Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2014, 13:34

Kako ste smiješni sa tim "previše ste se digli". Ko se to DIGAO?

Prvi sam rekao da je United gigant i da će to biti jako težak dvomeč, isto što sam napisao i protiv Arsenal-a. Ista priča svaki put, ko da ima neke veze ako neko napiše da mu je klub dobar (ovaj put čak i opravdano).

Posljednja dva dvomeča su bila jako zanimljiva, tako da očekujem pravu poslasticu. United ima strašan napad, Dante ne igra prvu utakmicu i sve je moguće.

Neka bolji tim prođe dalje.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 mar 2014, 13:37

@Nitro pročitaj ti Spoiler a očigledno nisi shvatio post kako god mrsko mi objašnjavati. Poz. Ko shvati shvati ko ne jbg nisam vam ja kriv ...

Vala zaželio sam vas u LP, dok postoji fudbal '99 se neće zaboraviti ... :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 21 mar 2014, 13:39

slika

protivnik po mjeri
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 mar 2014, 13:42

Dobar protivnik! Iako je Bajern favorit, Manco ce imati vise sansi nego da su izvukli Barsu i Real.

Odlican zrijeb u cjelosti. Nekako sam mogao pretpostaviti da ce biti ovako... Kao da je nastimano. :roll:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 mar 2014, 13:43

Sve osim bruke je uspjeh za Junaj-ed.
Realno, svi vide da niste dovoljni jaki da odete do kraja a kad ispadnes od najboljeg ne smatra se to nekim neuspjehom.

Imate nekolicinu igraca Svjetske Klase ali to je nedovoljno za prolaz jer ste vecinu sezonu pod Moyesom uigrani kao Nikšički Čelik.

Nadoknadiv poraz na Old Traffordu pa časno ispadanje u Minhenu predviđam, baš kao i Arsenal.
Pozdrav i nek bolji prodje dalje.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 mar 2014, 13:53

Iako navijam za United, odlicna... :lol:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 21 mar 2014, 14:03

Brale koliko je samo United zakuco psihu ovih Bayernovaca one 99. to nije normalno, nikad se neće osloboditi toga :?

Pazi ti kako je to navalilo da objašnjava očigledno, filozofira, likuje slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 14:09

Kad vidim bahatost ovih kobasičara, tačno bih volio da ih United ohladi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 21 mar 2014, 14:13

Manchester je veliki klub, i svako treba poštovati protivnika, ma ko on bio!!
Ali mi nije jasno?
Prije 14dana ste padali u očaj i bio je smak svijeta, mislim da se ni jedan trener nije spominjao kao Moyes.
Pa poslije svega mislim da imate pravo biti optimisti, ali vidjecemo nakon 180min ukupni score!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 mar 2014, 14:23

Ma kakav optimizam, samo se nadat da ce Bavarci biti milostivi prema nama, nemamo mi tu sta traziti, valjda ce sacuvati mrezu od petarde. Nadam se da ce nasi ostaviti srce na terenu i pruziti sve sto imaju, a onda rezultat i nije bitan :)

Valjda Fergie uspije uvjeriti Kroosa u tunelima OT u nase ambicije i ovaj nam obeca vjernost, sto bi bilo jedina pozitivna vijest iz ovog duela :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 mar 2014, 14:31

MoR je napisao/la:Brale koliko je samo United zakuco psihu ovih Bayernovaca one 99. to nije normalno, nikad se neće osloboditi toga :?

Pazi ti kako je to navalilo da objašnjava očigledno, filozofira, likuje slika

Nastranu to to se ne moze nikada zaboraviti da se razumijemo , ali mi smo sada u 2014 godini neko novo vrijeme sve novo ,nema potrebe momci da vec sada otpocinjemo neke tenzije izmedju navijaca bayerna i Vas.Man utd je kao i bayern jedan od najvecih timova svih vremena prema kojem imam postovanje kao prema velikanu i zasita je steta sto u ovome dvomecu necemo gledati sudar super jakih mocadi kao nekada ,kvalitet je znatno na strani bayerna ali man utd je ima par prekaljenih vukova koji imaju tekme i tekme u nogama u ovakvim mecevima, koji mogu potezom neke stvari odluciti ,vidjelimo smo starog lisca gigsa i sta on znaci ovome man utd posebno na psiholoskom planu vidjelo se to u revansu protiv grka ,tako da vas ni u kome slucaj ne otpisujem odmah ovo su posebni mecevi ova dva velikana i u takvim mecevima se gine daje sve od sebe ,ne igraju se ovakvi mecevi svaki dan .Sve u svemu ocekujem dobre tekme u oba meca.Zivjeli :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 mar 2014, 14:36

Nitro je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Težak protivnik ... Najviše me strah sredine Mančestera koja je uigrana ko kakav sat ...

Teško će Gotze, Thiago i Bastian doći do izražaja protiv Carricka i Felainija a jos taj Cleverly je opasnost iz pozadine ... Mislim da preko krila možemo nešto ko uraditi jer Ribery i Robben moraju napraviti razliku protiv bekova Man utd. (više ni ja nezz ko im igra sve beka ... da probate sa Vidićem i Ferdinandom na bekovima?) ...
Izvini, ali gluplji post dugo nisam pročitao.
Navikni se na takve postove u narednih mjesec dana.
Pld W D L
38 26 12 0

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 mar 2014, 14:43

Objektivno, da je bilo ko birao protivnika, svako bi Manchu uzeo, a glavni razlog je nikakva forma, koja se proteze jako dugo period, tu je sigurno neosporan pojedinacni kvalitet, ali timski vam nesto ne lezi.
Medjutim, kao sto sam vec rekao, nece ovo biti lagano, veliki je ovo rivalitet, jedan od najvecih u LP i u takvim utakmicama se mogu lahko desiti i cudnije stvari od prolaza one ekipe koja nije favorit.
Najjaca utakmica polufinala, barem sto se imena dva kluba tice, steta sto ManU nije na svom nivou, ali igraju se dvije utakmice i sve je moguce, ali ja kao navijac Bayerna, logicno, smatram Bayerna favoritom.
Sto se tice ove price da su se navijaci Bayerna digli, nikada mi nije bila jasna, osvoji se najvece klupsko, fudbalsko takmicenje, na svijetu i navijaci trebaju govoriti za Bayern da je prosjek? Sigurno je da je Bayern medju najboljim klubovima svijeta, ako ne i da je najbolji, sto po igrackom kadru, buducem potencijalu itd., ali daleko od toga da je nepobjediv.
Uglavnom, jedva cekam ovu utakmicu, ima posebnu "slast" :mrgreen: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 mar 2014, 15:19

Ima vas navijaca Manche i dobrih a ima i balavaca bas kao sto ima i u nasem taboru..Niko nikog ovdje ne potcjenjuje, a budimo realni ja prvi kazem da ce ovo biti 2 utakmice klasici samo takvi.

I one sezone kad smo vas prosli, bilo je to za herc samo tako prvo Olic za 2-1 a onda Robben za 3-2 i prolaz nas, a malo je falilo da Mancho prodje, vjerovatno bi tad i osvojili.

Ove sezone Moyes nikako nije poceo kak treba, ali ako mi nastavimo potcjenjivat Manchester, vama se sanse dizu samo tako, nema potcjenjivanja, svi su ovi igraci od krvi i mesa i nikad ne znas sta se moze desiti.

Vama sretno, i neka bolji pobjedi 8-)
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2014, 15:24

Nadam se da će Utd pružiti dostojan otpor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 mar 2014, 15:50

Super da je prva tekma na OT. Ako Junajted ne primi gol, ili ako bude 1-0, imat ce fine sanse za prolazk. Da se prva igra u Minhenu, bilo bi teze po meni.

Ipak imam osjecaj da ce biti golova. 1-1, 2-1, 1-2, 2-2.

Za Junajted je od kljucne vaznosti da Persi bude spreman.

Vezni red je veliki problem. Kerik i Felaini su debelo inferiorni u odnosu na vezni red protivnika. Najveci problem je sporost. Kad bi nekako Kagava mogao odigrati sa Kerikom, bilo bi dobro. Ne znam, tesko... Mozda i Dzons zaigra na CM. Mozda i Gigs moze jedno poluvrijeme izdrzati visok tempo. Vidjet cemo, nesto ce se improvizovati :).

Krila treba raspucati, to je sansa za Junajted. Treba gurnuti Januzaja, mozda i Nanija ako bude spreman.

Ima MU svoje adute. Samo da vezni red nije tragicno los. To je najveci problem.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 21 mar 2014, 16:02

Bolje i Bayern nego Barca ili Real. Sanse su otprilike 70-30 za Bavarce, vjerovatno nikada nisu, niti ce biti izrazitiji favorit u duelu sa Unitedom, no historija i rivalitet ovih duela je nesto sto garantuje u najmanju ruku zanimljiv dvomec. Uz to ne smije se zanemariti ni cinjenica da se United kroz LP bori za spas cijele sezone i ugleda kluba, a to su jako ozbiljni motivi da se ode i iznad realnih mogucnost i ocekivanja.

Nasa najveca barijera je Moyes, no siguran sam da ovaj dvomec nece proci bez uplitanja i Fergijevih prstiju u pripremi ovog okrsaja, tako da necemo biti olahko prepusteni „Odabranom“. Jednostavno suvise je bitan ovaj duel za klub da bi Fergi mirno stajao po strani. Sve u svemu, Bayern jeste apsoluitni favorit, mi jesmo u vrazijoj materi i stvari izgledju jasne, no upravo ta cinjenica da smo u haosu moze proizvesti paradoksalan efekat- to je ono sto sam gore spominjao, da odigramo iznad svih ocekivanja jer nam je ovo bukvalno zadnja slamka spasa, a u takvoj situaciji niko nije naivan, pa ni ovakav United..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 21 mar 2014, 16:14

Kad onii mogu bit toliko bahati,a odigrali su to finale sa Borusijom pobjedili sa 2-1,izgubili finale od celzija,a pri tom izbacili Real na penale Arsenal bio totalno ravnopravan do crvenog,i ove a i prosle god dobro se nosili nije to neka tolika dominacija kao sto je to Barca svojevremeno radila,zasto onda se i mi nebi mogli dizati,pa male su sanse da ga ne prime od Robina,ubjedjen sam da im mozemo parirat samo treba max uci u mec dat 110% i odbrana ako bude na visini zadatka,kobasicari bi mogli ostat pognute glave kao i 99 ;)
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 mar 2014, 16:21

Nemoj tako paranoja druže. Ovo kako Bayern igra zadnje dvije godine je dominacija, možda malo tanje od Barcine dominacije, ali to su vec druga pitanja. Bayern je protiv nas favorit, nema šta. Ali ko misli da United ima 0 % šansi, ili kao što jedan ugledni forumaš kaže da se trebamo predati i da se registruje rezultat 3-0, pojma nemaju. Pa nisu ovi ljudi zaboravili igrati fudbal za 10 mjeseci. Imamo mi svoje šanse, male, ali ipak su to šanse. Možda se u igracima probudi inat, kad budu citali da ih se ovako ponižava. Kao što kaže kolega @Bošnjanin, siguran sam da ce se i Ferguson pitati nešto.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 21 mar 2014, 16:26

Pa realno ti pricam bili su jaki i tada pa smo ih zaledili sa 3-0 i bezveze primismo gol pred kraj drugog Olic zabi,mislis da je lako cuvat Nania,kad je u formi a uhvatice je abd,Rooneya,Robina Adnana,pa necemo se predat znam i ja da su favoriti to niko ne osporava,ali citam im kom u fazonu skim igramo u polufinalu,kad je izvlacenje bolje da se predamo,sta vam je do zadnje ce min da bude neizvjesno.I dalje je tu taj Rafael,taj Nani,Valencija bili su neuhvatljivi do crvenog
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.