporac, da ne govorim o tome da nisam grbavice očima vidio ?
ako misliš na ovo los angeles, to je zbog furke, to mi piše i na profilu i na fb.

Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 22 mar 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Titula se moze uzeti samo s Amarom na klupi,Dino ide iz toplog u hladno i tako stalno,jednostavno nije to taj kalibar.
Renoviranje ekipe OK,napravio se tu fin kostur kako bi to trebalo izgledati u buducnosti,ali ako smo dosli u ovakvu situaciju ne trebaju nam ovakve blamaze kao protiv Sirokog i indolentnost kao protiv Slavije,nedostaje zara i sve bi to drugacije bilo,a Amar to moze uraditi samo da se pomakne 10 metara ulijevo sa mjesta na kojem sad prati utakmice.
Renoviranje ekipe OK,napravio se tu fin kostur kako bi to trebalo izgledati u buducnosti,ali ako smo dosli u ovakvu situaciju ne trebaju nam ovakve blamaze kao protiv Sirokog i indolentnost kao protiv Slavije,nedostaje zara i sve bi to drugacije bilo,a Amar to moze uraditi samo da se pomakne 10 metara ulijevo sa mjesta na kojem sad prati utakmice.
SLOBODA NAVIJAČIMA
šta ce vratit u Trebinju? pobijedit ekipu koja ni u kantonalnoj ligi ne bi opstala i opet cemo poletit i dici ove limitirane igrače u nebesa,al opet mi navijači moramo podržati klub i poslije pobjede i poslije poraza.. i nadam se da ce Aco napokon reagovati i aldina(donu i još milion imena sa kojih se registrovao na forum) za sva vremena odstraniti sa foruma ..cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
A zaboravih nacionalni kljuc joj mene....joey je napisao/la:SAMO DA OSTAVIM JEDAN KLASICNI BOSANSKI KOMENTAR NAKON SVAKE UTAKMICE.
U SLUCAJU NASE POBJEDE PITARI PISU : "NAMJESTENO"
U SLUCAJU PORAZA MI PISEMO "PRODANO".
VAZDA BILO.
Jel red na hrvatske klubove ili srbijanske ?

Ako je na ove druge onda Sarajevo uzima titulu 100%..
sedmi pokusaj...
Dino je smijurija od trenera i ne znam šta Amar više sere
vracaj se pod hitno
i manijaci , pustite da ovo prenoci bez puno price
poslušajte savjet

i manijaci , pustite da ovo prenoci bez puno price

vi ste ionako bratsski kluboviŽeljooooo je napisao/la:šta ce vratit u Trebinju? pobijedit ekipu koja ni u kantonalnoj ligi ne bi opstala i opet cemo poletit i dici ove limitirane igrače u nebesa,al opet mi navijači moramo podržati klub i poslije pobjede i poslije poraza.. i nadam se da ce Aco napokon reagovati i aldina(donu i još milion imena sa kojih se registrovao na forum) za sva vremena odstraniti sa foruma ..cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.

1919 <3
-
- Kontakt:
@Panini goni se tri lijepe materine jesil čuo..ovde si došao provocirat.
Sad slobodno možemo halalit i kup, mislim da se igrači neće oporavit od ovog šoka . 0-3 kod kuce je previše.

Sad slobodno možemo halalit i kup, mislim da se igrači neće oporavit od ovog šoka . 0-3 kod kuce je previše.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, NazorUso, Proximic i 57 gostiju.