Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Trebalo bi napraviti neku anketu .
- DonCorleone
- Kontakt:
Vidim pojedini se i uvrijedili sto se nekima ne svidja dres. Haj nek vam bude, uzecu ga i ja, ali prije onaj lila, jer plavo ono nije sigurno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
uzecu ga i ja jer je istorijski
ali zar je bilo tesko napraviti ovako nesto

Semper Fidelis
- DonCorleone
- Kontakt:
puuuuh....prelijep dres, je li to Nikefixator je napisao/la:uzecu ga i ja jer je istorijski

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sto bi nosili starije model adidasa pored novog. Dres se nece nista razliciti po kvalitet ostalih dresova adidasa koji ce biti na SP, kao Njemacka, Spanija, Argentina itd. Jedino sto nece biti po dizajnu unikatan vec jednostavno jedan iz serije.fixator je napisao/la:uzecu ga i ja jer je istorijski
- Consigliere
- Kontakt:
Meni je bolji ovaj sto smo dobili... To mi vise vuce na rezervni Ukrajine. Trebamo biti sretni sto smo izbjegli zutu, jer u kombinaciji sa plavom i bijelom ne bi valjala nikako.fixator je napisao/la:uzecu ga i ja jer je istorijski
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Standardne adidas krpe...ali to je sexy njemacki dizajn
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kakvi su to standardni dresovi,zna li neko???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Desperado2
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da neki oplakase i popljuvase dres a da isti jos uvijek nije ni predstavljen niti znamo da je to finalna verzija dresa
Da, neki ce reci da je link dresova sa stranice nogometnog saveza ali to je mozda neko slucajno postavio sablone koje cemo koristiti da se naprave dresovi
Meni su iskreno i ovako sasvim ok i rado bi ih kupio. Pogotovo plavi. Jos nesto,meni onaj plavi dres izgleda plav. Slicna boja kao u dresova Chelsea. I uopste mi ne "baca" na ljubicasto kako neki govore. Kao sto vec rekoh, ovako sam i ocekivao s obzirom da smo morali cekati na potpis ugovora zbog proklete Legee i Muniba (sjeme mu se ono pijansko, prokleto zatrlo da Bog da
) tako da se nije imalo vremena nesto spektakularno napraviti. Za iduce kvalifikacije ocekujem nesto malo unikatnije. Neke linije, nesto na taj fazon ali bez zmajeva, ljiljana, cevapa isl stvari jer za te stvari postoji prikladno mjesto a nacionalni dres to nije ni pod razno.
Elem smirite se ljudovi bar dok izadu dresovi pa da ih vidimo na igracima pa onda ako vam je volja pljujte do mile volje.
Sabura malo sabura. I ja se od srca zahvaljujem sadasnjem savezu sto konacno imamo dresove svjetskog brenda.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja cirkusa Tito dragi! Pa nasem narodu dragi Allah dz.s. ne moze ugoditi, dok je bila Legea drvlje i kamenje po njima i to je bilo s razlogom i svi su bili za promjenu sponzora pa makar i najobicnije majice dobili, a sad kad smo dobili svjetski brend opet nam ne valja. Sad nam ne odgovara dizajn, pa nijansa plave, pa materijal od kojeg su izradjeni dresovi ... Kao prvo treba sacekati zvanicnu promociju dresova da vidimo kakvi ce e biti a kao drugo i da budu sablonski dresovi sa nasim grbom za mene je sam logo adidasa senzacionalan i ako nista drugo ljepse ga je vidjeti od spajdermena 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Super dres.
Ima ovde fanova Legee pa se ne mogu pomirit sa činjeciom da je adidas brend i uz 100x bolji kvalitet od žabara 

Sušić je kriv ako nam uvale loš dres, trebao je ići u adidasovu direkciju i traziti da se naprave dresovi posebnog dizajna odmah, a ne 2015-e
PAPE ODLAZI
PAPE ODLAZI

Dres reprezentacije BiH
Onaj švercer sa fanatic shopa naštanco 10 nickova i spama nam temu kako dres ne valja. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la:Onaj švercer sa fanatic shopa naštanco 10 nickova i spama nam temu kako dres ne valja.

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nek se ****... sad nece niko vise imati razloga kupovati dres kod njega, jer ces ga moci svagdje kupiti.Chuckie je napisao/la:Onaj švercer sa fanatic shopa naštanco 10 nickova i spama nam temu kako dres ne valja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hrvatska prekucala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Italija, Argentina, Belgija, Holandija i Spanija imaju predobre dresove.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], lol89, napapijri1987 i 45 gostiju.