EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije
Vi lupate glavu o grupi ili koga cemo dobiti.
Dva puta smo imali grupu koja je bila za nasmijati se.Pa smo opet prosli ko bosi po trnju.
Svi sad znaju da igraju fudbal.Pa jedan luxemburg Svajcarsku naguzi u po njihove milka lenda.
Da ne govorim o onoj istoj Estoniji koja je po usima Tursku odvalila a mi tesko bod sa njima.
U Mariboru se sprdali sa Slovenijom a ova skoro kompletnu istocnu Evropu posla u onu stvar i ode lagano svirati one trube i zemlje Safari.
Apsolutno je svejedno koga cemo izvuci.
Svoj posao treba gledati,inace pisi propalo.
Dva puta smo imali grupu koja je bila za nasmijati se.Pa smo opet prosli ko bosi po trnju.
Svi sad znaju da igraju fudbal.Pa jedan luxemburg Svajcarsku naguzi u po njihove milka lenda.
Da ne govorim o onoj istoj Estoniji koja je po usima Tursku odvalila a mi tesko bod sa njima.
U Mariboru se sprdali sa Slovenijom a ova skoro kompletnu istocnu Evropu posla u onu stvar i ode lagano svirati one trube i zemlje Safari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se s tobom mada malih ekipa ce uvijek biti bezobzira na to sto te ekipe mogu ponekad iznenaditi favoriti. Jedna stvar je sigurno : Nijedna mala ekipa vise nemoze biti lahko otpisana.harishp je napisao/la:Vi lupate glavu o grupi ili koga cemo dobiti.
Zato i jesmo po prvi put od postanka bili drugi u grupi.Sto male ekipe nismo olako otpisali
Za velike treba dosta pure i muda ko u bika.
Slovenci vec odavno puru maznjaju a i muda su im vjerovatno otekla :lol:Dok su vec tri velika takmicenja vidjeli i jos baraz jedan srajbali.
Predlazem Papetu da na prvi mec ponese po pakovanje Palenta D.D ''Klas''O.J.''mlin Olovo''
jer ocigledno je da su od Mikada samo zube pokvarili.

Za velike treba dosta pure i muda ko u bika.
Slovenci vec odavno puru maznjaju a i muda su im vjerovatno otekla :lol:Dok su vec tri velika takmicenja vidjeli i jos baraz jedan srajbali.
Predlazem Papetu da na prvi mec ponese po pakovanje Palenta D.D ''Klas''O.J.''mlin Olovo''
jer ocigledno je da su od Mikada samo zube pokvarili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo daleko najlaksa grupa za nas.
Rusija (iz prvog sesira)
Slovacka (iz drugog)
BiH
Kipar (iz cetvrtog)
Lihtenstajn (iz petog)
San Marino (iz sestog sesira)
Ako ovakva grupa bude imamo ogromne sanse da budemo prvi ili drugi.
Ali nesta mi govori da BiH ce biti u grupi sa Srbijom.
Znaci bice veselo.
Rusija (iz prvog sesira)
Slovacka (iz drugog)
BiH
Kipar (iz cetvrtog)
Lihtenstajn (iz petog)
San Marino (iz sestog sesira)
Ako ovakva grupa bude imamo ogromne sanse da budemo prvi ili drugi.
Ali nesta mi govori da BiH ce biti u grupi sa Srbijom.
Znaci bice veselo.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
NAZALOST
Mi ako budemo u grupu sa Srbijom ili sa Hrvatima kladionice bi mogle uvest novi tip kladjenja u kojoj minuti ce doc do nereda izmedju navijaca itd itd... Zato niko ne prizeljkuje nekog od susjeda u grupe ne zbog njihove kvalitete vec zbog straha od nereda izazvanih od "navijackih" grupa ...
@Pauk mislim da je to idealna grupa mozda samo umjesto Rusije mogu i Francuzi ne zbog toga kako sad igraju. U sljedecim kvalifikacjama mogu zablistat al uvjek smo snjima znali igrat dobro
Mi ako budemo u grupu sa Srbijom ili sa Hrvatima kladionice bi mogle uvest novi tip kladjenja u kojoj minuti ce doc do nereda izmedju navijaca itd itd... Zato niko ne prizeljkuje nekog od susjeda u grupe ne zbog njihove kvalitete vec zbog straha od nereda izazvanih od "navijackih" grupa ...
@Pauk mislim da je to idealna grupa mozda samo umjesto Rusije mogu i Francuzi ne zbog toga kako sad igraju. U sljedecim kvalifikacjama mogu zablistat al uvjek smo snjima znali igrat dobro

Zadnja izmjena: seha, dana/u 02 feb 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Sukobi nam netrebaju nikako a njih ce biti 100% ako dobijemo Srbiju i/ili Hrvatsku u grupi. Ipak, po kvalitetu, mi smo trenutno bolji od Hrvatske ali slabiji od Srbije.
Po cemu smo mi 5 puta bolji od Srbije? Pa ljudi vec godinama ucestvuju na velika takmicenja a mi vec godinama kiksamo u kvalifikacijama. Iskreno da ti kazem, ni ja nevolim puno Srbiju ali ipak moram biti iskren i priznati da su oni trenutno puno bolji od nas kada je u pitanju reprezentativni nogomet.BoSna_pLayA je napisao/la:Neg dodje ko hoce **** mi se imamo potencijala i mozemo sviju pobijediti ( naravno ako zanemarimo djubrad od sudija i povrede). Prije Baraza za SP2010 znao sam 100% da cemo Portugalom igrati bio sam uvjeren u to i sad imam osjecaj da cemo biti sa Srbijom. Nadam se da se varam jer ne bojim se Srbije, bolji smo 5 puta ali ne bi bilo dobro odigrati tu tekmu. Znamo sta se desavalo oko one utakmice u Marakani i jos jedan onakav haos ne bi bio povoljan
-
- Kontakt:
Bunis se dole kad neko kaze da smo bolji od srbije a ti sam kazes kako smo bolji od hrvatske, a po cemu to smo bolji?Sve sto si naveo za srbe kako ucestvuju redovno na sp il ep pa hrvati su jos redovniji a d a ne govorim o njihovoj poziciji medju prvih 10 zemalja svijeta na fifinoj ljestvici a takodje i to da smo u direktnom sudaru sa hrvatima naime slabiji i nismo ih jos niti jednom pobjedili, zar ne ?Tarik14 je napisao/la:Sukobi nam netrebaju nikako a njih ce biti 100% ako dobijemo Srbiju i/ili Hrvatsku u grupi. Ipak, po kvalitetu, mi smo trenutno bolji od Hrvatske ali slabiji od Srbije.
I ti opet reci na osnovu cega smo to bolji?
U ovom trenutku, jesmo bolji od Hrvatske. Mi smo otisli u baraz za SP 2010 u jednoj nezgodnoj grupi a Hrvati se nisu ni plasirali na SP a kamoli u baraz (cak su izgubili dva puta 1-4 i 5-1 protiv Engleske). Ako analiziramo nase rezultate od 95. godine pa do danas, onda mozemo slobodno reci da smo slabiji i od Hrvatske i od Srbije.sahbaz2509 je napisao/la:Bunis se dole kad neko kaze da smo bolji od srbije a ti sam kazes kako smo bolji od hrvatske, a po cemu to smo bolji?Sve sto si naveo za srbe kako ucestvuju redovno na sp il ep pa hrvati su jos redovniji a d a ne govorim o njihovoj poziciji medju prvih 10 zemalja svijeta na fifinoj ljestvici a takodje i to da smo u direktnom sudaru sa hrvatima naime slabiji i nismo ih jos niti jednom pobjedili, zar ne ?Tarik14 je napisao/la:Sukobi nam netrebaju nikako a njih ce biti 100% ako dobijemo Srbiju i/ili Hrvatsku u grupi. Ipak, po kvalitetu, mi smo trenutno bolji od Hrvatske ali slabiji od Srbije.
U svakom slucaju, netrebamo dizati nepotrebne tenzije jel sanse da izvucemo Srbiju u grupi su relativno male.
-
- Kontakt:
Pa tarice dragi zar ti mislis da bi mi prosli pored ukrajine i engleske?Mislim to je cisto tvoje misljenje i ti mozes reci sta god mislis ali cinjenice pokazuju da su hrvati bolji a to sto smo mi igrali baraz a oni nisu to nije pokazatelj koje kvalitetniji tim od kojeg.Jedino da su igrali direktno pa da smo mi hrvater dobili mogao bi reci trenutno smo bolji ali ovako ne jer nemas nikakvih argumenata.Ako tako gledas onda su slovenci bolji od hrvatske takodje, a ne mogu da vjerujem da to zaista takvim rezonom zakljucujes.Tarik14 je napisao/la:U ovom trenutku, jesmo bolji od Hrvatske. Mi smo otisli u baraz za SP 2010 u jednoj nezgodnoj grupi a Hrvati se nisu ni plasirali na SP a kamoli u baraz (cak su izgubili dva puta 1-4 i 5-1 protiv Engleske). Ako analiziramo nase rezultate od 95. godine pa do danas, onda mozemo slobodno reci da smo slabiji i od Hrvatske i od Srbije.sahbaz2509 je napisao/la:Bunis se dole kad neko kaze da smo bolji od srbije a ti sam kazes kako smo bolji od hrvatske, a po cemu to smo bolji?Sve sto si naveo za srbe kako ucestvuju redovno na sp il ep pa hrvati su jos redovniji a d a ne govorim o njihovoj poziciji medju prvih 10 zemalja svijeta na fifinoj ljestvici a takodje i to da smo u direktnom sudaru sa hrvatima naime slabiji i nismo ih jos niti jednom pobjedili, zar ne ?Tarik14 je napisao/la:Sukobi nam netrebaju nikako a njih ce biti 100% ako dobijemo Srbiju i/ili Hrvatsku u grupi. Ipak, po kvalitetu, mi smo trenutno bolji od Hrvatske ali slabiji od Srbije.
U svakom slucaju, netrebamo dizati nepotrebne tenzije jel sanse da izvucemo Srbiju u grupi su relativno male.
- majestic24
- Kontakt:
Dajte nam ovu Balkansku skupini,da ih sviju strpamo pod noge!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Ma ja tako smo govorili i kad smo dobili portugal samo nek ronaldo ne igra i ubicemo ih, majku cemo im znate vec sta i sta bi u dvije utakmice nismo gola zabili, mada smo u prvoj imali peh i imali smo sansi ali u drugoj nismo niti jedne sanse stvorili kako treba.Mi sa cirom nismo nikoga jakog pobjedili osim belgije al ni belgija nije vise toliko jaka da se ubraja u vrh evropskog fudbala a sad neki misle kako bi mi hrvate i srbe dobili, aha bi al ko i dosada sto smo ih dobijali.majestic24 je napisao/la:Dajte nam ovu Balkansku skupini,da ih sviju strpamo pod noge!!!
Ovo nije samo moja logika vec je logika mnogih ljudi na svijetu koji prate nogomet svakodnevno. Ipak, slazem se sa tobom kad kazes da ta logika cesto nema smisla. Po toj logici, Slovenija bi trebala da bude jaca od BIH jel su cesto ucestvovali na EP ili SP a svi znamo da je BIH oduvijek bila bolja ekipa od Slovenije jel Slovenci nas nisu nikad savladali u nogometu od raspada bivse YU. (3 odigrane utakmice, 3 poraza za Slovence). Ako ista, bolje da nam oni budu u grupi nego nasi "dobri" susjedi. 

-
- Kontakt:
Pa eto upravo tako, takodje npr mi da smo i prosli portugal ja ne bi mogao reci mi smo kvalitetniji i bolji od portugala, ok mozda smo bili u te dvije utakmice al ukupno svegledajuci ne.Tarik14 je napisao/la:Ovo nije samo moja logika vec je logika mnogih ljudi na svijetu koji prate nogomet svakodnevno. Ipak, slazem se sa tobom kad kazes da ta logika cesto nema smisla. Po toj logici, Slovenija bi trebala da bude jaca od BIH jel su cesto ucestvovali na EP ili SP a svi znamo da je BIH oduvijek bila bolja ekipa od Slovenije jel Slovenci nas nisu nikad savladali u nogometu od raspada bivse YU. (3 odigrane utakmice, 3 poraza za Slovence). Ako ista, bolje da nam oni budu u grupi nego nasi "dobri" susjedi.
Isto tako, po mom misljenju, nismo bolji od Turske iako smo mi otisli u baraz a oni nisu. Ipak su oni dosli do treceg mjesta 2002. godine na SP i do polufinale EP 2008. Ali, ako cemo pravo, to neznaci da su sad oni Brazil za nas.
-
- Kontakt:
Slazem se i ja s tobom a nismo bolji jos iz tog razloga jer smo odigrali s njima dvije direktne utakmice i zna se kako smo prosli.To je cinjenica da nismo bolji ali smo zavrsili na boljem mjestu jer nismo kiksali kao oni.Tarik14 je napisao/la:Isto tako, po mom misljenju, nismo bolji od Turske iako smo mi otisli u baraz a oni nisu. Ipak su oni dosli do treceg mjesta 2002. godine na SP i do polufinale EP 2008. Ali, ako cemo pravo, to neznaci da su sad oni Brazil za nas.
Iz prve grupe definitivno najslabiji protivnik bi nam bili Rusi. Iz druge valja izbjeći Srbiju i iz četvrte Belgiju. Ostalo je manje bitno.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Samo da ne dobijemo Hrvatsku, Srbiju, Tursku, Spaniju ili Belgiju i ja cu biti zadovoljan.Offside je napisao/la:Iz prve grupe definitivno najslabiji protivnik bi nam bili Rusi. Iz druge valja izbjeći Srbiju i iz četvrte Belgiju. Ostalo je manje bitno.

Mislim da ce biti jedna Balkanska grupa ! UEFA zna da BIH,Hrvatska i Srbija igraju odlican fudbal i ako nas stavi u razlicite grupe pomrsit ce se mnogi racuni. Ovako ce biti svi u jednu, pa ko izidje jer sigurno im nije u cilju da recimo imaju 3-4 repke iz bivse Juge na EP-u !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.