zesa je napisao/la:Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala

Moderator/ica: GracanicaAA
zesa je napisao/la:Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala
LloriS je napisao/la:zesa je napisao/la:Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj toLjumanM95 je napisao/la:Kakav gubitnički mentalitet ova ekipa ima, nevjerovatno. Ne mogu sačuvati pišljivi bod protiv posljednjeplasirane ekipe. Sva sreća sad slijedi malo lakši raspored, Gradina i Troglav kući, što se mora, ali jednostavno mora pobijediti pa onda 2 relativno laka gostovanja kod Mladosti i Igmana i uz dužno poštovanje ovim klubovima ipak je to najbolja prilika za gostujuće bodove. Mada, sa ovakvom igrom bi trenutno bod(ove) mogli uzeti vjerovatno samo protiv Troglava.
Čim se kravataši udruže zna se šta je u pitanju. Čestitke komšije !Brcko87 je napisao/la:Na današnjem sastanku je odlučeno...Čestitke na osvojena tri boda !!
Družba je družba, služba je služba, na kraju 1-0 za domaćina i bijeg iz opasne zoneBrcko87 je napisao/la:Na današnjem sastanku je odlučeno...Čestitke na osvojena tri boda !!
Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera
Ljudi telefon izmisliliLjumanM95 je napisao/la:Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera![]()
Koji si ti derpe, ja te zovem iz kladionice ti ništa, smiješ se onim levatima.
Jest, al' ljudi neće da dopune.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ljudi telefon izmisliliLjumanM95 je napisao/la:Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera![]()
Koji si ti derpe, ja te zovem iz kladionice ti ništa, smiješ se onim levatima.
Da nam Vi niste sta uplatiliGorki je napisao/la:Čestitke komšije na bodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.