FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a vi mislite da je on ovo rekao ili je novnar dodao?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma novinar dodao , mrzi sarajevo 1/1Rule_hz je napisao/la:a vi mislite da je on ovo rekao ili je novnar dodao?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ja kazem da nije covjek ko onaj blek stena odma mikrofon ovo ono ovo je odmjeran covjek u godinama nije amater da ovakve izjave daje jbg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kusturica nista ovdje nije SLAGAO... naravno i logicno je da je isplativije igrati regionalnu ligu, ima nedođija i oranica , pola klubova je takvih, ima namjestanja, ima korupcije u savezu, sve to stoji, samo rijeci koje su upotrebljene su LOSE.... kokuzi, nedođija... eee sad dolazimo do toga da ja NIKAD kusturicu nisam cuo da koristi ovakve izraze u intervjuima.... zato uzimati sa rezervom, a uz to, naslov nisu rijeci kusturice ... valjda ste citali tekst.. on kaze da je bolje igrati u zg bg nego na nasim livadama... kokuze nigdje nije spomenuo u toj recenici!ZZtop10 je napisao/la:ma novinar dodao , mrzi sarajevo 1/1Rule_hz je napisao/la:a vi mislite da je on ovo rekao ili je novnar dodao?
Prvi čovjek FK Sarajevo zagovornik je teze da je došlo vrijeme i za formiranje regionalne lige protiv koje, kako kaže, "ništa protiv ne bi imala ni UEFA".
"Treba nam regionalna liga i mislim da pametni ljudi polako trebaju početi razmišljati o formiranju ovog takmičenja. Polako se stvaraju uslovi. I političari komuniciraju bolje nego ranije, privrednici rade… Svaki klub učesnik regionalne lige finansijski bi imao koristi, 'digao' bi se i kvalitet fudbala. Konkretno, bolje je igrati u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu, Skoplju, nego da ne kažem gdje, u nekim nedođijama", ističe Kusturica.
Namjerno je postavljen bombastican naziv,a kad procitaš cijeli tekst sa klix.ba vidis da gore postavljeni naziv nema veze,sa njegovom izjavom
Čovjek je bankar i on u svemu sto radi trazi profit,a povrsnost,amaterizam bas i ne gotivi
Ovo sta je rekao,sigurno misli i podrzava 99 % navijaca i javnosti u BIH.
"Treba nam regionalna liga i mislim da pametni ljudi polako trebaju početi razmišljati o formiranju ovog takmičenja. Polako se stvaraju uslovi. I političari komuniciraju bolje nego ranije, privrednici rade… Svaki klub učesnik regionalne lige finansijski bi imao koristi, 'digao' bi se i kvalitet fudbala. Konkretno, bolje je igrati u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu, Skoplju, nego da ne kažem gdje, u nekim nedođijama", ističe Kusturica.
Namjerno je postavljen bombastican naziv,a kad procitaš cijeli tekst sa klix.ba vidis da gore postavljeni naziv nema veze,sa njegovom izjavom

Čovjek je bankar i on u svemu sto radi trazi profit,a povrsnost,amaterizam bas i ne gotivi

Ovo sta je rekao,sigurno misli i podrzava 99 % navijaca i javnosti u BIH.

- franklampard8
- Kontakt:
Osmanagic pocinje 100%Sarajlijc@ je napisao/la:Potrebniji nam je u BL. Ovo će Radovac odraditi dobro, siguran samHead je napisao/la:Cimirot je u opasnosti od treceg zutog mislim,moguce da je to razlog sto ce ga sutra Jarni ostaviti na klupi.

1946
Naravno da je Kusturica rekao prave stvari ali nemoj da dira u politiku,neka onda oformi stranku.Svakako su kivni na nas.Zovu nas sarajlicama i imaju averziju na iste.Vidi se kroz portal klixak da im je bolna tačka regionalna liga.

Par strucnjaka procita naslov i izdvoje kontekst koji fino ima objasnjenje ali ga strucnjaci okrenu samo da bi provocirali.
Pa eto vam igrajte po oranicama sta se onda zalite kao protiv Slavije vam nije valjao teren a nesto se javljate e bozee.
Ti si opet šampion !
Špikiću i Zakariću.....u purac vas ljubimo

- franklampard8
- Kontakt:
Ma moze i u k.u.racGangEvil je napisao/la:Špikiću i Zakariću.....u purac vas ljubimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1946
sad je sve otvoreno,ako sutra dobijemo aBd,onda cemo imati isto bodova kao i Siroki i Zrinjski.Sad je mene strah jedino Sirokog,oni su glavni konkurenti za titulu.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ne svidja mi se rezultat nikako. Nama je x bio najbolji. Siroki ima najlaksi raspored do kraja, tako da ovom pobjedom izbijaju na celo najozbiljnijeg kandidata za titulu. Nisam zadovoljan nikako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Ma nek je osvoji ko hoce samo da to ne budu gurbeti...mi uzmemo kup i mirna Bosna...i HercegovinaNantess je napisao/la:Ne svidja mi se rezultat nikako. Nama je x bio najbolji. Siroki ima najlaksi raspored do kraja, tako da ovom pobjedom izbijaju na celo najozbiljnijeg kandidata za titulu. Nisam zadovoljan nikako.

Kordicu da ne zaboravimo i tvoj puracfranklampard8 je napisao/la:Ma moze i u k.u.racGangEvil je napisao/la:Špikiću i Zakariću.....u purac vas ljubimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Braćo, jel zna neko koliko je Dino dao para igračima Širokog za tri boda
? hahahahaha

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Re: Odg: FK Sarajevo
Sve to stoji ali opet sanjam kakva bi to spica bila u gradu da se uzme titulaGangEvil je napisao/la:Ma nek je osvoji ko hoce samo da to ne budu gurbeti...mi uzmemo kup i mirna Bosna...i HercegovinaNantess je napisao/la:Ne svidja mi se rezultat nikako. Nama je x bio najbolji. Siroki ima najlaksi raspored do kraja, tako da ovom pobjedom izbijaju na celo najozbiljnijeg kandidata za titulu. Nisam zadovoljan nikako.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Koja ironija,ubiju vam druga sa tribine,vi im k.urac ljubite par godina poslije 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
kakvi jadovi stid me za koga navijam i sa kim djelim tribinu fuj jadovi jadniGangEvil je napisao/la:Kordicu da ne zaboravimo i tvoj puracfranklampard8 je napisao/la:Ma moze i u k.u.racGangEvil je napisao/la:Špikiću i Zakariću.....u purac vas ljubimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
habib
Napisao bih ti svašta, ali nisi vrijedan ni pljuvačke. Stidi se što pokojnika uzimaš u usta radi vaše nemoći.Moggiano je napisao/la:Koja ironija,ubiju vam druga sa tribine,vi im k.urac ljubite par godina poslije
Poljubite i mene u kura.c majmuni, drago mi je da su maleni izgubili, ali igrace Lištice ljubit i dizat u nebesa...Niste normalni majke mi 

Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, KarloIvandic, Strahinja, Tatamata1946 i 45 gostiju.