Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Tvoje dubokoumno, umjetničko ime na forumu slikovito prikazuje stanje tvoje svijesti. Zdrrravo.
Re: Odg: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Je li sigurno MojaTV prenosi Sarajevo - Velez?vlakanje je napisao/la:Zeljo na Areni, Sarajevo na MojaTV, a BHT radi Zvijezda Olimpik.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
to nikakve veze nema ni sa čim, al' ti si isuviše inteligentan da shvatiš toedgardavids je napisao/la:Tvoje dubokoumno, umjetničko ime na forumu slikovito prikazuje stanje tvoje svijesti. Zdrrravo.
jos uvijek na areni bih na rasporedu za sutra nije utakmice zeljeznicar-siroki 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pogledaj na areni hr , ova BIH ionako nije tvoja
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
miki maus..dobar ti nickmikimaus je napisao/la:Pogledaj na areni hr , ova BIH ionako nije tvoja

čuj ova bih nije moja

-
- Kontakt:
Nema na Areni prenosa ?
http://postimg.org/image/n63bcxy0t/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://postimg.org/image/n63bcxy0t/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slične stvari su se dešavale i prije, lično sam vidio, kada su se recimo trebali igrati prijateljske Sarajevo - Partizan, Sloboda - Zvezda, a svi znamo da je te utakmice ArenaSport prenosila, tako da to treba uzeti sa rezervom!samozeljo1987 je napisao/la:Nema na Areni prenosa ?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
ne moze se uspoređivat za prijateljske utakmice i za ligu..ovo se zna unaprijed, a za prijateljske ne pa mozda ne stavljaju u raspored jer nisu sigurni oce li doci do realizacije..sumnjivo mi je ovoAdviser je napisao/la:Slične stvari su se dešavale i prije, lično sam vidio, kada su se recimo trebali igrati prijateljske Sarajevo - Partizan, Sloboda - Zvezda, a svi znamo da je te utakmice ArenaSport prenosila, tako da to treba uzeti sa rezervom!samozeljo1987 je napisao/la:Nema na Areni prenosa ?
Odete na ono "pitanja", pa vidite sljedeće:
KOJU PRENOSITE UTAKMICU BHT PREMIJEG LIGE?
Amer
Koju prenosite utakmicu BHT Premijeg lige? Pozdrav
21.03.2014ODGOVOR: #25200
Poštovani,
Ovog vikenda neće biti direktnog prenosa ni jednog meča u okviru BHT Premijer lige na Arena Sport kanalima.
Fudbalske vesti
Vesti možete pratiti i na našim Facebook i Twitter stranicama
Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
taman sam napisao iznad da mi je sumnjivo..jose je napisao/la:Odete na ono "pitanja", pa vidite sljedeće:
KOJU PRENOSITE UTAKMICU BHT PREMIJEG LIGE?
Amer
Koju prenosite utakmicu BHT Premijeg lige? Pozdrav
21.03.2014ODGOVOR: #25200
Poštovani,
Ovog vikenda neće biti direktnog prenosa ni jednog meča u okviru BHT Premijer lige na Arena Sport kanalima.
Fudbalske vesti
Vesti možete pratiti i na našim Facebook i Twitter stranicama
Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
**** ih pas da ih ****..i jelen liga i sve ..mrs
- samo_lijevo
- Kontakt:
ovo je meni nesto sumnjivo.U zadnje vrijeme svako malo nema prenosa,ili se placaju.taman sam napisao iznad da mi je sumnjivo..
**** ih pas da ih ****..i jelen liga i sve ..mrs
ovo se ne odnosi samo na arenu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zar nije logicnije da na Bht ide Sarajevo - Velez, a na Moja tv Zvijezda - Olimpic?
Ja mislim da ove prijenose rikta ona sto vodi Bh gastro kutak
Ja mislim da ove prijenose rikta ona sto vodi Bh gastro kutak
Apsolutno, svaka čast navijačima Olimpica, al najveći derbi u državi poslije utakmice Željo - Sarajevo, zaslužuje da se nađe na malim ekranima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ljudi, vi morate da shvatite da je BH Telecom otkupio prava PLBiH! Samo takmičenje se zove BH Telecom Premijer liga. Svi klubovi su potpisali ugovor i pristali na uslove, te dobili naknadu za to. Prema tome, BH Telecom prvi bira utakmicu koju će direktno prenositi na MojaTv! Od onih koje ostanu bira BHT i ArenaSport (ako želi).
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Taj fakt nisam znao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Oprosti što ovako upadam,ali kužim neke osnovne stvari u religiji,iako sam daleko od nje.zrinja05 je napisao/la:Herc mora da ne mozes na tekmu u subotu cim te brine sto nema tv prijenosa.Kad smo kod toga termin je los.FIno vrijeme subota ljudi odose van grada a recimo trojica mojih kolega ili rade ili su u svatovima.puno je bolji termin recimo u 18 sati ali eto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar ima vjenčanja u Korizmi?
Ha?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije nigdje zabranjeno, nitko ti ne smeta, cisto se eto ''ne radi'', po nekakvim narodnim obicajima lol.
...Život za Široki...
na arenasport najava utakmice?? wtf 

Pa ima svatova kod bošnjaka i srba.Ali kako nas (mislim na hrvate) predstavlja npr. FTV onda je nekima očito nezamislivo da ja kao hrvat i navijač Zrinjskog imam prijatelja među bošnjacima i srbima.tepsija je napisao/la:Oprosti što ovako upadam,ali kužim neke osnovne stvari u religiji,iako sam daleko od nje.zrinja05 je napisao/la:Herc mora da ne mozes na tekmu u subotu cim te brine sto nema tv prijenosa.Kad smo kod toga termin je los.FIno vrijeme subota ljudi odose van grada a recimo trojica mojih kolega ili rade ili su u svatovima.puno je bolji termin recimo u 18 sati ali eto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar ima vjenčanja u Korizmi?
Ha?
A još se i mlada malo naglo "udebljala" pa požurili da još ne okrača vjenčanica,

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Grk1234, Lavcina, VolimoSarajevo i 13 gostiju.