FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 22 mar 2014, 17:02

sekerbay je napisao/la:Flopovi :mrgreen: , ribi je bio povrijedjen.
Nego, koliko ono jedinstvo nudi za krosa?
Nude l barem dvajs maraka?
Ak nude, namah prodat.
A i svajn je rupa. Bolji je tiago za barem 23454345 klase.
:lol: :lol:
Ajmo kmečat ko forumasi s Arsenalovog pdfa.
Jednu sedmicu svjetska klasa, drugu panj i sve tako :mrgreen:

Vala igraju preko qrca a gdje nece.
Zasluzili su da se opuste i sto se Bundeske tice nek rade sta hoce, titula je odbranjena.

Mozda je ovo Pepunova taktika da Junaj-edovcima daju malo nade za prolaz dalje.
Roster nam se napokon popunio, treba izbjeci povrede pod svaku cijenu.
Odbrana klempe je prioritet, i sad smo u dijelu sezone kad se sve treba podrediti tome. :!:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 mar 2014, 17:12

Seceeereeeeee :D :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2014, 17:14

Metnu' ga general :D
Odlican centarsut Šaćira 8-)

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 22 mar 2014, 17:15

Momci, Haman su moje kritike dospjele do igraca :twisted: :mrgreen:
Ovih 15-ak min igraju ko navijeni
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 mar 2014, 17:18

:lol:
amidža zagalamio i odma' druga priča, 'arane :D .Neka neka, da nisu ovdje upisali pobjedu ne bi ni marende bilo i bome marš kući auto stopom.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2014, 17:25

Stvarno se ne sjecam kad smo zadnju utakmicu odradili a da nismo postigli gol?
Cekalo se samo da se otvori i to je vec kraj price.

Schweini se iskupio postignutim golom a inace je imao pregrst losih dodavanja i izgubljenih lopti.
Alaba je definitivno spao na niske grane, reklo bi se da je trenutno u egalu sa svojom zamjenom. :mrgreen:

Gotzeu je malo falilo da promasi. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2014, 17:26

Još jedna od onih utakmica gdje smo pokazali ranjivost u prvih 30-tak minuta. Poslije pokazuje fizičku superiornost (hvala Bogu) i eto nova tri boda.

Da ovako Jerome odigra svaku utakmicu bio bi najbolji stoper na svijetu. Alaba također jako aktivan. Ribery se polahko vraća u formu.

Treba uzeti u obzir da je teško motivirati igrače do maksimuma, također smo vidjeli šta mogu kada žele tu pobjedu (nevjerovatan presing).

Ono što meni smeta osim ranjivost je stvaranja prilika. Imamo 20 šuteva ali nismo imali baš toliko odličnih i pravih prilika iz nekih akcija.

Idemo dalje samo koncentrisano. A da, Thiago je baš falio. Utakmica sa bunkerom zahtjevaju igrača koji može podvaliti pravu loptu, a to je svakako Thiago.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2014, 17:29

Dobro se Mainz držao ali ne mogu izdržati 90 min,onaj mladi golman im je čuda radio.Imali smo i dosta sreće Chupo imao dvije dobre šanse prvo je uzdrmao prečku pa onda s par metara prebacio gol.

Xerdan pogađa u trepavicu generala a Ribi upisa Gotzea u strijelce. 8-)

Idemo u Berlin po naslov. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 mar 2014, 17:29

Znaci 2012 godine protiv Mainza na nasem terenu zadnji put 0-0 .. brate sjecam se te utakmice, mi onu loptu milujemooo, pjevamo joj, ona nece u gol , nest slicno kao danas do te neke minute jel :)

Meni dido dosao , gleda on sa mnom tekmu, inace vjerni navijac Barcelone i Messija.. neda taj na messija ni rijec losa da se kaze, prica on svoje nebuloze o messiju, kak ga niko ne moze udarit uzet mu loptu, nasi miluju onu loptu, on prica kak je bayern slab ne mogu dat gola kod kuce, u njegovo vrijeme kad je igro onaj SVARCENBAK kak se vec zvao :P 50 tih godina :P

Ali od tog trena Bayo zabija bar jedan komad...

Pepun Boga mi ubaci Shaqa ovaj asistencija, ubaci Gocinja ovaj gol, uz asist. Riberya :) Ljepotaa 8-)
FC Bayern !!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 mar 2014, 17:30

Shaq odlicno odradio svoje minute,jedini je on imao ono sto drugi nisu,a to je konkretnost.Svi su silovali loptu,jedino je on slao lopte u 16 i eto isplatilo se ;)
Moglo bi se dosta toga prigovoriti pojedincima,ali s obzirom na tesko gostovanje i dobru odbranu Mainza,mozda je ovo samo bio los dan :D

Zao mi Nedima sto je morao do kraja gledat utakmicu i nadat se slavlju :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2014, 17:36

Jako tesko je motivisati igrace,titula je odavno osigurana, u mislima su sigurno na Old Traffiordu...
Puno je danas igraca odigralo ispod svog nivoa, mada zasluge za to idu i domacinu,koji se olicno drzao da samog kraja.Ubacivanje Šaćira se pokazao kao presudan detalj,odlican centarsut za Bastiana.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 mar 2014, 17:39

Gotze super sub
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 mar 2014, 17:43

Osjećaj za feeling mi kaže da će do kraja sezone u BL sve utakmice bit' povuci - potegni jer fakat k'o što kažete teško je iščačkat' neki motiv za navalu. Jedino možda protiv žutih budemo malo ozbiljniji. Njima nije u glavama Manchester nego Lisabon i to se strašno primijeti. Imaju sve elemente da odbrane tu LP i mislim da itekako mogu. Kao najveće opasnosti vidim Real i manji španski klub iz Katalonije, al' kod njih je u prvenstvu tijesno te je i to jedna od naših prednosti.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Desperado2
Kontakt:

Post Postao/la Desperado2 » 22 mar 2014, 17:49

totalna dominacija na svim poljima, u svim segmentima, ovog vikenda se samo nastavila, Bayern i dalje mašinerija, i dalje melje pred sobom. Prvo poluvrijeme, malo neprepoznatljiv Bayern, ono gubljenje lopti, fauli, itd... nakon sve te lose predstave, Bayern je navikao da iznenadi svoje navijace pozitivno i kao slag na kraju, dvica. Sa ovom bodovnom razlikom Bayern vec moze da igra sa pjetlicima iduca kola. Izmmjena Mandze me podsjeti na izmjenu Brazze u finalu lp, kad je njegovim ulaskom primismo dva gola, samo sto sad izlaskom Mandze dadosmo dva :lol: niđe veze, ali eto... lijep pozdrav........
FC BAYERN MÜNCHEN

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 mar 2014, 19:12

Danas nismo licili na sebe u prvih 30-ak minuta, ali pred kraj smo stisli gas do daske i pobjeda je dosla. Gotze nakon dosta kritika zabio gol i najavio povratak u formu. Schweini u zadnje vrijeme igra na vrhunskom nivou i jos uspije zabiti i koji gol. Ribery takodjer se polako vraca u formu i izgleda da cemo protiv Uniteda imati puni sastav na raspolaganju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2014, 19:57

Stroj 8-) :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 22 mar 2014, 20:09

uh, jedva cekam da sleti u minken 8-)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2014, 20:43

Tekma dobijena na misice :twisted: :twisted: :twisted: ,SRAMOTA :!: .Stvarno mi je zao majnca zasluzili su minimalno remi za onako pruzenu momacku borbu svaka im cast 8-) ,Ribery ,Ribery danas sam ti se sjeti pola familija ,nikad losiji i ufraniji totalno van forme ,peponja mjesto ribaca koji je bio haman totalno indisponiran na terenu ,on izvodi robena koji je bio vrlo dobar na terenu i nesto pokusavao za razliku od indisponiranog riberya,ne pamtim ovako loseg riberija zaista,miler pa njega je trebalo izmjeniti vec prije poluvremena veliko nista,manzo los zbog ribaceve indisponiranosti , te nedovoljno lopti sa robenove strane ,te nekvalitetnih pasova sredine ,TONI KROS :!: nema sta raditi na poz .zadnjeg veznog covjek je prespor i los ,akcije zahvlajuci tome idu znatno sporije ,za razliku od prirode pozicije ,takodjer ja ne znam sta peponja mislim sa martinezom ,ali iole ko malo prati fudbala vidi da martiney NE MOZE :!: igrati na poziciji stopera, centralnog beka ,covjek je pre pre spor,pa akoprodjemo ma utd ,kog kod doje real celsi psg ma bilo ko ima da nas pojedu sa kontrama .Ova tekma je pokazal mnogo slabosti i stavri koje se moraj mjenjati .Koji ce mi **** posjed lopte meljanje lopte ako ja nemam rezultat kao sto je to slucaj danas bio , sve je to lijepo fino kada vodis sa 2,3 gola razlike i onda se zajebavas tu finu situaciju jos ljepse stilski doradujes , transformacija i odbrane mi je tako tromo djelovala za nepovjeroavti ,fakat ne znam sta se desava ali meni momcad djeluje kao da lagano pada u formi zaista ,mi smo sada u zenitu sezone i nema pratanja odnosi se na Lp ,za ovako zlaganje u Lp necemo dobro proci ,ako nam dodju yiherasi CSKA london ,eventualno real.

Po ko zna koji put se pokaalo da na jaci presing koji je istina danas bio na vecem nivo od svih timova sa kojima smo igrali u Bl da odmah se pogubimo i pucamo.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 mar 2014, 21:16

https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 8709_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 mar 2014, 21:25

Ova slika bi trebala biti odgovor na kritiku post ranije? :D
Meč sam propustio (usrani termin u proljetnjom vremenu) i po nekim naznakama, nisam ništa propustio.
Mi talašika, oni nabrijani, mi pobjednici, oni ogorčeni. Helem, ništa novo, pardon, treba se privići i na ovo. :mrgreen:
Dajte bre, koji vam je kurko, zar možete očekivati non-stop nabrijanu ekipu? Uz isto takav angažman i pristup.
Bitno je da rezultat paše i da se forma lagano tempira za odlučujuću fazu.
Protiv Mufca će to opet drugačije izgledati. Bez brige.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.