Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
previse mi je bila dobra kvota da bi prpustio jer nije Portland nesto puno bolji od njih ali definitivno bez Nenea i jos Gortata kad nema nista oni ne mogu napraviti posebno defanzivnoLloriS je napisao/la:Ma Portland je bio kec ne znam sto si igrao 2, mene glupi Lillard zaeba, suta tricu sad za over i masi![]()
ne moraš vjerovati što se mene tiče. ja sam pitao dojavu, i htio je platiti, ali sam msilio da je ozbiljan čovjek a ne 14-godišnjak, te da moram dati ozbiljne pare za dojavu a ne 20 KM. pa s markom uzme tih 20 KM, upali mozdane vijuge.thekoplegend je napisao/la:a mi bi tebi trebali vjerovati, tebi koji si se juce prikljucio na forum, koji si ga kako se sjecam pitao da ti da tu dojavu, ma bravo majstorespaha9 je napisao/la:Imaju li negdje parovi četvrtfinala LP za odigrati?
SAMO DA VAM KAŽEM DA NE VJERUJETE OVOM HAHU, LIK ME DODAO NA FACEBOOK, IMA 14 GODINA![]()
![]()
TRAŽI PARE ZA DOJAVE, I TO 20 KM
PA DA STAVI POLA MARKE DOBIO BI VIŠE, NE VJERUJTE PREVARANTU
nemaš pojma s kim pricas, ubio bih za ovih 20KM sto me pitas... slobodno se mozemo naci pa da me pocastis picem kad si tako jakHaHu1x2 je napisao/la:@spaha ti si me pitao u pp za dojavu da ti dam besplatno, ja sam rekao da ne dajem novim na forumu. Ako ti tvrdis drugacije daj slike, mozda ti ljudi povjeruju
btw. imam 17 godina za tvoju informaciju ali garantujem ti da si vece djete od mene i da imam vise para u dzepu svaki dan nego sto ti dobijes za mjesec.
he sirotinje pa sta te ja imam castit picemspaha9 je napisao/la:nemaš pojma s kim pricas, ubio bih za ovih 20KM sto me pitas... slobodno se mozemo naci pa da me pocastis picem kad si tako jakHaHu1x2 je napisao/la:@spaha ti si me pitao u pp za dojavu da ti dam besplatno, ja sam rekao da ne dajem novim na forumu. Ako ti tvrdis drugacije daj slike, mozda ti ljudi povjeruju
btw. imam 17 godina za tvoju informaciju ali garantujem ti da si vece djete od mene i da imam vise para u dzepu svaki dan nego sto ti dobijes za mjesec.
eto, ja cu tebe, ionako ti ne bi uzimao od dzeparcaHaHu1x2 je napisao/la: he sirotinje pa sta te ja imam castit picem![]()
sliku.
Inace na upisu u srednju sam bio 1. na listi i fakat se ne mogu raspravljati s tobom. Jucer mi trazis dojavu free, ja ti ne dam, sad pljujes, hajd razguli bgtspaha9 je napisao/la:eto, ja cu tebe, ionako ti ne bi uzimao od dzeparcaHaHu1x2 je napisao/la: he sirotinje pa sta te ja imam castit picem![]()
sliku.![]()
![]()
znam ja da cu obiti ban ako budem objavljivao pm-ove, nisam vesla sisao.
17 godina, kladim se imas 150KM u dzepu i mislis da imas paraneki propalica, treci put obnavlja 1. srednje i klošari po ulici, vara ljude za dojave...
![]()
imas li dokaz ili samo lupas? daj postavi screen shot razgovora da ti je trazio pare i da te zajebo.. inace lupetasspaha9 je napisao/la:nemaš pojma s kim pricas, ubio bih za ovih 20KM sto me pitas... slobodno se mozemo naci pa da me pocastis picem kad si tako jakHaHu1x2 je napisao/la:@spaha ti si me pitao u pp za dojavu da ti dam besplatno, ja sam rekao da ne dajem novim na forumu. Ako ti tvrdis drugacije daj slike, mozda ti ljudi povjeruju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.