Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JameS 23
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JameS 23 » 03 feb 2010, 12:19

ljubav je napisao/la:Dzeko nikad nece igrati u vrhunskom timu, a ovo je najbolji primjer i zasto.

Mislite li da ce ga ijedan ozbiljniji trener htjeti u svojoj ekipi kad vidi ovo?
sta ti znas ba :|

Dzeko je klasa za one vase napadace iz Arsenala zato bjaziii :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 feb 2010, 12:21

ljubav je napisao/la:Dzeko nikad nece igrati u vrhunskom timu, a ovo je najbolji primjer i zasto.

Mislite li da ce ga ijedan ozbiljniji trener htjeti u svojoj ekipi kad vidi ovo?
Zasto je onda Adebayor igrao za Arsenal, za kojeg se ispostavilo da je "kreten", jer se na najprimitvniji nacin obracunao sa navijacima Arsenala.
#divovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 feb 2010, 12:22

RVP i Džeku ne možeš poredit, zato što ovaj već 10 godina igra u svejtskom fudbalu a Džeko evo, 2 godine... ;)

Džeko mora se smirit što se tiče tih psovanja, al dobro na stadionima ili šta ja znam u svlačionici al meni neće bit jasno nikad što je reagovao na onog momka onako u Zenici. Ma šta mu je ovaj rekao on je profesionalac, trebao je miro reagovati i nećut ga a ne ko kakav zadnji idot doć njemu i **** mu mater itd itd...

Spaha mu je pokazao kako se to radi...

EDIT: @moustapha, Ade je otišao ako to nisi znao iz najvećeg razloga jer se nije dobro uklopio sa navijačima Arsenala ;)
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 03 feb 2010, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 03 feb 2010, 12:22

Jest jest, i Ibrahimovic je cvjecka i zato igra gdje igra, daj ba.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 12:23

Zato vise ni ne igra u vrhunskom klubu.

Znam da su vasi patriotski osjecaju uvrijedeni, ali ovakavog "seljaka" niko ne zeli u timu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 03 feb 2010, 12:25

ljubav je napisao/la:Zato vise ni ne igra u vrhunskom klubu.

Znam da su vasi patriotski osjecaju uvrijedeni, ali ovakavog "seljaka" niko ne zeli u timu.
Govorim u svoje ime, nisam neki patriota. Al Efe nije seljak, Lehman, Ibra, Ade itd.?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 03 feb 2010, 12:55

cuj ovog velkog engleza sto pametuje
HZSA87

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 12:56

To je bilo za Adebayora.

Htjeli vi to priznati ili ne, Dzeko nece zaigrati u vrhunskoj ekipi jer se ponasa sramotno.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 feb 2010, 13:08

ljubav je napisao/la:To je bilo za Adebayora.

Htjeli vi to priznati ili ne, Dzeko nece zaigrati u vrhunskoj ekipi jer se ponasa sramotno.
super za tebe, jer ga ti mrzis...
BLUE NATION.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 13:19

ljubav je napisao/la:To je bilo za Adebayora.

ponasao bi se i ti da zabijes gol i jos moras trcati iz napada u odbranu da spasavas 100%-tne golove dok odbrandbeni igraci sjede po terenu :roll: dzeko tito nadam se da ce zavrsit u velikom milanu 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 13:28

Sta ste zapeli tu za Dzeku. Jasta ce nego prijeci u veliki klub u to nema sumnje. A sta fali, treba ih malo pogurati suigrace, pa ne bitno na koji nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 feb 2010, 14:17

JameS 23 je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Zato vise ni ne igra u vrhunskom klubu.

a tebe "glupana" niko ne zeli na ovom forumu :lol:
:mrgreen:

Dzeko ce dokazati da je najbolji napadac danasnjice kad predje u veci klub. Sa onim kretenima u Wolfsburgu ni Ronaldo (Brazilac) nebih nista uradio u svojim najboljim danima!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 feb 2010, 14:44

Kojih glupih komentara majko mila. O cemu vi raspravljate,da li je u pravu ili nije sto psuje. Ko da negoga boli za to, bitno je kako igra. A igra ko zmaj. A vama ako se ne svidja njegovo psovanje onda gledajte otvoreno prvenstvo Han Zametice u sahu,tamo cak i ne pricaju,ili vecer poezije.
Ove sitne duse sto komentarisu njegovu igru,mogu samo da mu zavide,jer ja licno,a ne morate se sloziti sa mnom, odavno nisam vidio boljeg napadaca,lijeva,desna noga,glava,gradjenje,nesebicnost netipicna za velike napadace.
Toliko,vozdra

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 feb 2010, 14:59

Jedina razlika izmedju Dzeke i vecine ostalih igraca je da je ovo izaslo na Tv-u pa se sad dize prasina oko toga a ovakvih scena vjerujem da ima poslije svakog meca u bilo kojoj ligi svijeta

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 03 feb 2010, 15:20

trebo je prebiti onog malog kreten-a.. ja da sam na njegovom mjestu zvizno bi ga sakom... nema veze jer to futbal i nije on je provociro dzeko i svakome pukne film...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 03 feb 2010, 15:27

Sto se tice Zenice i psovanja...mislim da je Dzeko veci Saban od onog momka ...zato jer je on "profesionalac" a jos clan UNICEFA tj. ambasador...i mislim da se nebi smio onako obracati....kao i na utakmici protiv HSV-a

totalno ne profesionalno ! :mrgreen:
A C A B !

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 feb 2010, 15:44

Emir_ZENICA je napisao/la:Sto se tice Zenice i psovanja...mislim da je Dzeko veci Saban od onog momka ...zato jer je on "profesionalac" a jos clan UNICEFA tj. ambasador...i mislim da se nebi smio onako obracati....kao i na utakmici protiv HSV-a

E ono za Zenicu si upravu mada ima tu dosta faktora koji su utcali na tu sitaciju... Al ono poslje utakmice pa to je nista ( nije da je to nesto ljepo sto je uradio ) ali je sasvim " normalno " kakvih sam samo vulgarnosti cuo od igraca iz PL Engleske kad su blizo mikrofon ono je nista ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2010, 15:57

Da nam bogdo hoce svi biti takvi ''problemi''kao Dzeko.
Nebi gledali velika takmicenja na tv vec bi se i bubrezi prodavali za puta.
Sto se tice ovih ''m-oralista'' samo jedan ebiga za njih vrlo los podatak.
Ubjedljivo najvise poena u cjeloj BL za fair play ima....hajde pogodite ko????? :lol: :mrgreen:
P.S Teren je bitan a ne okolo jer fudbal nije knjiga bontona iako ovaj i u tome najuspjesniji.
Sto znaci na terenu a okolo i van terena svakome pametnom navijacu puca klinac jel ovaj ''krese'' onu ili onoga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 03 feb 2010, 16:07

Emir_ZENICA je napisao/la:Sto se tice Zenice i psovanja...mislim da je Dzeko veci Saban od onog momka ...zato jer je on "profesionalac" a jos clan UNICEFA tj. ambasador...i mislim da se nebi smio onako obracati....kao i na utakmici protiv HSV-a

Sta pricas ,treab Dzeko sutit i pustit te kretene da mu psuju ili provociraju..Odrasti decko,odrasti...Sta bih ja trebao od njega nes trazit i provocirat,a svasta...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 03 feb 2010, 16:09

Nas mentalitet je jako cudna stvar. Ne treba se zamarati ovim :P
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.