HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ima li prenos sutra na onom vasem hercegovina portalu ? 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šteta 

Ajmoooo !!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
OK , atmosfera će sigurno biti dobra ,vrijeme dobro,teren dobar e pa onda je red i da rezultat bude dobar.Ja sam ubjeđen da ako ih načmemo na vrijeme slijedi golijada 4-1 ha ha haCroCop je napisao/la:Ajmoooo !!

Ma i 1-0 je ko Hum.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Vidim da se iz Banjaluke nadaju bodu ili cak sva tri, ali kod njih se dogodilo puno toga u zadnje vrijeme... S ranim golom kojeg svi prizeljkujemo bi ih razbili, opet dakako. Ali i bez toga, padaju uvjeren sam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma ni'dje veze i prica o ocekivanju bodova sa ovog gostovanja! od te ljubavi nema nista, realno ne znam kako se moze izbjeci poraz sutra!?Lillard je napisao/la:Vidim da se iz Banjaluke nadaju bodu ili cak sva tri, ali kod njih se dogodilo puno toga u zadnje vrijeme... S ranim golom kojeg svi prizeljkujemo bi ih razbili, opet dakako. Ali i bez toga, padaju uvjeren sam.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja isto mislim da ce to biti bar dva razlike za Zrinjski, al cuj, ljudski se nadati, nema nista od toga da momcad ode unaprijed upisanog poraza.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Sutra maksimalno ozbiljno od prve minute,odmah po rani gol krenuti da nam bude što lakše.Stvarno ne znam ni sam zašto,ali sam nekako preuvjeren u pobjedu,iskreno da kažem i ne volim što imam ovakav osjećaj ali valjda sve ispane dobro pa ih uzmemo makar 1 razlike.Čini se da bi i posjeta trebala biti dobra,jer vidim da se dosta toga organiziralo po gradu da bude veća posjeta,stvarno sve pohvale,iako bi bilo mnogo bolje da je termin barem u 5 sati ali eto,sutra po tri boda i još jedan korak naprijed prema tituli.
**** OSTALE !
**** OSTALE !
- badblueboylivno
- Kontakt:
- themaniaks
- Kontakt:
kakva je situacija sa sastavom kod vas danas,jestel kompletni ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Fale nam Brkovic, Pezo, Graovac i Crnovthemaniaks je napisao/la:kakva je situacija sa sastavom kod vas danas,jestel kompletni ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
koliko je karta za Zapad danas? Je li ko inace ili manje...
Kao i inace - 5 KM, osim ako nisi dijete, zena ili umirovljenik onda ti je dzaberajohnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad danas? Je li ko inace ili manje...

heh jbg...vidim digo se z.mostar citav na noge pred utakmicu pa kontam da nije manje karta...ma nea veze mora se zrinja pogledatCroCop je napisao/la:Kao i inace - 5 KM, osim ako nisi dijete, zena ili umirovljenik onda ti je dzaberajohnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad danas? Je li ko inace ili manje...

Ne igram kladionicu u zadnje vrijeme ali me čudi takav koeficijent od 1,75johnnyyK je napisao/la:heh jbg...vidim digo se z.mostar citav na noge pred utakmicu pa kontam da nije manje karta...ma nea veze mora se zrinja pogledatCroCop je napisao/la:Kao i inace - 5 KM, osim ako nisi dijete, zena ili umirovljenik onda ti je dzaberajohnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad danas? Je li ko inace ili manje...

Očekujem oko 3000-4000 ljudi danas ,solidnu atmosferu ,ultrasi će sigurno biti na svom nivou kao i obično ali nadam se kao i protiv Radnika bez baklji i petardi

Usput pozdrav dvojici paćenika, oni će se sami prepoznati,koji su danas u bosni na svadbi

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
-
- Kontakt:
Vrijeme fino,očekujem nekih 4-5 tisuća što bi bila odlična posjeta,naravno očekuje se i pobjeda od 3 gola razlika,ali bio bi presretan i više nego i zadovoljan i sa 1-0.Što se tiče Borca jesu u krizi ali ipak je to Borac i treba ih ozbiljno shvatiti,samo što će mislim ovaj put igrat nešto slično bunkeru jer su u kupu igrali otvoreno pa su se opekli,kada su dobro prošli sa samo 4 gola u mreži,danas opet rani gol da bude sve lakše.
POBJEDA,POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI !
POBJEDA,POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI !
Sretno Plemici danas, pobjeda i nista viseee...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajmo po pobjeduuu
nemoj da vas masim dns na kladari,poklon kvota jeeee

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Do zadnjeg trenutka sam se nadao nekom prijenostu ali očito niš od toga..
Sretno momci, samo hrabro od početka i sve će biti dobro!
Sretno momci, samo hrabro od početka i sve će biti dobro!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.