FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.
Bez obzira na jacine ekipa imaju odlican tempo odigravanja pripremnih utakmica. Svaki dan po jedna utakmica. S obzirom da ih je Amar nahvalio kako su odlicno fizicki spremni ovo ce odlicno doci da se ekipa bas bas uigra. Koliko ce to biti dobro vidjet ce se prvo kolo protiv Celika.
Bez obzira na jacine ekipa imaju odlican tempo odigravanja pripremnih utakmica. Svaki dan po jedna utakmica. S obzirom da ih je Amar nahvalio kako su odlicno fizicki spremni ovo ce odlicno doci da se ekipa bas bas uigra. Koliko ce to biti dobro vidjet ce se prvo kolo protiv Celika.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
istina, tek kad pocne nastavak lige znace se gdje smo.pile87 je napisao/la:Vec danas je ozbiljnija ekipa koja eto pomela Cibaliju u kupu neki dan igrali pripremnu sa Sibenikom isto tako nerjeseno pa eto vidjecemo...Mada ono sto hocu reci pripremne nisu nikakvo mjerilo ipak se tu isprobava dosta stvari al eto dobro je kad se pobjedjuje taman i najvece levate sa 8-0, na pripremnim ima i puno vaznih stvari od rezultata sjetite se samo ljetos sta je bilo u pripremnim svi nas otpisali bili, mislim da ce bas prva protiv celika pokazati gdje smo i sta.DR.HOUSE je napisao/la:ovaj Perak ocito dobro igra dao je u svim utakmicama sto je igrao gol,znam da su protivnici niželigaši ali valja i njima dati .sutra protiv karlovca i ovaj vikend turnir dolaze malo jaći protivnici pa ćemo vidjeti i tu kako ide.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Juniorski reprezentativac BiH Benjamin Colic ne trenira zbog povrede tetive i najvjerovatnije ce morati na duzi oporavak.
- Vucem povredu od samog pocetka priprema, nije izgledalo ozbiljno, no ispostavilo se da jeste. Nadam se da nije rijec o tezoj povredi, i da necu morati na visemjesecnu rehabilitaciju - kaze Colic.
Iskreno se nadam da se nece desiti to da mora na visemjesecni oporavak.
- Vucem povredu od samog pocetka priprema, nije izgledalo ozbiljno, no ispostavilo se da jeste. Nadam se da nije rijec o tezoj povredi, i da necu morati na visemjesecnu rehabilitaciju - kaze Colic.
Iskreno se nadam da se nece desiti to da mora na visemjesecni oporavak.
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A gdje sad naci slobodnog desnog beka?bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
AMAR OSIM
Volio bi da griješim, ali bojim se da ova ekipa ne može puno bolje jer je limitirana igraćkim (ne)kvalitetom. Bez radikalnih promjena u igraćkom kadru nema nekog velikog napretka. Opet nas očekuju neizvjesne i borbene utakmice. Nadao sam se po jednom kvalitetnom igraću u svakoj liniji, posebno u sredini gdje nam fali jedan pravi znalac. Također, očekivao sam jednog dobrog napadača koji svojim prodorima može napraviti pometnju i višak igraća. Ovako, opet borba, frka, guzovaća, sreća itd. Ako još ostanemo bez Čolića onda opet dodatni problemi. Kući više nemamo pravo na kiks obzirom na vrlo teška gostovanja koja nas očekuju. Ukratko, Evropa na bilo koji način je velika premija za nas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
To svakako nije nasa briga,zna se cija je!Stole iz Bora je napisao/la:A gdje sad naci slobodnog desnog beka?bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
@camac
Ma bice borba,drzi - ne daj,k'o i do sada,nek' se nekako ogrebu za tu Europu,na ovaj il' onaj nacin,meni sasvim svejedno,cilj opravdava sredstva!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uletice Bucan pored Simica desno,nije tolika frka oko te pozicije...Interesantno je primijetiti kako se nasi mladji igraci povrijedjuju...ne znam sta je razlog tome,ali ako neko mora na duzu pauzu onda je to neki mladi igrac...rovcanin,stanic,sehic,evo sada colicbistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne uigrava Bajica i Kerlu Mesic je na postedi ima laksu povredu a uigravao je Mesica i Kerlu na stoperima, kao sto rece boccaccio uletice Bucan tu ili Simic na mjesto desnog beka a u svakom slucaju steta za malog Colica.Ja sam opet ubjedjen da ova ekipa pod Amarovom dirigentskom palicom ima snage izboriti evropu mada ne treba jos ni pisati o tome kod nas se raja brzo nalozi a i sto tako i ohladi.bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
I zaboravio sam na Mesica biopile87 je napisao/la:Ne uigrava Bajica i Kerlu Mesic je na postedi ima laksu povredu a uigravao je Mesica i Kerlu na stoperima, kao sto rece boccaccio uletice Bucan tu ili Simic na mjesto desnog beka a u svakom slucaju steta za malog Colica.Ja sam opet ubjedjen da ova ekipa pod Amarovom dirigentskom palicom ima snage izboriti evropu mada ne treba jos ni pisati o tome kod nas se raja brzo nalozi a i sto tako i ohladi.bistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zna li neko kad se igra utakmica sa Rudarom? Mislim na satnicu?
Nema Seye da nas prosvjetli ..

AMAR OSIM
Ne znam za Colu, ali kod ostalih nabrojanih problem je sto su lole seoske. Malo sportskog zivota bi ih i dovelo u red i napravilo igrace od njih. To je glavni problem stagnacije ove trojice talentovanih igraca.boccaccio je napisao/la:Uletice Bucan pored Simica desno,nije tolika frka oko te pozicije...Interesantno je primijetiti kako se nasi mladji igraci povrijedjuju...ne znam sta je razlog tome,ali ako neko mora na duzu pauzu onda je to neki mladi igrac...rovcanin,stanic,sehic,evo sada colicbistrikboy je napisao/la:Ako je Colina povreda teza,bicemo "natjerani" da dovedemo desnog beka!Amar ocigledno uigrava stoperski par Bajic - Kerla...
Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm 
PS- Jel moze neko idelan tim od ovih nasih igraca sto su na raspologanju da skroji ? Da vidimo kako stojimo ...

PS- Jel moze neko idelan tim od ovih nasih igraca sto su na raspologanju da skroji ? Da vidimo kako stojimo ...
- eliminator
- Kontakt:
moze amar osimnime_tm87 je napisao/la:Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm
eliminator je napisao/la:moze amar osimnime_tm87 je napisao/la:Kerla i Mesic su stoperski tandem.Za Colica se nesto plaho i ne brinem imamo adekvatnu zamjenu.Staviti Bucana i Simeta.Sime i Bucan brzi i prodorni.Ako im se ukaze prilika nek ' je opravdaju.Mislim da mozemo do evrope, vjerovatno ce to biti na guzove, na guranje ipak u igri su i Borac, Siroki ,Zrinjski, Sarajevo ... hmm

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Brz i tacan odgovor, svaka casteliminator je napisao/la: moze amar osim

010 ISN'T JUST A CODE
neka neka, da i vi makar i ovako osjetite evropuStole iz Bora je napisao/la:Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.

Znam da je prijateljska utakmica al me živo zanima kako će Željo igrati protiv Karlovca. Dinamo je muku mučio s njim citavu tekmu, a Hajduk je polomio zube
Inace, sretno Želji

Inace, sretno Želji

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Evo me, moram spavat maloStole iz Bora je napisao/la:Zna li neko kad se igra utakmica sa Rudarom? Mislim na satnicu?

Mislim da sve tekme igramo oko 2-pola3...
Labin je nekih sat voznje od Pule, kao i Zminj gdje igramo protiv Karlovca kojeg predvodi nas bivsi igrac beljulji pardon redzepi

Najavljena je kisa danas i sutra, pa se nadam da ce ih mimoici zbog povreda...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kako napreduje radna akcija ciscenja snijega na zubanpolju??junuz23 je napisao/la:neka neka, da i vi makar i ovako osjetite evropuStole iz Bora je napisao/la:Danas sa Rudarom (L) (dobili Cibaliju u kupu 5:2), sutra sa Karlovcem a onda turnir sa Istrom, Interom (Z) i Kaposvarom.
Za razliku od vas mi smo vec 10-ak dana van granica BiH,dok se vi spremate na klizalistu kod zetre

P.S. Ako vam trebaju klizaljke posudit cu vam ja jedne preko stele

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.