Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
"Mislim da je Velež ekipa koja će se htjeti nadigravati sa nama. Motivirani smo, jer znamo koliko možemo napraviti sa osvojena tri boda. Ja sam pozitivno iznenađen kvalitetom Premijer lige BiH. Ovdje je razlika u uvjetima u kojima se radi," rekao je Jajalo.
Ja sam pozitivno iznenađen kvalitetom Premijer lige BiH. Ovdje je razlika u uvjetima u kojima se radi," rekao je Jajalo.[/quote]
Slazem se,covjek je upravo,mi i nismo toliko losi po kvaliteti,tj. ne odskacemo puno od hrv. i srp. lige,iako su one daleko ispred nas na uefinoj listi najboljih liga u europi.Mi imamo najvise problema sa infrastrukturom,stadioni i uvjeti za igru su nam jako losi
Slazem se,covjek je upravo,mi i nismo toliko losi po kvaliteti,tj. ne odskacemo puno od hrv. i srp. lige,iako su one daleko ispred nas na uefinoj listi najboljih liga u europi.Mi imamo najvise problema sa infrastrukturom,stadioni i uvjeti za igru su nam jako losi
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Slazem se,covjek je upravo,mi i nismo toliko losi po kvaliteti,tj. ne odskacemo puno od hrv. i srp. lige,iako su one daleko ispred nas na uefinoj listi najboljih liga u europi.Mi imamo najvise problema sa infrastrukturom,stadioni i uvjeti za igru su nam jako losi[/quote]keramikr je napisao/la:Ja sam pozitivno iznenađen kvalitetom Premijer lige BiH. Ovdje je razlika u uvjetima u kojima se radi," rekao je Jajalo.
Takodje, nedostaje koji dobar transfer vani kao sto se to desava sa HNL i JSL, kad bi usao neki veci novac zivnula bi citava liga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo, neka bude Livno, nudim se za tajnika.Eborg je napisao/la:Što se sjedišta tiče - nije nikakav problem. Evo kompromis - neće biti Sarajevo ali neće ni Mostar ili Banja Luka, neka bude neka od sredina koja će profitirati sa makar i 5 novih radnih mjesta a nemaju etablirane klubove:

Hayley <3
Na vrhu tabele veoma zanimljivo, još ako sutra Sarajevo uzme 3 boda, ovo bi bila najzanimljivija završnica sezone do sada. 

Kako sam i prognoziro moj Zeljo ce zavrsit 4 a Siroki osvaja.2 i 3 su pitari i Zrinjski.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
7 kola prije kraja prvak poznat 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Takodje, nedostaje koji dobar transfer vani kao sto se to desava sa HNL i JSL, kad bi usao neki veci novac zivnula bi citava liga.[/quote]Sabinho je napisao/la:Slazem se,covjek je upravo,mi i nismo toliko losi po kvaliteti,tj. ne odskacemo puno od hrv. i srp. lige,iako su one daleko ispred nas na uefinoj listi najboljih liga u europi.Mi imamo najvise problema sa infrastrukturom,stadioni i uvjeti za igru su nam jako losikeramikr je napisao/la:Ja sam pozitivno iznenađen kvalitetom Premijer lige BiH. Ovdje je razlika u uvjetima u kojima se radi," rekao je Jajalo.
Naša liga je dosta zanimljivija od ove 2 pomenute, jer njima sem Partizana i Zvezde odnosno Dinama i Hajduka niko ne konkuriše za naslov prvaka dok kod nas 6 kola prije kraja prvenstva čak 6 ekipa mogu doći do trona. Isto tako začelje, sem Leotara čak 5-6 klubova se bori za opstanak, što znači da su utakmice bitne za sve. Ukoliko posmatramo fudbal reprezentacija, mijenja se s godine na godinu. BiH je ove godine otišla u Brazil, Srbija 2010 u Južnu Afriku, Hrvatska takođe ove godine. I međusobni sustreti su reprezentacija su na manje golova što znači da su podjednake ekipe. Svi mi s Balkana igramo isti fudbal...
003871312
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
1 Siroki
2 Sarajevo
3 Zeljo
15 Rudar
16 Leotar
Moja prognoza nakon detaljno pregledanog rasporeda svih ekipa
KUP VELEZ
2 Sarajevo
3 Zeljo
15 Rudar
16 Leotar
KUP VELEZ

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:1 Siroki
2 Sarajevo
3 Zeljo
15 Rudar
16 Leotar
KUP VELEZ
Pastrmka meštre ,bogme si se negdje u mulj uvalio

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne bih da prisjedam na muku,jer znam da vam nije lako,ali na ovo sam mislio prije dva tjedna.Svako kolo će biti sve zanimljivije i zanimljivije.Ja tek sada žalim za bodovima sa Grbavicezrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Haloooo veliki hercegovacki derbi
nemoj se sekirat. Mozda dohvatite evropu ako izbjegnete Rodjene u polufinalu kupa

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@terabajt govorio si da ja ovo kolo prognoziram navijacki, a vidis da sam bio realan. Pogrijesio sam samo u prognoi, napisao sam x a dodje 2.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Kaže, ubi ih Lištica k'o Kuduz Bademu. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
OdStruke je napisao/la:Kaže, ubi ih Lištica k'o Kuduz Bademu.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
nemoj se sekirat. Mozda dohvatite evropu ako izbjegnete Rodjene u polufinalu
![]()
![]()

Ali kako igrate kući ne znam baš hoćete li vi stići do polufinala kupa, de se malo potrudite protiv Fukušime pa da igramo finale prije finala

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sjecam se trica i cetvrtica protiv vas. Nama dosta i dva razlike. I beze ti je tako nazivat renomirani BH klub kakav je Celik. Ipak su ljudi igrali dok vi niste ni postojalizrinja05 je napisao/la:Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ali kako igrate kući ne znam baš hoćete li vi stići do polufinala kupa, de se malo potrudite protiv Fukušime pa da igramo finale prije finala.Bistro pastrmko , bistro.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pakleno, pakleno
Sad jos cekamo Sarajevo da rijesi Rodjene, al i ako zeznu i dalje ce bit napeto.
Iduce kolo Zelju i Sirokog cekaju laksi ispiti dok bi Zrinjski mogao naletit na minu, a Sarajeva ceka najtezi protivnik.

Iduce kolo Zelju i Sirokog cekaju laksi ispiti dok bi Zrinjski mogao naletit na minu, a Sarajeva ceka najtezi protivnik.
Ja mislim da je 1905 godina bila prije 1945 ili se varamNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se trica i cetvrtica protiv vas. Nama dosta i dva razlike. I beze ti je tako nazivat renomirani BH klub kakav je Celik. Ipak su ljudi igrali dok vi niste ni postojalizrinja05 je napisao/la:Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ali kako igrate kući ne znam baš hoćete li vi stići do polufinala kupa, de se malo potrudite protiv Fukušime pa da igramo finale prije finala.Bistro pastrmko , bistro.

Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.