Otelo je napisao/la:Meni je najveca glupost stavljanje slika djece na fb.
Hajd 1-2 pa 3 slike ali sve preko toga je pretjerivanja.
da se nekad i složimo oko nečega

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:Meni je najveca glupost stavljanje slika djece na fb.
Cuda se desavajufilip13 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni je najveca glupost stavljanje slika djece na fb.
da se nekad i složimo oko nečega
Otelo je napisao/la:Cuda se desavajufilip13 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni je najveca glupost stavljanje slika djece na fb.
da se nekad i složimo oko nečega![]()
Ma imam ti ja komsinicu, svaki dan po 200 slika ali to su slike dijete se pomekne milimetar i ide na fb.
Znaci 200 slika a ne razlikuju se ni 1 %
Otelo je napisao/la:Da bar...
Zivim u Cazin, Donja Koprivna, Bog nije ni pogledao to mjesto.
Neutral je napisao/la:
OT Nba Oprostio bih joj da mi otkuca Duranta under ..
![]()
![]()
Cautinho je napisao/la:Djeci svaka čast i sve to što ide,ali stvarno mi se nekad ogadi kad vidim kada one što žive od fejsa i lajkova stave sliku sa opisom "dusa,swatkica,najdraze,najmilije,tetkino,strinino,amidzino..."
Naravno,dijete nije njihovo,tu je radi lajkova i da te osobe ispadnu još popularnije.A ljudi osjecaju da moraju lajkati zbog tog nekog laznog morala,kao djete je to ipak.
Bolest.
Odosmo svi u lepi qrac.
@filip ako ti treba neka pomoc,stavi profil pa cemo prijavljivati,koliko ja znam,sto vise ljudi prijavi,facebook brise profile,objave,stranice...sve sto je prijavljeno.
Otelo je napisao/la:Facebook nije namjenjen za popularnost, nego za brzi te jednostavniji protok informacija te komunikacije.
Consigliere je napisao/la:Moj jaran isto, stotine slika djeteta... Mene moj stari nije toliko puta pogledao u zivotu![]()
spaha9 je napisao/la:Facebook bi bio odličan kad maloumni ljudi ne bi mogli imati pristup. Tu mislim na sve one nepismene, a nadasve na one koji svaki svoj pokret moraju objaviti cijelom svijetu. No, nažalost takvo što je neizbježno pošto je 97% ljudi s prostora bivših jugoslavenskih republika u najmanju ruku maloumno.
Bujrum.filip13 je napisao/la: poslaću na pp ko želi prijaviti,može?
Hoces da ti kazem kako se to uspjesno rijesava?filip13 je napisao/la: bolesno,baš bolesno,budala neće da obriše slike mog djeteta,svastika moja je u pitanju,jer eto ona voli to dijete,ja je zamolio nekoliko puta,žena mi je u bolnici pa nema net da je ona zamoli da obriše slike jer ja neću da su slike na netu i kraj priče
poslaću na pp ko želi prijaviti,može?
Cautinho je napisao/la:Bujrum.filip13 je napisao/la: poslaću na pp ko želi prijaviti,može?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.