wilshere i sturidge za sad kod mene...DukeOfWellington je napisao/la:
Ima li neko da je dobio nekog iz Engleske, svi pišu kako nemaju ništa od njih?
naših ni na vidiku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
wilshere i sturidge za sad kod mene...DukeOfWellington je napisao/la:
Kod mene se od 56 sličica jedino Hajrović udostojio pojaviti, zato je imao čast da bude prvi u albumu, dominiraju Australijanci i Grci sa po 5 komada, Grci čak i jednu duplu. Od specijalnih sam uspio dobiti pola stadiona u Natalu, a od grbova saveza Kamerun, ne daju mi se te specijalne i svijetleće iako njih najviše volim.kokuz je napisao/la:wilshere i sturidge za sad kod mene...DukeOfWellington je napisao/la:
naših ni na vidiku
Gdje si to pročit'o? U albumu te upućuju na web stranicu, a na stranici ništa o tome.hapuc je napisao/la: 7. aprila počinje nekakva promocija za te sličice.
imam u albumu oko 150 slicica, a Engleza imam 9DukeOfWellington je napisao/la:Nema kod nas onaj MyPanini dio, šteta.
10 paketa + 6 sličica iz albuma - 3 duple sličice = 53 sličice u albumu.
Od naših Izet Hajrović.
Dobio sam i ja 4 grupne, al' hajmo njih nazvat' poluspecijalnekokuz je napisao/la:mene su napale te specijalne pravo
lopta - sličica br. 7
pola nekog stadiona, i 4 grba honduras, usa, italija i portugal, plus grupna hondurasa![]()
btw. i slike engleza su čisti užasDukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da ponovo neće biti grba FA nego zastava Engleske, biće da su tu neki problemi oko licence.
Zato su kod nas rutinski uklonili Legeu, Photoshop level masterkokuz je napisao/la:btw. i slike engleza su čisti užasDukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da ponovo neće biti grba FA nego zastava Engleske, biće da su tu neki problemi oko licence.posebno sturridge, kao nacrtan...
Imam Walkera.DukeOfWellington je napisao/la:
od EnglezaMonolog je napisao/la:Imam Walkera.DukeOfWellington je napisao/la:
Ma pustii tooo, veze nemajuuusoccerfan je napisao/la:Bem li ti Ameriku![]()
![]()
Narucio i moram cekati do Aprila da stigne album i 10 paketica sliba
![]()
A vi ovdje se raspisali ko veliki
Majke mi uhvatio me adrenalin nekakav jedva cekam da stigne album da zasjedem sa merakom da lijepim slicice
Narucujem ja album kad mi hanuma naide veli sta radis? Reko evo djeci narucujem album slicice za Brazil da lijepe?
![]()
Veli jah djeci narucujes. Samo me blijedo pogleda. I briga me. Nek gleda.
![]()
![]()
Dam ti ja 10 slicica za Gerrarda ako ga nisi jos uvijek zalijepio u album???arelinho je napisao/la:od EnglezaMonolog je napisao/la:Imam Walkera.DukeOfWellington je napisao/la:
grb,cijela repka,johnson,cahill,jagielka,walker,baines,gerard,lampard,carick,wilshere,milner,townsend,welbeck,rooney
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.