FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 09:46

Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.

Bez obzira na jacine ekipa imaju odlican tempo odigravanja pripremnih utakmica. Svaki dan po jedna utakmica. S obzirom da ih je Amar nahvalio kako su odlicno fizicki spremni ovo ce odlicno doci da se ekipa bas bas uigra. Koliko ce to biti dobro vidjet ce se prvo kolo protiv Celika.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 feb 2010, 09:53

pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:ovaj Perak ocito dobro igra dao je u svim utakmicama sto je igrao gol,znam da su protivnici niželigaši ali valja i njima dati .sutra protiv karlovca i ovaj vikend turnir dolaze malo jaći protivnici pa ćemo vidjeti i tu kako ide.
Vec danas je ozbiljnija ekipa koja eto pomela Cibaliju u kupu neki dan igrali pripremnu sa Sibenikom isto tako nerjeseno pa eto vidjecemo...Mada ono sto hocu reci pripremne nisu nikakvo mjerilo ipak se tu isprobava dosta stvari al eto dobro je kad se pobjedjuje taman i najvece levate sa 8-0, na pripremnim ima i puno vaznih stvari od rezultata sjetite se samo ljetos sta je bilo u pripremnim svi nas otpisali bili, mislim da ce bas prva protiv celika pokazati gdje smo i sta.
istina, tek kad pocne nastavak lige znace se gdje smo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 09:56

Juniorski reprezentativac BiH Benjamin Colic ne trenira zbog povrede tetive i najvjerovatnije ce morati na duzi oporavak.
- Vucem povredu od samog pocetka priprema, nije izgledalo ozbiljno, no ispostavilo se da jeste. Nadam se da nije rijec o tezoj povredi, i da necu morati na visemjesecnu rehabilitaciju - kaze Colic.

Iskreno se nadam da se nece desiti to da mora na visemjesecni oporavak.
AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 feb 2010, 09:58

Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 10:02

bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
A gdje sad naci slobodnog desnog beka?
AMAR OSIM

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 feb 2010, 10:03

Volio bi da griješim, ali bojim se da ova ekipa ne može puno bolje jer je limitirana igraćkim (ne)kvalitetom. Bez radikalnih promjena u igraćkom kadru nema nekog velikog napretka. Opet nas očekuju neizvjesne i borbene utakmice. Nadao sam se po jednom kvalitetnom igraću u svakoj liniji, posebno u sredini gdje nam fali jedan pravi znalac. Također, očekivao sam jednog dobrog napadača koji svojim prodorima može napraviti pometnju i višak igraća. Ovako, opet borba, frka, guzovaća, sreća itd. Ako još ostanemo bez Čolića onda opet dodatni problemi. Kući više nemamo pravo na kiks obzirom na vrlo teška gostovanja koja nas očekuju. Ukratko, Evropa na bilo koji način je velika premija za nas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 feb 2010, 10:05

Stole iz Bora je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
A gdje sad naci slobodnog desnog beka?
To svakako nije nasa briga,zna se cija je!

@camac
Ma bice borba,drzi - ne daj,k'o i do sada,nek' se nekako ogrebu za tu Europu,na ovaj il' onaj nacin,meni sasvim svejedno,cilj opravdava sredstva!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 feb 2010, 10:05

Uletice Bucan pored Simica desno,nije tolika frka oko te pozicije...Interesantno je primijetiti kako se nasi mladji igraci povrijedjuju...ne znam sta je razlog tome,ali ako neko mora na duzu pauzu onda je to neki mladi igrac...rovcanin,stanic,sehic,evo sada colic
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2010, 10:19

Ne uigrava Bajica i Kerlu Mesic je na postedi ima laksu povredu a uigravao je Mesica i Kerlu na stoperima, kao sto rece boccaccio uletice Bucan tu ili Simic na mjesto desnog beka a u svakom slucaju steta za malog Colica.Ja sam opet ubjedjen da ova ekipa pod Amarovom dirigentskom palicom ima snage izboriti evropu mada ne treba jos ni pisati o tome kod nas se raja brzo nalozi a i sto tako i ohladi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 feb 2010, 10:20

pile87 je napisao/la:
Ne uigrava Bajica i Kerlu Mesic je na postedi ima laksu povredu a uigravao je Mesica i Kerlu na stoperima, kao sto rece boccaccio uletice Bucan tu ili Simic na mjesto desnog beka a u svakom slucaju steta za malog Colica.Ja sam opet ubjedjen da ova ekipa pod Amarovom dirigentskom palicom ima snage izboriti evropu mada ne treba jos ni pisati o tome kod nas se raja brzo nalozi a i sto tako i ohladi.
I zaboravio sam na Mesica bio :roll: sorrry moj FAIL!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 10:36

Zna li neko kad se igra utakmica sa Rudarom? Mislim na satnicu?

Nema Seye da nas prosvjetli .. :)
AMAR OSIM

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 03 feb 2010, 10:45

boccaccio je napisao/la:
Uletice Bucan pored Simica desno,nije tolika frka oko te pozicije...Interesantno je primijetiti kako se nasi mladji igraci povrijedjuju...ne znam sta je razlog tome,ali ako neko mora na duzu pauzu onda je to neki mladi igrac...rovcanin,stanic,sehic,evo sada colic
Ne znam za Colu, ali kod ostalih nabrojanih problem je sto su lole seoske. Malo sportskog zivota bi ih i dovelo u red i napravilo igrace od njih. To je glavni problem stagnacije ove trojice talentovanih igraca.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 feb 2010, 10:51

Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm :roll:
PS- Jel moze neko idelan tim od ovih nasih igraca sto su na raspologanju da skroji ? Da vidimo kako stojimo ...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 feb 2010, 10:57

nime_tm87 je napisao/la:Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm :roll:
PS- Jel moze neko idelan tim od ovih nasih igraca sto su na raspologanju da skroji ? Da vidimo kako stojimo ...
moze amar osim

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 feb 2010, 11:07

eliminator je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm :roll:
moze amar osim

:mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 feb 2010, 11:33

eliminator je napisao/la: moze amar osim
Brz i tacan odgovor, svaka cast 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 03 feb 2010, 11:35

Stole iz Bora je napisao/la:Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.
neka neka, da i vi makar i ovako osjetite evropu :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 feb 2010, 11:40

Znam da je prijateljska utakmica al me živo zanima kako će Željo igrati protiv Karlovca. Dinamo je muku mučio s njim citavu tekmu, a Hajduk je polomio zube :D
Inace, sretno Želji ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 feb 2010, 11:56

Stole iz Bora je napisao/la:Zna li neko kad se igra utakmica sa Rudarom? Mislim na satnicu?

Nema Seye da nas prosvjetli .. :)
Evo me, moram spavat malo :D

Mislim da sve tekme igramo oko 2-pola3...
Labin je nekih sat voznje od Pule, kao i Zminj gdje igramo protiv Karlovca kojeg predvodi nas bivsi igrac beljulji pardon redzepi :mrgreen:
Najavljena je kisa danas i sutra, pa se nadam da ce ih mimoici zbog povreda...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 03 feb 2010, 12:07

junuz23 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.
neka neka, da i vi makar i ovako osjetite evropu :D
kako napreduje radna akcija ciscenja snijega na zubanpolju??
Za razliku od vas mi smo vec 10-ak dana van granica BiH,dok se vi spremate na klizalistu kod zetre 8-)

P.S. Ako vam trebaju klizaljke posudit cu vam ja jedne preko stele :mrgreen:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.