Golman: Lugavić
Odbrana: Šubić (kapiten), Jogunčić, Jusufović, Bekrić
Sredina: Jaganjac, Radović, Aljukić, Smajlović
Napad: Džanić, Mešić
Ovako će tu samo biti Šubić, Radović, Aljukić i Džanić

s kim vi derbi imate, osim sa Sarajevom, a i to samo jer ste iz istog grada? nikakav, ako ćemo već po tvojoj logiciInatSilanBosanski je napisao/la:Daj nemojte me nasmijavat, kakav vi derbi sa nama imate?![]()
Ja ne razmumijem zasto se zamarate postovima od ovog "samolukavac" i "njegovi" prvi 11. Vidite da je klinjo neki koji citavu noc visi na ovom forumu i pise gluposti. Ja msm. da Vojvoda ne zna prvi 11 a on zna.ultrasstyle_tz je napisao/la:u prevodu ovo i jest tim koji ce izaci na teren u nedjelju
A ja vas iz Tuzle ne razumijem zašto visite na našoj temi non stop i komentarišete nešto, imate brate svoju i pišite, niko od nas iz Lukavca vas ne smara na vašoj temi, mi imamo pravo da pišemo na svojoj šta želimo i pustite nas, ko će da igra na utakmici to je najmanji problem jer mi smo ubjeđeni da tri boda ostaju kod nas ko god da igra, što ćemo i dokazati našom pobjedomfukara1919 je napisao/la:Ja ne razmumijem zasto se zamarate postovima od ovog "samolukavac" i "njegovi" prvi 11. Vidite da je klinjo neki koji citavu noc visi na ovom forumu i pise gluposti. Ja msm. da Vojvoda ne zna prvi 11 a on zna.ultrasstyle_tz je napisao/la:u prevodu ovo i jest tim koji ce izaci na teren u nedjelju
Vojvoda nije vodio Slobodu protiv Slavije,nego Ibrakovic.Skver je napisao/la:Ko ne igra za raju i zanemari taktiku, zavrsi u nizerazrednom FK......SaltCityAttack je napisao/la:
nema sad Darko prica drugacije smireno..nema vise onog nekadasnjeg mu naboja..lik mu je inace neki dan zaprijetio nesto slicno kako su mu ljudi iz Slavije zaprijedili pred nase ispadanje..kaze mu lik mozes mi Slobodu dobit, ali ne i lajat po TV ...nema vise vidis da drugacije sad prica Darko nas dobri..a tako i treba malo mu je ranije jezik letio ne znam ni zbog cega jer sam je otisao nije mu niko u Slobodi kriv
harry_90 je napisao/la:kompleksas smiri se malo..InfernoSioux je napisao/la:Od kud vam volja i želja da budete toliko glupistaragarda je napisao/la:![]()
Kantonalni derbi... uvijek bio i bice, bar za nas... kao sto cemo i utakmice sa Bratstvom, Buducnosti ili Gradinom zvati...zla2 je napisao/la:cuj derbi u nedelju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjeruj mi da sa vama nemamo nikakav derbi, derbi je sa Sarajevom, Sirokim jer su konstantno u vrhu BH fudbala.A vi ste trenutno dno, pa zato nemamo nikakav derbi sa vama u sadasnjoj nam drzavi.Mi smo najveci i najtrofejni klub, a sta ste vi? Najmnogoljudni kanton sa 2000 hiljade ljudi na tekmi.Chinaglia je napisao/la:s kim vi derbi imate, osim sa Sarajevom, a i to samo jer ste iz istog grada? nikakav, ako ćemo već po tvojoj logiciInatSilanBosanski je napisao/la:Daj nemojte me nasmijavat, kakav vi derbi sa nama imate?![]()
uz to, znaj da je Sloboda uspješnija u međusobnim okršajima sa tvojim klubom
u bivšoj državi su bila samo četiri giganta, znamo koji su, a svi ostali su bili nižerazredni klubovi za njih, kao što i jesu, među njima Seljo, Sarajevo, kao i moja Sloboda![]()
ali svi ovi klubovi su stari rivali, jer smo igrali mečeve u bivšoj državi (Sloboda, Čelik, Velež, Seljo, Sarajevo, pa i Borac), to su ujedno i klubovi koji vrijede pomena u ovoj državi, jer su oni i igrali u tada najjačoj ligi na ovim prostorima
Sloboda, Čelik, Velež, Seljo, Sarajevo, Borac, kad igraju mečeve između sebe, to jesu derbiji i to je činjenica, derbiji jer su to veliki kluboviderbi nije samo kad ga igraju gradski rivali
![]()
eh sad, to što ti misliš da su Seljo i Sarajevo giganti za Slobodu, Čelik, Velež, to je tvoj problem .. kao što sam naveo, samo četiri giganta postoje na ovim prostorima, a ovi svi ostali su 10 deka i tu tražiti ko je veći i ko je gigant između Selje, Sarajeva, Rijeke, Vardara, Osijeka, Budućnosti, Veleža, Čelika, Vojvodine, itd, to je apsurd žešći
Sva sreća pa nam prvak smiješne države, pod okriljem smiješnog saveza ima više od dvije hiljade po utakmiciInatSilanBosanski je napisao/la:Vjeruj mi da sa vama nemamo nikakav derbi, derbi je sa Sarajevom, Sirokim jer su konstantno u vrhu BH fudbala.A vi ste trenutno dno, pa zato nemamo nikakav derbi sa vama u sadasnjoj nam drzavi.Mi smo najveci i najtrofejni klub, a sta ste vi? Najmnogoljudni kanton sa 2000 hiljade ljudi na tekmi.Chinaglia je napisao/la:s kim vi derbi imate, osim sa Sarajevom, a i to samo jer ste iz istog grada? nikakav, ako ćemo već po tvojoj logiciInatSilanBosanski je napisao/la:Daj nemojte me nasmijavat, kakav vi derbi sa nama imate?![]()
uz to, znaj da je Sloboda uspješnija u međusobnim okršajima sa tvojim klubom
u bivšoj državi su bila samo četiri giganta, znamo koji su, a svi ostali su bili nižerazredni klubovi za njih, kao što i jesu, među njima Seljo, Sarajevo, kao i moja Sloboda![]()
ali svi ovi klubovi su stari rivali, jer smo igrali mečeve u bivšoj državi (Sloboda, Čelik, Velež, Seljo, Sarajevo, pa i Borac), to su ujedno i klubovi koji vrijede pomena u ovoj državi, jer su oni i igrali u tada najjačoj ligi na ovim prostorima
Sloboda, Čelik, Velež, Seljo, Sarajevo, Borac, kad igraju mečeve između sebe, to jesu derbiji i to je činjenica, derbiji jer su to veliki kluboviderbi nije samo kad ga igraju gradski rivali
![]()
eh sad, to što ti misliš da su Seljo i Sarajevo giganti za Slobodu, Čelik, Velež, to je tvoj problem .. kao što sam naveo, samo četiri giganta postoje na ovim prostorima, a ovi svi ostali su 10 deka i tu tražiti ko je veći i ko je gigant između Selje, Sarajeva, Rijeke, Vardara, Osijeka, Budućnosti, Veleža, Čelika, Vojvodine, itd, to je apsurd žešći
Necu da se raspravljam, nego pisete ovdje neke apsurde, a prosle sezone protiv Radnickog vas bilo najvise na stadionu, i to u 3 navrata, zato sam se javio.
vjeruj ti da igrate derbi sa svakom ekipom koja je igrala u bivšoj državi, jer sve su to veliki klubovi i stari rivali .. derbi ne igraju samo najtrofejniji i najbolje plasirani na tabeliInatSilanBosanski je napisao/la:Vjeruj mi da sa vama nemamo nikakav derbi, derbi je sa Sarajevom, Sirokim jer su konstantno u vrhu BH fudbala.A vi ste trenutno dno, pa zato nemamo nikakav derbi sa vama u sadasnjoj nam drzavi.
mi smo klub koji je derao sve klubove bivše države, koji je imao odličnu posjetu na Tušnju, koji je najšešće bio u vrhu tadašnje lige, klub koji je imao ponajduži staž u prvoj ligi .. a to da ste najveći klub u državi, vrlo objektivno od navijača ŽeljezničaraInatSilanBosanski je napisao/la:Mi smo najveci i najtrofejni klub, a sta ste vi? Najmnogoljudni kanton sa 2000 hiljade ljudi na tekmi.
TzBulevar87 je napisao/la:Sva sreća pa nam prvak smiješne države, pod okriljem smiješnog saveza ima više od dvije hiljade po utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.