FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 21 mar 2014, 21:27

Ja se u zadnjih 10 godina ne sjecam ni jednog niskog udarca od strane nk siroki brijeg, a od vas ih je bilo na desetine. I opet su nas na terenu ljudi dobijali vise puta i postenije nego vi. Zato za vas i jesu gospoda.
Al zato od neki dan vise nista nije isto 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 21:29

Hoće li biti prenos utakmice?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 21:33

Vidim neki i dalje o fasistima, nacistima, jeziku, cemu vec, na jedan normalan post prema klubu koji zasluzuje postovanje. :roll: Jos ja nekakav fasist, sta li, po defaultu pretpostavljam, to valjda izolirani slucaj ZH.
Nevjerojatno u jednom gradu da su ljudi toliko zavidni ili iskompleksirani na ''ove druge'' da se jos i svadjaju tko ce za koga kao navijati, ili protiv koga, i zasto.
Doduse ima i blizih primjera toga meni. Ali eto. Nebitno.
Ja se nadam dobroj utakmici i pobjedi, a ako Zeljeznicar pobijedi svakako da cu im cestitati jer su uz nas zasigurno najkonstantniji klub vec jedno duze vrijeme, klub koji je velikom vecinom dobro ugostio moj klub i sto je najvaznije imao dobre i egalitarne uvjete na terenu, a vi koji cete se baviti nekakvim drugim stvarima ili se voditi jadnim stereotipima i pljuvanju jedne kompletne sredine iz vlastitih razloga, mrznje i cime vec ne, slobodno to pravite drugdje, ali se okanite ''Lištice'' kao takve, dzaba pojedincima stotinu metropola i Sarajeva kad su u glavu ograniceni.
...Život za Široki...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 21 mar 2014, 21:41

Virtu4l je napisao/la:Hoće li biti prenos utakmice?
slika
http://www.tvarenasport.com/sportski-fo ... ijeg-25192
BHT prenosi: Zvijezda - Olimpic
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 mar 2014, 21:59

Pustiti prepucavanje sa navijačima FKS o potpuno nebitnoj temi. Nisu ni ovi ,sto ovako bezpotrebno trune o necemu što se ne tiče njihovog kluba, pravi navijači Sarajeva.
Pustimo to, hajmo malo pozitive, ako je neko danas bio na treningu neka sta napiše.
Puca me naka pozitivna trema i optimizam.Hajmo ljudi sutra napuniti Grbavicu!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 21 mar 2014, 22:19

admini izbrišite ovu sliku.

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 21 mar 2014, 22:25

Di ste štrumpfovi bit ce vam sutra hladan tus :)

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 21 mar 2014, 22:29

Adviser je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hoće li biti prenos utakmice?
slika
http://www.tvarenasport.com/sportski-fo ... ijeg-25192
BHT prenosi: Zvijezda - Olimpic
onda je na Mojoj TV...
sedmi pokusaj...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 mar 2014, 22:36

Na mojaTV uglavnom prenose gostujuće utakmice Želje i Sarajeva, tako da ne vjerujem. Izuzetak su bile utakmice iz prošle sezone kada je vrijedila zabrana od dvije utakmice za gledaoce na Grbavici.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 21 mar 2014, 22:42

DukeOfWellington je napisao/la:Na mojaTV uglavnom prenose gostujuće utakmice Želje i Sarajeva, tako da ne vjerujem. Izuzetak su bile utakmice iz prošle sezone kada je vrijedila zabrana od dvije utakmice za gledaoce na Grbavici.
Malo mi je cudno da niko ne prenosi derbi lige, pa zato pretpostavljam da ce biti na Mojoj TV.. a i ako ne bude, na Vogosci ima snimak za ove sto nisu bili u mogucnosti da prate utakmicu.
sedmi pokusaj...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 mar 2014, 22:48

Svi na grbavicu, imam osjecaj da nece biti problema sa sirokim iako smo se svaku mucili ove god na grbavici hehe.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 21 mar 2014, 22:58

terabajt je napisao/la:Svi na grbavicu, imam osjecaj da nece biti problema sa sirokim iako smo se svaku mucili ove god na grbavici hehe.
Bit ce lijep dan,igra li njima Wagner,samo njega ustopat i pola posla smo obavili!
Zavalit ce ga Jamak sa 30ak metara! :lol:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 21 mar 2014, 23:27

boccaccio je napisao/la:Citam danas u novinama,pa fakat se ne zna ko bi kod nas uopste mogao igrati sutrasnju utakmicu.Hasanovic nece sigurno,Tomic je kao nesto trenirao,ali pitanje je hoce li nastupiti,Zolotic i Jamak roviti nesto,Selimovic se eto oporavio,a Hodzic i Bajic treniraju smanjenim intenzitetom,znaci da su i oni roviti,da ih nesto zateze.Kerla kao trenira opet punom snagom poslije sitne neke povrede.
Nama fali kompletan vezni red.Vjerovatno ce Sadikovici igrati.A ko ce jos sa njima piaj Boga.Moguce opet Jamak i Svraka,ali onda je ocekivati da Jamak ne moze citavu,ako je rovit.
Kontam opet nesto sta ce ti i rovit igrac na terenu.Ne mozes od njega ocekivati maksimum,jer objektivno ne moze to dati ako ga nesto zateze.A ne mozes staviti opet nekoga ko je i zdrav a nije na nivou da igra ovako jaku utakmicu.
E.Colic povrijedjen.On je 4 godine sa nama,od toga tri povrijedjen i godinu se dokazuje.Nista od njega.B.Colic je tu negdje,al hajde rizikuj,pitanje je i snage i dugog odsustva.Dedica u klubu bar zvanicno niko i ne spominje.On trenira,mozda nece ni dobiti papire do kraja prvenstva,niko nista ne zna o tome.Nepoznanica nam je i kakav je igrac.Jedno su treninzi a drugo zvanicne utakmice.
Kvesica nece biti do kraja,to je garant tako,mora decko da se oporavi skroz,trebaju njemu jos jedne jake pripreme,gdje ce dobiti svoje vrijeme i minutazu na pripremnim utakmicama,kako bi dobio na osjecaju.Imamo Aru Hodzica,ne dao Bog povrede,tu nam je Ramic,koji je eto,tu.

Nama slijede dvije najvaznije utakmice.Siroki,i komsije.Komsije zbog derbija vise,o kupu trenutno ne razmisljam vezano za prolaz,jer nam realno daje teret utakmica a sa ovako tankim kadrom,moze nas ubiti na oba fronta.Ali derbi je,pa kako onda neces pokusati da to dobijes,moras biti maksimalan i dati sve od sebe.
Siroki nam je utakmica sezone za prvenstvo.Sa kojim timom cemo uopste izaci,stvarno je veliko pitanje.
Nikada se nismo ovako krpili i ne pamtim da je bilo ovoliko povreda.
Onda cemo vjerovatno svi reci da bi bio dobar momenat da Brkovic zaigra.Kako ocekivati da ce on iako zaigra odraditi dobro ovako tesku utakmicu,kad nije dobio nijedan minut do sada,nije bio ni u rezervi.

Ovi nasi igraci ( ostatak zdravih igraca ) koji bi mogli istrcati na teren sutra,mogu nesto dobiti samo uz nas fanatizam sa tribina.Da li je ikada vise bila potrebna podrska raje nego sada.Odustati od borbe za titulu ne smijemo,nema jos puno do kraja,ali mi moramo puniti Grbavicu i dati podrsku bez ijednog zvizduka sa tribina,taman gubili rezultatski.Ovo nije normalno sta se desava sa povredama,bili igraci spremni ili nespremni,sve ovo je za jednu duzu analizu koju bi ljudi iz kluba morali proanalizirati u pauzi na kraju prvenstva.Nesto sa ovim povredama debelo nije u redu.Imamo spremnog Stanica i Zeljkovica koji su na maksimumu i oni nemaju povreda.Ostali su svi lohotni.Nedopustivo zaista.U klubu na kraju prvenstva moraju ukljuciti alarm i dobro razmisliti zasto se sve ovo desava u nasoj ekipi.Imamo 15 povrijedjenih i rovitih igraca.Losi tereni,ovo ono,slabe pripreme,slaba sprema igraca,losa ishrana,nesportski zivot,lose podloge terena na pripremama,privatni kondicioni treneri,zvanicni kondicioni trener,program kondicionih priprema...neka nadju razlog.Nije moguce da smo mi jedina ekipa gdje su maltene svi igraci od stakla.Svaka ekipa moze imati nekoliko povrijedjenih igraca,ali nama su svi roviti i povrijedjeni,to je alarmantno.
Kasno je sada da se bavimoovim stvarima, to se trebalo ranije razmisljati. Sad je najvaznije nekako osvojiti prvenstvno, dati podrsku ovim momcima i to je s nase strane jedino moguce. Velike su se greske napravile s Bekricem, Zebom, Smajicem, i s druge strane E.Colic i slicnim igracima, ali sta da se radi sad.

Idemo u evropu i nemamo vremena za jos podmladivanje ekipe, morat cemo se dobro pojacati, a ovih par igraca sto mozemo prodati sto prije..

Ono sto se trebalo uraditi s Bekricem i Zebom a to je vezati ih ugovorom i dati im dobre pare, nismo, sad bi to trebali uraditi s Tomicem, ali tesko da ce od toga biti ista....
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 21 mar 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 mar 2014, 23:28

sutra cemo vidjeti kako ce se nastaviti odvijati sezona, nadam se pobjedi koja bi bila ogromna, a to bi se vidjelo na kraju sezone ;)

vidimo se sutra u dolini plava porodico. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 21 mar 2014, 23:36

3:1 ;) Svi sretni i zadovoljni, naravno uz lijepu igru oba tima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 mar 2014, 00:12

Puca me pesimizam pravo i nije bas da jedva cekam utakmicu. Nadam se da grijesim, al osjecaj nije nesto pozitivan. Srce na teren!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 mar 2014, 00:15

exbabilon je napisao/la:Puca me pesimizam pravo i nije bas da jedva cekam utakmicu. Nadam se da grijesim, al osjecaj nije nesto pozitivan. Srce na teren!
nikada ne otpisuj veliki Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 mar 2014, 00:24

fedeltafrotta je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Puca me pesimizam pravo i nije bas da jedva cekam utakmicu. Nadam se da grijesim, al osjecaj nije nesto pozitivan. Srce na teren!
nikada ne otpisuj veliki Željezničar
Naravno, nismo uvijek imali najjacu ekipu, al smo izgradili pobjednicki mentalitet koji nas je vodio do pehara. Nadam se da ce tako biti i ove sezone, jer kvalitetom i fizickom spremom smo se uvukli u prosjek ove lige.

EDIT
"Kada god stignem pogledam šta se dešava u bh. ligi. Naravno, posebno se interesujem za igre mog Želje. Svim srcem navijam za Plave", poručio je.
Stilic Semir unosi nemir! 8-)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 22 mar 2014, 09:56

Daj Kvesu i Zolu vise!!!!

Ajmooooooooooooooooooooo!!!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 mar 2014, 10:41

Sabinho je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la: Svaka cast prijatelju..

Uvijek su ljudi u Sirokom bili gospoda i ostali. ;)

Ne znam sta mi se dogada, ali imam neku cudno pozivtnu tremu pred sutrasnji mec. Jbg, kao da ja igram.. 8-)
Valjda sto nam dolazi najbolja ekipa u ligi...
E moj Dzole nisko si pao :!:

Sta je problem ovdje? Mi sa Sirokim imamo perfektne odnose, mislim na odnose izmedu uprave klubova.

To sto vi nemate, iskreno boli me neka stvar!

A da mi stvar bila gora, zasto ti, Vi uvijek mijesanje i petljate navijacke nerede sa upravom Sirokom? Kakve to veze ima sa temom ovdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rodjeeni1922, Sarajevskigigant1921 i 49 gostiju.