http://it.rojadirecta.org/goto/up4free. ... height=600" onclick="window.open(this.href);return false;vedator je napisao/la:http://www.rojadirecta.me/goto/champion ... live/8.php
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
provuce mu izet kroz nonee hhhhhhhhhhhhhihi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
dobar izettt tek se oslobodio sa ovom tekmom igra ko zmajj
Slazem se, lijepo igra, par dobrih driblinga, onaj udarac glavom. Evo i sad posla finu loptu, ali prebrzu, inace dobar. Da hoce imati koji udarac na gol, bilo bi dobro, jos da dadne jedan 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
ovaj lik ne počne li igrati za repku od prve bice to zlocin nad svima nama!Murga je napisao/la:Slazem se, lijepo igra, par dobrih driblinga, onaj udarac glavom. Evo i sad posla finu loptu, ali prebrzu, inace dobar. Da hoce imati koji udarac na gol, bilo bi dobro, jos da dadne jedan
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni Izet ne igra dobro koliko se to ovdje predstavlja. Hrpa pogresnih dodavanja, imao je onaj jedan dobar dribling i ovaj prodor sada pred kraj i sut, ali ovaj ostatak mi se ne svidja uopste. Kao da nema ritma i osjecaja jos za igru.
Ali da ima potencijala da uspije u ovoj ekipi itekako. Problem je jednostavno sto bljesne u 3 akcije, a ostale zabrlja, neke na poprilicno jeftin nacin.
Ali da ima potencijala da uspije u ovoj ekipi itekako. Problem je jednostavno sto bljesne u 3 akcije, a ostale zabrlja, neke na poprilicno jeftin nacin.
U pravu si, los igrac, dobar za druge Bugarske lige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Procitaj post jos jednom, gdje kazem da je los igrac?Murga je napisao/la:U pravu si, los igrac, dobar za druge Bugarske lige.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 22 mar 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Golgeter izet je imo hrpu dobri dodavanjaa i dobri prodora i jedini koji prijeti golu ... et reci mi ko je bolje odigro od njega u galati ..moje misljenje i ono sto sam vidio niko Izettt je ZmajGoalgetter je napisao/la:Po meni Izet ne igra dobro koliko se to ovdje predstavlja. Hrpa pogresnih dodavanja, imao je onaj jedan dobar dribling i ovaj prodor sada pred kraj i sut, ali ovaj ostatak mi se ne svidja uopste. Kao da nema ritma i osjecaja jos za igru.
Procitao sam jednom i dosta. Ja sam napisao da je los, nisi ti. To ja mogu isto tebi reci, ako sam ja napisao da je dobro igrao, nisam rekao da je najbolji igrac ili svjetska klasa. Imamo razlicita misljenja i OK je, samo nije grijesio kako ti to predstavljas.Goalgetter je napisao/la:Procitaj post jos jednom, gdje kazem da je los igrac?Murga je napisao/la:U pravu si, los igrac, dobar za druge Bugarske lige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa mozes tako reci druze. Ali izvukao si bukvalno da sam ja rekao da je Izet los igrac (kao sto ti to predstavljas, za druge Bugarske lige).Murga je napisao/la:Procitao sam jednom i dosta. Ja sam napisao da je los, nisi ti. To ja mogu isto tebi reci, ako sam ja napisao da je dobro igrao, nisam rekao da je najbolji igrac ili svjetska klasa. Imamo razlicita misljenja i OK je, samo nije grijesio kako ti to predstavljas.Goalgetter je napisao/la:Procitaj post jos jednom, gdje kazem da je los igrac?Murga je napisao/la:U pravu si, los igrac, dobar za druge Bugarske lige.
Istakao sam dole, potencijala ima itekako, upravo ove akcije su pokazatelj njegovog nogometnog umijeca da on nije slucajno u Galatii , ali isto tako, da on ima jos posla za obaviti oko sebe (posebno psihicki), i da tek treba doci u svoj ritam.
Tu se svakako slazem. Mi nemamo igraca koji nema mjesta da napreduje, tako da to po meni vazi za svakog naseg igraca od Begovica do Dzeke. Svako ima svoje mane i slabosti, neko manje, neko vece, necije nemaju velik impakt na tim, dok necije imaju. Zivio.Goalgetter je napisao/la: Pa mozes tako reci druze. Ali izvukao si bukvalno da sam ja rekao da je Izet los igrac (kao sto ti to predstavljas, za druge Bugarske lige).
Istakao sam dole, potencijala ima itekako, upravo ove akcije su pokazatelj njegovog nogometnog umijeca da on nije slucajno u Galatii , ali isto tako, da on ima jos posla za obaviti oko sebe (posebno psihicki), i da tek treba doci u svoj ritam.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ljudi moji kako vi na ovim streamovima ista vidite. Moracu postaviti jos jedan LNB na satelitsku gore koji hvata ovaj ligtv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
ufatićešDonCorleone je napisao/la:Ljudi moji kako vi na ovim streamovima ista vidite. Moracu postaviti jos jedan LNB na satelitsku gore koji hvata ovaj ligtv.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sam se ti zaebajilegenda reala je napisao/la:ufatićešDonCorleone je napisao/la:Ljudi moji kako vi na ovim streamovima ista vidite. Moracu postaviti jos jedan LNB na satelitsku gore koji hvata ovaj ligtv.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Evo gledam zadnjih 15 min. i ovdje jedino Izet i igra..
- DonCorleone
- Kontakt:
opaaaaaaaaaaaaaa
- legenda reala
- Kontakt:
eto pitaj gringa, ako meni ne vjeruješDonCorleone je napisao/la:Sam se ti zaebajilegenda reala je napisao/la:ufatićešDonCorleone je napisao/la:Ljudi moji kako vi na ovim streamovima ista vidite. Moracu postaviti jos jedan LNB na satelitsku gore koji hvata ovaj ligtv..
Za Izeta je bitno samo da igra pa i po 15 minuta, jer onaj je lud vrlo lahko bi ga mogo ostaviti bez Brazila

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.