FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cimirot je u opasnosti od treceg zutog mislim,moguce da je to razlog sto ce ga sutra Jarni ostaviti na klupi. 

1946
Igrao je Vule protiv Obarske citavu utakmicu.hilmo je napisao/la:Ma nisu to neke rokade, svi igrači koji će početi u nedjelju su igrali u prvim utakmicama, jedni su neke utakmice počinjali drugi su druge...Jedino što će Vule početi a nije igrao ni jednu od početka polusezone, ali to je prinudna...A ove rokade na krilima smo sve do sad vidjeli.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Potrebniji nam je u BL. Ovo će Radovac odraditi dobro, siguran samHead je napisao/la:Cimirot je u opasnosti od treceg zutog mislim,moguce da je to razlog sto ce ga sutra Jarni ostaviti na klupi.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa ti prvi poslije svih ovih godina i bezbroj trofeja bi trebao da sutis i ne progovaras nijedne. Mi mozemo pricati slobodno i ako izgubimo, a necemo..sarajevo1234 je napisao/la:Imamo sirinu k'o Manchester City ocm...svaka pozicija dva, tri kvalitetna igraca...Velez lijepo ugostiti kao i oni nas, a onda male plave obrukat da vise nikad ne progovore...
monsen je napisao/la:Pa ti prvi poslije svih ovih godina i bezbroj trofeja bi trebao da sutis i ne progovaras nijedne. Mi mozemo pricati slobodno i ako izgubimo, a necemo..sarajevo1234 je napisao/la:Imamo sirinu k'o Manchester City ocm...svaka pozicija dva, tri kvalitetna igraca...Velez lijepo ugostiti kao i oni nas, a onda male plave obrukat da vise nikad ne progovore...

7 dana ne znam zbog cega ako moze admin na pp neka napise ...

HAHAHAmonsen je napisao/la:Ma nije me briga vjeruj mi. Zeljo ispada iz kupa to i budala zna. Jednostavno imamo komplet tim rovit i na dva polja su nam veliki problemi. Ispast cemo fer, pa vas pustiti da probate bar osvojiti kup ...hilmo je napisao/la:Briga je njega itekako..ipak je Kup u srijedu.Sarajlijc@ je napisao/la:
Ne znam sto je to tvoja briga u kakvom mi sastavu igramo?![]()
![]()
Ispadni fer i sam sebi opali ban....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajde Nedjeljo svani

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Stalo se na noge sa finansijama pa opet se otislo u svemir - nema vam ravnih, i sad ste kao sila ispod stida vam je igrati sa "kokuzima" jer vi imate pare drugi ne, a ranije meda niste mogli u ligi BiH od istih tih kokuza a Bgm ni u europi od super bogatih timova općine Golubovici i sela Kukes !Kusturica: Bolje je igrati u Beogradu i Zagrebu, nego s "kokuzima" u nedođijama!
A posto cete na kraju najvjerovatnije ostati bez titule a i bez kupa, onda uskace Dino sa poznatom frazom "Mi smo najbolji klub u drzavi ali svi rade protiv nas".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- akisarajevo92
- Kontakt:
+1Elegant je napisao/la:Stalo se na noge sa finansijama pa opet se otislo u svemir - nema vam ravnih, i sad ste kao sila ispod stida vam je igrati sa "kokuzima" jer vi imate pare drugi ne, a ranije meda niste mogli u ligi BiH od istih tih kokuza a Bgm ni u europi od super bogatih timova općine Golubovici i sela Kukes !Kusturica: Bolje je igrati u Beogradu i Zagrebu, nego s "kokuzima" u nedođijama!
A posto cete na kraju najvjerovatnije ostati bez titule a i bez kupa, onda uskace Dino sa poznatom frazom "Mi smo najbolji klub u drzavi ali svi rade protiv nas".
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Bitno je da smo isplivali i ostale ostavili milion godina iza, sve ostalo manje-vise nebitno
znas li citati izmedju redova bolan bolan, prvi ste se zalili na teren u I. Sarajevu, isto sto je bio i u Bijeljini tamo protiv VO... Bolan dodji sebi, ovo se samo urgira, ne bi li se gospoda iz saveza smilovala, pa donijela odluku o smanjenju lige...Elegant je napisao/la:Stalo se na noge sa finansijama pa opet se otislo u svemir - nema vam ravnih, i sad ste kao sila ispod stida vam je igrati sa "kokuzima" jer vi imate pare drugi ne, a ranije meda niste mogli u ligi BiH od istih tih kokuza a Bgm ni u europi od super bogatih timova općine Golubovici i sela Kukes !Kusturica: Bolje je igrati u Beogradu i Zagrebu, nego s "kokuzima" u nedođijama!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Kakava bahatost kusturice fuj dno dnaakisarajevo92 je napisao/la:+1Elegant je napisao/la:Stalo se na noge sa finansijama pa opet se otislo u svemir - nema vam ravnih, i sad ste kao sila ispod stida vam je igrati sa "kokuzima" jer vi imate pare drugi ne, a ranije meda niste mogli u ligi BiH od istih tih kokuza a Bgm ni u europi od super bogatih timova općine Golubovici i sela Kukes !Kusturica: Bolje je igrati u Beogradu i Zagrebu, nego s "kokuzima" u nedođijama!

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jadan intervju, da ne moze jadnije... Odbice se to od glavu, siguran sam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Tamam pomislim da me vise ne mozete izneenaditi kad ono...
vala ga je usro kusturica do daske... nadam se da je do novinara, jer je ovo bas ruzno bilo procitati
Ovo je bosna, moja zemlja i ne zelim igrati ni u zagrebuu ni u beograduu,jer su isti ti uradiili ovo sve,zbog njih je srusena i grbavica i grannatirano kosevo
Bas bzvz
shvatam ja da je tesko jednom JAJALU otići u svlačionicu gdje miševi se ganjaju ispod klupa, znam da je tesko igrati kad lopta sama te predribla, ali ima ljepsih nacina da se ovo kaze, upakuje...ovo je bas bilo nekako brzopleto, ishitreno... ostatak intervjua je OK, ali sto se tice nasih klubova i nase lige... pogresno i ovo definitivno nije stav navijaca sarajeva
Ovo je bosna, moja zemlja i ne zelim igrati ni u zagrebuu ni u beograduu,jer su isti ti uradiili ovo sve,zbog njih je srusena i grbavica i grannatirano kosevo
Bas bzvz
shvatam ja da je tesko jednom JAJALU otići u svlačionicu gdje miševi se ganjaju ispod klupa, znam da je tesko igrati kad lopta sama te predribla, ali ima ljepsih nacina da se ovo kaze, upakuje...ovo je bas bilo nekako brzopleto, ishitreno... ostatak intervjua je OK, ali sto se tice nasih klubova i nase lige... pogresno i ovo definitivno nije stav navijaca sarajeva
Zar nije u pravu da u ovoj ligi ima klubova koji su suvisni i koji ne ispunjavaju kriterije da bi je igrali?
jeste, apsolutno je to tacno,ali se to kaze na mnogo ljepsi nacin. Mi niti imamo titule 7 godina, niti imamo nekih uspjeha... nemamo JOS UVIJEK cime da se dizemo, tako da je lijepo i posteno da pazimo sta pricamo!HzSM je napisao/la:Zar nije u pravu da u ovoj ligi ima klubova koji su suvisni i koji ne ispunjavaju kriterije da bi je igrali?
"Zaista je tesko dovesti dobro pojačanje u nasu ligu jer svi znaju na kakvim terenima i u kakvim uslovima se igra ova liga. Mislim da bi savez trebao postrožiti uvjete klubovima pod kojima bi mogli nastupai u PL BiH. Mi cemo izvrsiti pritisak na savez jer je zaista nevjerovano da u u 2014. godini neki stadioni nemaju svlacionice kako treba."
Eto, krako i jednostavno... ali ove fraze kokuzi, nedođija... halo pa mi u tim sredinama imamo mnogo navijaca, simpatizera...
-
- Kontakt:
Ovaj intervju je vaše pravo lice, krenuvši od "divovanja" pa do dana današnjeg a trofeja nigdje...ne znam što vas čudi izjava Kusturice.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kusturica je samo bio brutalno iskren,i to je rekao bez nekog diplomatskog uvijanja,i ovo sto je rekao je tacno.
Elegant=donji pajpElegant je napisao/la:Stalo se na noge sa finansijama pa opet se otislo u svemir - nema vam ravnih, i sad ste kao sila ispod stida vam je igrati sa "kokuzima" jer vi imate pare drugi ne, a ranije meda niste mogli u ligi BiH od istih tih kokuza a Bgm ni u europi od super bogatih timova općine Golubovici i sela Kukes !Kusturica: Bolje je igrati u Beogradu i Zagrebu, nego s "kokuzima" u nedođijama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.