prilika je ponuđen bila..pisao sam ti..al očito ne zanima nikogHercUSrcu je napisao/la:Do zadnjeg trenutka sam se nadao nekom prijenostu ali očito niš od toga..
Sretno momci, samo hrabro od početka i sve će biti dobro!

prilika je ponuđen bila..pisao sam ti..al očito ne zanima nikogHercUSrcu je napisao/la:Do zadnjeg trenutka sam se nadao nekom prijenostu ali očito niš od toga..
Sretno momci, samo hrabro od početka i sve će biti dobro!
treba platitiHercUSrcu je napisao/la:Ma znam, samo mi nije jasno da to nisu prihvatili
odakle si ti ?HercUSrcu je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati, primimo gol u najgorem trenutku umjesto da odemo
na pauzu sa golom prednosti...aaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ali dobro, ima još cijelo poluvrijeme, ako uđe Simeunović, utrpat ćemo sigurno još jednog..
nezz brate , ako si u Mostaru vala trebao bi biti na utakmiciHercUSrcu je napisao/la:Ma kog bi ti prebio?!
Suti tam u svom kutu.
AsRoma, a sta mislis odakle sam?
A moj herc patnje ove,bolje da nisi gledao.HercUSrcu je napisao/la:Toooooooo!!!
3 nova boda su tu..izgleda da je bila dosta teska utakmica ali
Na takvima se junaci poznaju!
Ajmo sad jedan lijepi x u sarajevu i sutra isto tako.
Pa onda u srijedu i u kupu dovrsit posao.
Ma ja sam prezadovoljan a jučer sam napisao da je pobjeda od 1-0 ko Hum.Ovakve pobjede su još slađe.Veliki Hercegovački derbi a ujedno i derbi prvenstva za dva kola pod BB sa Širokim.Kad bi ,daj bože,protiv Slavije i Širokog uzeli 6 bodova europa bi bila zagarantovana a titula jako blizu.Ali ako budemo igrali kao veći dio današnje tekme teško ćemo i protiv jednih i protiv drugih.HercUSrcu je napisao/la:Ne treba cjepidlačiti jer na ovakvim pobjedama se rađaju šampioni!
Za bekića mislim da se zna kako i šta,ako nikolić nastavi trpati neka se bekić
ponovno pita da li je donio pravu odluku sa ne potpisivanjem ugovora.
Simeunovića očekujem od prve protiv mladosti i slavije, nije trenirao cijeli
prošli tjedan, sad je igrao 2.poluvrijeme i biti će spreman za ove 2 bitne utakmice.
Idemo sad dalje, bitno da su 3 boda u džepu!
imas u temi Premier liga BiH - općenito...mala sara je napisao/la:Moze neko da stavi raspored Zrinjskoga do kraja ,vidim u temi široki neko stavio njihov raspored pa njima osim gostovanja u Mostaru nema teske utakmice ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.